VROUW 

 ANGSTEN 

 MISKRAMEN 

 WERKSTRESS 

 SPIRITUALITEIT

 KINDERLOOSHEID 

 ZWANGERSCHAPSKWAALTJES 

VROUW EN GEZIN

In mijn praktijk ben ik voornamelijk op de vrouw, de moeder en het kind gericht. Waar worstel je mee? Loop je richting een burn-out, meer door de slapeloze nachten thuis dan door je werk? Struggel je met je cyclus, heb je moeite met zwanger worden, zwanger blijven of ben je aan het bijkomen van een miskraam die je net hebt gehad? 

 

Juist door op zoek te gaan naar het waarom kom je tot rust. En dat geldt niet alleen voor jezelf. Ook in contact met je kinderen zijn zij een grote spiegel voor je. Herken je je eigen patronen? Kan je ze ook zien? 

Vaak triggeren onze kinderen oude pijnen zodat het erop lijkt dat we er niet meer omheen kunnen. Hoe mooi zou het zijn als we die op zouden kunnen ruimen? Alles wat je niet meer nodig hebt, waar je al genoeg van geleerd hebt, wat alleen maar extra bagage is, loslaten? 

Ja dat is makkelijker gezegd dan gedaan zou je zeggen. Niets is minder waar. De methodes waar ik meer werk maken dit eenvoudig en doeltreffend.

Ik werk met verschillende methodes:
  • NEI (Neuro Emotionele Integratie / Nieuw Emotioneel Inzicht)

  • Familieopstellingen op tafel

  • Energetisch therapeut (VITT)

Juist deze methodieken geven mij de mogelijkheid om op verschillende lagen te onderzoeken wat jij nodig hebt om een stap vooruit te zetten, oude patronen en trauma's los te laten om meer en meer te worden wie je wilt zijn. 

Ik maak de vertaalslag vanuit het onderbewustzijn om datgene boven water te krijgen wat jou belemmert in het dagelijks leven. Alles wat we tegenkomen pakken we direct en adequaat op, waardoor je een stuk lichter weer naar huis gaat. 

Ik werk met een biotensor

De biotensor is een energetisch meetinstrument die voor jou zichtbaar maakt wat jouw onderbewustzijn je wilt vertellen. Als we iets aanraken wat klopt, resoneert dit mee met ons lichaam en krijgen we een JA beweging in de biotensor te zien. Wordt er iets gezegd wat niet resoneert, krijg je een stressreactie in je lichaam die de biotensor direct oppakt en vertaalt naar een NEE beweging. Op deze manier kunnen we doelgericht en zonder saboterende mechanismes onderzoeken welke emotionele blokkades er in de weg zitten en welke triggers hieraan ten grondslag liggen. Het is een waardevol instrument die ook thuis in jouw gezin goed toepasbaar is. Zie voor meer informatie over dit instrument de workshop: Leren werken met een biotensor.

Tijdlijn

In jouw verleden liggen veel triggerpunten die kunnen worden opgerakeld door gebeurtenissen die je in het hier en nu meemaakt. Vaak zijn het oude pijnen waar we ons niet meer van bewust waren. 

Maar naast dat het iets kan zijn uit je jeugd, kunnen we ook een stuk verder terug in de tijd. 

In een vorige generatie genegeerde trauma's kunnen opnieuw geactiveerd worden, maar dan vanuit jou. Als een stoppenkast waar alle erfelijke stoppen uit staan kan het zijn dat er iets mee resoneert op deze oude trilling waardoor deze geactiveerd wordt. Je wordt dan overspoelt met emoties die niet bij jou horen, maar bij een vorige generatie. Het fijne is, dat we dit los kunnen koppelen van jou en het terug kunnen geven daar waar het hoort. 

Soms ligt het nog een stap dieper, we komen dan uit in een vorig leven. Onafgemaakte stukken die nog zo actief zijn dat ze je in je greep kunnen houden en je belemmeren om in het nu te leven. Ook hierin kunnen we veel helen. 

Niet bij iedereen komt deze stap eruit. Het onderbewustzijn past zich aan naar jouw wereld, jouw waarheid en als het niet in jouw bewustzijnsveld past, zal het dit ook niet activeren. 

"De dag nadat we te horen hadden gekregen dat ons 15 weken oude kindje niet meer leefde kwam ik Charlotte tegen. Toen zij mij vertelde wat zij deed wist ik gelijk dat ik naar haar toe moest. 
Wat een bijzonder consult! We konden ons kindje hierdoor makkelijker loslaten en nog geen 2 maanden later zijn we opnieuw in verwachting! Het voelt heel fijn en de manier waarop Charlotte werkt, heeft het rouwproces voor ons allebei een heel stuk makkelijker gemaakt."

Emma, vrouw met een kinderwens

CONSULT INPLANNEN

Het aanvragen van een consult kan hier, ook kun je een whatsapp berichtje sturen naar +31 6 55 91 62 18