Daniëlle Stegeman - Huid&Hormonen

NEI / EGT Therapeut 

Neurotransmitters- & Hormoonexpert

Daniëlle Stegeman - Huid&Hormonen - Praktijk Charlotte

Mijn interesse en eerste contact met de biotensor was eigenlijk tweeledig. Ik was op zoek naar verdieping om mijn klanten te helpen die bij mij komen met hormoon & brein (neurotransmitters) gerelateerde klachten. Ik merkte dat er vaak in de onderbewuste laag ook nog werk gedaan mocht worden om de klacht echt bij de wortel aan te pakken. Anderzijds leek het mij ook een mooie tool om mijn gevoelige zoon te helpen met zijn angsten en onzekerheid, zonder dat hij daarover moest praten als (toen 4-jarig) klein jochie. Hij vond het spannend om in de kring te vertellen, in grote groepen klampte hij zich altijd aan mij vast en daarnaast struggelde hij ook heel erg met het uiten van zijn emoties en gevoelens. En als kers op de taart, was hij een super slechte eter. Inmiddels heeft hij al een hele mooie ontwikkeling doorgemaakt en zijn we allebei helemaal verknocht aan dit energetische instrument. Het maakt deel uit van ons hele gezin.

Ik was op zoek naar verdieping om mijn klanten te helpen die bij mij komen met hormoon & brein (neurotransmitters) gerelateerde klachten.

Daniëlle Stegeman - Huid&Hormonen - Praktijk Charlotte
Mijn naam is Danielle, 38 jaar. Moeder van een jongen en een meisje. Vriendin van Matthijs. Opgegroeid in Twente, waarbij ik vooral ben opgegroeid met de termen "doe maar normaal, dan doe je gek genoeg", "van hard werken is niemand doodgegaan", "nuchterheid siert de mens" en "kinderen die vragen, worden overgeslagen". Niet heel veel anders dan in de andere regio’s van Nederland. Het is volgens mij meer een generatie-ding dan specifiek de opvoeding van mijn ouders. Nu inmiddels alweer 16 jaar wonend in de Randstad, waarvan de afgelopen 4 jaar in Hilversum. Ruim 15 jaar ervaring als Recruiter binnen het bedrijfsleven, waardoor ik veel mensenkennis heb opgedaan. Door persoonlijke ervaringen mijn carrière omgegooid, waardoor ik mijn hart ben gaan volgen. Het mooie is dat ik nog steeds mensen help, alleen nu op het gebied van fysieke, mentale en emotionele klachten.

Voordat ik mijn opleiding startte tot Energetisch Gezinstherapeut had ik eigenlijk nog nooit van familieopstellingen, alleen geboren tweelingen, generatiebelasting en andere onderwerpen gehoord. Dit zijn allemaal onderwerpen waar we op uit kunnen komen door contact te maken je onderbewuste. Maar wow, wat is het toch fascinerend! Zonder heel diep over je gevoelens te praten - want dat heb ik niet met de paplepel ingegoten gekregen 😉 - kunnen we echt tot de kern komen van jouw eerste trigger, waardoor jij mentale, fysieke of emotionele klachten ervaart in het hier en nu. Die je vervolgens loskoppelt uit je cellen én niet meer doorgeeft aan je kinderen en de generaties daarna. Hoe tof is dat!


Vanuit mijn werk als hormoontherapeut heb ik vooral sessies gericht op huidklachten, migraine, angst- en stressklachten bij zowel kinderen als volwassenen. Uiteraard ben je voor andere onderwerpen ook van harte welkom bij mij. Je kan bijvoorbeeld denken aan:

 • Hormonale disbalans, onregelmatige menstruatiecyclus, niet zwanger kunnen worden of miskramen ervaren;
 • Astma, eczeem, psoriasis, rosacea, hooikoorts;
 • Niet lekker in je vel zitten, ongelukkig, laag zelfbeeld;
 • Belemmerende emoties/ -gedachten, zoals (faal)angst, ik ben niet goed genoeg, ik doe er niet toe, ik ben het niet waard;
 • Hooggevoelig, hoogsensitief;
 • Prikkelbare darm, ziekte van crohn, coeliakie;
 • Stress gerelateerde klachten; stress over je werk(druk), relatie, geld;
 • Je stagneert op je werk of in je business; je merkt dat je niet jouw volle potentieel benut;
 • Je bent zoekende welke richting je op wilt in je leven (zakelijk of privé)

In jouw verleden liggen veel triggerpunten die kunnen worden opgerakeld door situaties die je in het hier en nu meemaakt. Vaak zijn het oude pijnen, waar we ons niet meer van bewust waren. Maar die wel onbewust zijn vastgezet in jouw systeem. Dit komt omdat jouw rechter hersenhelft iets heeft gevoeld, wat jouw linker hersenhelft niet heeft kunnen verwerken. Met de biotensor sporen we die op, om je er even bewust van te worden en daarna los te koppelen uit jouw systeem.

Dit ben ik 

Daniëlle Stegeman - Huid&Hormonen - Praktijk Charlotte
€ 85,-

NEI Consult

De kracht van NEI

 • We komen snel tot de kern van het probleem
 • Blokkades kunnen we binnen 1-3 sessie verhelpen
 • Een NEI sessie is zelden sterk emotioneel, wat betekent dat je het niet helemaal opnieuw hoeft te herbeleven om het op te ruimen
 • NEI wordt gezien als een prettige coach vorm, ook geschikt voor kinderen. Het fijne is dat jouw kind niet per se hoeft te vertellen wat hem/ haar dwars zit. En, afhankelijk van de leeftijd, er ook niet bij aanwezig hoeft te zijn

Een NEI sessie kost 85 euro of 3 sessies als pakket voor 225 euro (in te zetten voor meerdere personen)

Ja ik wil contact opnemen met Daniëlle!

Ben je nieuwsgierig of ik je kan helpen met jouw klacht(en)? Stuur mij vrijblijvend een berichtje. Je mag ook meteen een afspraak inplannen via mijn kalender voor een sessie.

Logo Daniëlle Stegeman - Huid&Hormonen - Praktijk Charlotte

Daniëlle Stegeman
Huid & Hormonen
danielle@huidenhormonen.com
www.huidenhormonen.com