Een ander perspectief op onze miskraam

Charlotte leerde ik kennen de dag nadat we bij de 12-weken echo zagen dat het kindje niet meer leefde. Ontzettend verdrietig en heel onwerkelijk.

Mijn lichaam had ook helemaal geen signalen afgegeven dat het niet meer goed was, dus ik begreep er niks meer van.

Charlotte vertelde me dat er meer kan spelen bij het kindje dan enkel een fysiologische verklaring, dat er iets niet goed is gegaan bij de aanleg. Durfde het kindje misschien niet of was er iets bij ons wat het tegen hield?

Zoals wij mensen een ziel hebben, zo heeft een kindje dat natuurlijk ook en op een bepaald niveau kan dat ook iets meenemen - uit bijvoorbeeld een vorig leven – waardoor het er nog niet klaar voor is of er iets in de weg zit. Nog nooit hebben ik en mijn partner zo’n bijzondere sessie meegemaakt.

Niet alleen een verklaring voor wat er mis is gegaan, maar ook dingen die wij persoonlijk uit vorige levens of uit de generatielijnen meenemen die ons niet dienen of zelfs in de weg zitten.

Daarnaast hebben we met het kindje en nog een ander kindje gewerkt. Alsof we daar al met ons (toekomstig) gezin zaten.

Het gaat razend snel in de sessie met Charlotte en er komt zoveel voorbij. Maar beter nog, op energetisch niveau wordt er veel geheeld en energie toegevoegd/afgevoerd.

We hebben deze kindjes nu al enorm kunnen helpen dankzij Charlotte. En nog geen 3 maanden later ben ik zwanger en dat verloopt goed.

Echt een aanrader als je een miskraam hebt gehad, je zwanger wilt worden of een alleengeboren tweeling bent.

Myrthe, onderneemster met een kinderwens

"Wat een leuk en fijn instrument is dat, die biotensor! Ik had er via Charlotte al kennis meegemaakt en stond te popelen om er zelf een te krijgen. Vanuit NLP weet ik dat ik alle antwoorden in me heb; de kunst is het om ze eruit te krijgen. De biotensor helpt hier enorm bij. Ook om anderen te helpen. Wat had ik hier graag meer over geweten toen mijn kinderen nog klein waren! Charlotte legt rustig en duidelijk uit. Ze weet zoveel van het werken met de biotensor; geen vraag werd ontweken. Ze kon ook veel voorbeelden geven in welke situaties ze de tensor had gebruikt en wat dat opleverde. Met de verschillende oliën en oefeningen heb ik voorlopig genoeg oefenstof!"

Andrea, moeder van 3 twintigers, onderneemster

Onze geadopteerde zoon vond het lastig zijn biologische ouders te zien

"Mijn man en ik hebben een adoptiezoontje van 5 jaar oud. De biologische ouders zijn nog in beeld en mogen hem 4 keer per jaar zien. Nu hij ouder wordt merken wij aan hem dat hij de dagen rondom het komende bezoek een enorme negatieve spanning beleefd en dit ook uit.  Wij doen er alles aan om de bezoekjes speciaal en mooi te maken, echter heeft dit een andere uitwerking op hem. Hij is boos, gaat slaan, is emotioneel en scheld, wij zitten met onze handen in het haar en weten niet wat de reden is van dit gedrag. Charlotte kwam met het verhaal over familiebanden en gebruikt hier poppetjes voor. Ik wilde hier graag meer van weten en heb samen met Charlotte een opstelling gemaakt met onze zoon als uitgangspunt. Ik moest mij inbeelden dat ik voor onze zoon de opstelling neer zou zetten en werd verrast met de opstelling. Hieruit kwam naar voren dat hij  wel de liefde wil ontvangen, maar dat ze op een veilige afstand moeten blijven.

Zodra ik nu gedragsverandering merk, pak ik direct de poppetjes erbij. Onze zoon kan hierin heel goed zijn gevoel uiten en zo weten wij beter om te gaan met bepaalde situaties. Wij zijn erg blij met Charlotte en hebben geleerd om via deze weg in te zien wat er omgaat in het hoofd van onze zoon. Wij zijn in afwachting van ons tweede adoptiekindje waar ik zeker de poppetjes bij ga gebruiken om zijn of haar plaats binnen onze familie te kunnen weergeven. Met dank aan deze test hebben wij een hele andere zoon gekregen die duidelijk zijn grenzen aangeeft ondanks dat hij nog maar 5 jaar is. "

Inge, moeder van een geadopteerde zoon

"Ik ben voor een duo-consult naar Charlotte gegaan omdat mijn zoon van 4 tot op heden niet doorsliep, vele angsten kent, en zijn vertrouwen in zichzelf minimaal is. Mijn lichte gebrek aan zelfverzekerdheid en de angsten die ik zelf ook (her)ken doordat ik te weinig op mezelf vertrouw, spelen mij parten. Er zit al heel lang een flinke knoop in mijn buik en heb hierdoor regelmatig hyperventilatie. 
Het consult was heel verhelderend. We zijn met name met mij aan de slag gegaan en ik was verbaasd over de informatie die Charlotte en de biotensor gaf. 
Mijn zoon bleek de helft van een tweeling. En dat vermoeden had ik al. Alle puzzelstukjes vielen op hun plek. Zelfs de informatie over mijn zwangerschap. Heel bijzonder! De reden dat mijn zoon niet goed genoeg op zichzelf vertrouwd werd hierdoor opgehelderd. Zijn ‘broertje’ was nog bij hem dus hij kon het leven op halve sterkte aan.  Ze stonden nog samen sterk op energieniveau. 
 

Inmiddels zijn we een maand verder. De eerste twee dagen na het consult, waren heftig voor mijn zoon. Hij stond wel 4x aan ons bed. Wat voorheen maar 1 a 2x was. Charlotte weer ingeschakeld en zij heeft op afstand nog een consult gedaan. Daar werd mijn zoon rustig van. Nu slaapt hij beter en vaker door! We zijn er nog niet maar er zit absoluut verbetering in. Hij heeft de tijd nodig om te wennen aan het feit dat hij los staat van zijn broertje. Hij zit bewuster in zijn lijf. Maakt veel grapjes en kan soms echt de clown uithangen. Hij komt steeds losser en dat is een mooi gezicht!

Bij mij heeft zich ook een wonder verricht. De knoop in mijn buik is totaal weg. Ik kan vrij ademen! De ballast is weg en dat voelt enorm verlichtend. Ik stroom weer en kan hierdoor functioneer ik beter en zelfs rustiger.

Charlotte staat met beide benen op de grond.  Het contact met mij en mijn zoon verliep heel prettig, rustig en op een respectvolle manier. Soms ging het me allemaal iets te snel maar dat komt omdat Charlotte precies weet wat ze doet en zegt. Het is routine. 

Ik raad Charlotte absoluut aan. Ik heb zelfs een vervolgconsult voor mezelf geboekt!"

Lexia, moeder van een zoon

"Via via zijn we in contact gekomen met Charlotte. En wat zijn we daar dankbaar voor!!
We hadden al een geruime tijd een hele grote kinderwens die maar niet vervuld werd. En dit terwijl we er voor ons gevoel helemaal klaar voor waren.
Charlotte heeft met ons gekeken of er blokkades zaten op emotioneel gebied en heeft deze laagje voor laagje weg gehaald. We zijn nu in hele blijde verwachting van ons kindje. Ook heb ik meer energie en voel ik mij meer mezelf, omdat Charlotte emoties heeft weggehaald die niet van mij waren.
Tijdens de zwangerschap heeft Charlotte ons ook ondersteunt. Hierdoor ervaar ik de zwangerschap met veel vertrouwen en rust. Het is zo bijzonder om tijdens het consult te kunnen communiceren met onze ongeboren dochter.
We hebben door onze tevredenheid en enthousiasme goede vrienden met een grote kinderwens in contact gebracht met Charlotte. Zij hebben inmiddels een pracht van een dochter gekregen.
Charlotte, nogmaals heel veel dank voor wat je voor ons gedaan hebt en nog steeds doet! Je bent een topper!! "

Anne, moeder van een dochter

"Onze dochter had dyslexie, begon achter te lopen op school en ze had er zelf ook veel last van. Ik kwam bij Charlotte terecht. We hebben onderzocht welke emotionele blokkades er op de dyslexie zijn gaan zitten. We hebben hard gewerkt en deze allemaal in één consult op kunnen lossen. De remedial teacher was sprakeloos, mijn dochter was in 3 maanden tijd verdubbeld in haar scores!"

Floor, moeder van twee dochters

Hondenangst direct over!

"Wat geweldig is praktijk Charlotte! Onze beide kinderen 'waren' bang voor honden en katten. 
Bij mensen met honden en katten, moest de hond of kat naar buiten of naar achter anders kwamen ze niet binnen. (Lastig als je 1 keer in de maand bij goeie vrienden met een hond komt, maar zij deden m netjes naar achter)

Charlotte neemt alle tijd voor je. Ze zorgde dat mijn dochter zich helemaal op haar gemak voelde. Met haar 'toverstok' stelde ze allerlei vragen aan de "wijze professor" van mijn dochter en mijn dochter vond het maar wat interessant.

Een week na de sessie gingen we bij de vrienden met de hond op bezoek. Wat een verschil. Na even wennen (in haar hoofd zit toch nog aangeleerd gedrag) liep ze gewoon rond met de hond binnen. Ze zat zelf een keer met hem onder de tafel maar dit had ze niet door.

Mijn zoon had ook al iets van de sessie van zijn zusje meegekregen. Hij wilde direct bij binnenkomst naar de hond, liet m snuffelen, de hond mocht tegen zijn been aanspringen en klaar was het voor hem. En dat terwijl hij niet eens bij Charlotte was geweest. (Charlotte had wel verteld dat dit kon)

Wat is dit fijn. De hond mocht gewoon de hele middag binnenblijven na ongeveer 2 jaar. We lopen weer rustig door het centrum of ergens anders en vandaag staat mijn dochter vanuit zichzelf plotseling een hond te aaien!

Charlotte bedankt en mocht er iets anders zijn, waar jij iets mee kunt dan komen we zeker bij jou terug!"

Rianne, moeder van een zoon en dochter

"Ons dochtertje raakte in paniek als wij haar bij opa of oma achter lieten. Ze was dan helemaal overstuur, alsof ze bang was dat we nooit meer terug zouden komen. Na één consult bij Charlotte was dit helemaal over! Super fijn!"

Milou, moeder van zoon en dochter

"Samen met onze jongste dochter ben ik bij Charlotte terecht gekomen. Onze dochter hing erg aan mij en ik kon niets doen zonder haar om mij heen te hebben. Na 1 sessie hadden we een totaal ander kind die zich vrij en blij voelde en zelf op ontdekkingsreis ging... Slapen was één groot drama en na een aantal keer contact gehad te hebben met Charlotte ben ik voor mezelf geweest. Dit was een hele emotionele en aparte ervaring, er kwamen dingen naar boven waar ik niets vanaf wist... Het slapen gaat inmiddels een stuk beter en onze dochter wordt niet meer overstuur wakker. We zijn ondertussen allemaal al een keer geweest en het heeft ons gezin een andere kijk op het leven gegeven! Dank je wel voor deze bijzondere ervaring..."

Kim, moeder van twee meiden

"Na 3 miskramen kwam hebben we en consult geboekt bij Charlotte. Zij vertelde ons dat er in mijn familie meerdere miskramen voor waren gekomen en dat het een familiepatroon was geworden. Dit hoorde niet bij mij, maar bij een eerdere generatie. Heel bizar dat ik dat dan overneem terwijl ik haar nooit heb gekend. Met kerst zaten we met de hele familie bij elkaar en kreeg ik een trouwboekje van mijn opa en oma. Daarin stonden 3 miskramen vermeld. Mijn opa werd emotioneel en deelde met ons zijn verhaal. Kippenvel over mijn hele lijf, we waren net daarvoor bij Charlotte geweest en dit kwam boven water. Het voelde als kloppend en daarin kon ik ook mijn pijn beter helen. Ik vertrouw er volledig op dat wij binnenkort opnieuw zwanger mogen worden en dat  dit kindje blijft. Want het is MIJN leven, en het oude familiepatroon heb ik los mogen laten."

Esther, vrouw met een kinderwens

"Sinds het overlijden van onze jongste zoon nog voordat hij 1 jaar werd, voelde me ik raar. Alsof er een diep verdriet altijd maar in de weg bleef zitten. Zijn doodsoorzaak was niet bekent en dat zorgde voor een diepe rusteloosheid. Ik kon het niet afsluiten. Wat ik ook probeerde ik kon niet door met leven. Ik kwam Charlotte tegen en ik wist dat zij de antwoorden kon geven die wij zochten. Daarna kwam er rust, ik kon weer ademhalen, ik kon begrijpen waarom hij niet meer kón leven en waarom ik dat nu wel moest gaan doen. Ik ben zo dankbaar dat Charlotte dit boven water heeft kunnen krijgen. Ik kan nu weer genieten van de kleine dingen en niet meer vastzitten in de rouw. Dit was de sleutel om opnieuw zwanger te kunnen worden. Ons dochtertje is al 2,5! We zijn zo blij, alles is  op zijn plek gevallen.

Karin, moeder van 4* kinderen

"Vanaf het moment dat ik zwanger was ben ik ziek geweest. Vanaf 6 weken zwangerschap kon ik niet meer werken en ik bleef me maar beroerd voelen. Spugen, misselijk. Ik voelde me ziek en kon amper iets binnen houden. Na 12 weken ging het niet weg en medicatie zag ik niet zo zitten, maar ja het leek alsof ik niet anders meer kon. Ik kon ook niet goed meer voor mijn dochtertje zorgen.

Via een vriendin kwam ik bij Charlotte terecht. Daar kwam naar voren dat ik mijn kindje als een bedreiging zag. Ik was als de dood om het niet goed te doen en ook bang om haar of mezelf te verliezen.

Charlotte kon me precies vertellen waar dat vandaan kwam. Daarna kwam er een soort van rust. Alsof mijn hoofd minder bezig was om te 'ontdekken' wat er toch aan de hand was. 

De misselijkheid en het spugen werden snel minder en de laatste weken van mijn zwangerschap heb ik kunnen genieten! Was ik maar eerder gegaan..."

Loes, moeder van 2 kinderen