Nine Star Ki - 4 hout jaar

Een jaar voor verbinding, groei, harmonie en gezin

Nine Star Ki

Een jaar voor verbinding, groei, harmonie en gezin

Verbinding

met jezelf en anderen

Groei

op alle mogelijke vlakken

Harmonie

en samenzijn

4 februari 2023 start een nieuw Nine Star Ki jaar. Het jaar van het 4 hout element. 

Nine star ki, eh, wat? Nine Star ki is een eeuwenoude chinese astrologische kijkwijze die kijkt naar de energie die er is op het moment dat je geboren wordt. Het jaar waarin je geboren wordt verteld namelijk vele over jouw manier van leven, jouw potentie en wie je bent in jouw kern
De maand waarin je geboren wordt vertelt iets over jouw karakter, over je emotie en over hoe je opgroeit als kind. En als laatste vormen deze twee een energetische combinatie die vertelt hoe je handelt en overkomt op anderen. 


Naast onze eigen blauwdruk, heeft elke maand van dit jaar ook een eigen blauwdruk, en deze heeft heel veel invloed op jouw gedrag, jouw gevoelens en hoe jij als mens interacteert met anderen om je heen.

Het combineren van de Nine Star Ki methode en NEI kom ik sneller tot de juiste ingang voor mijn cliënten. Dit geeft mijn cliënt én mijzelf een goede basis om resultaten te boeken tijden slechts één sessie. 

Ik ben heel blij met deze fijne methode ter aanvulling op de NEI-sessie.

Cora

Deze dag gaan we alle maanden van het 4 hout jaar af om te zien wat je het komende jaar kan verwachten. Je krijgt uitleg over nieuwe dynamieken die we volgend jaar kunnen verwachten en hoe je deze kunt implementeren in jouw agenda, in jouw leven en jouw gezin.

Daarna ga je dit voor jezelf uittekenen en kijken waar jouw aandachtspunten zitten en hoe je aankomend jaar voor jou kan laten werken. Daarbij loop ik rond om al je vragen te beantwoorden.


Het 4 hout jaar staat voor verbinding, samenzijn en groei. Dus laten we op deze dag samen het jaar onder de loep nemen.

Praktijk Charlotte

Jaarenergie - 4 hout 

Nine Star Ki 

  • Dinsdag 31 januari 2022
  • 10.00 - 16.00
  • Kruisbergseweg 50 Wijchen
  • € 165,-
  • Inclusief lunch

Of ben er Online Live bij via zoom € 150,-

Ik vind Nine Star Ki een echt fenomeen om mee te mogen werken, zo heb ik voor mijn eigen praktijk in relatie tot mijn geboorte datum de getallenreeks uit kunnen rekenen, en op die manier weet je precies welke van de 5 elementen (vuur, aarde, metaal, water en hout) je eventueel nog toe kunt voegen, of in mindering hoort te brengen om zo de perfecte balans en doorstroming te kunnen krijgen, waardoor je uit jezelf, maar in dit geval ook uit mijn praktijk het beste kunt halen. Dit is echt een aanrader voor iedereen.

Haal er je voordeel uit voor de rest van je leven.

Bianca

Maandenergie

Ben jij fan van Nine Star Ki en wil je weten hoe je de energie van de maand in kunt zetten om je plannen te maken, of niet zo streng te zijn voor jezelf en het beste te halen uit je eigen energie? In de maandenergie training neem ik je elke maand mee in de kernwoorden zodat jij goed voorbereid aan de maand kan beginnen. 

Elke maand gaan we de energie analyseren zodat jij

  • Weet welke cyclus zijn werking heeft op jouw energie
  • Hoe je je plannen kunt aanpassen zodat het blijft stromen
  • Hoe je energie voor je kunt laten werken
  • Elke maand weer lekker met Nine Star Ki aan de slag kunt!
  • Nu voor € 33,- per jaar en de eerste maand gratis
Praktijk Charlotte therapeuten

Het was super interessant om te weten in welk element je geboren bent, je ware ik. Hoe je reageert in stress situaties en hoe je op andere mensen overkomt het klopt precies! 

Het is prettig  om nine star ki  in te zetten om jezelf vanuit een andere hoek te bekijken en de juiste keuzes te maken. Om te weten wat je  valkuilen zijn het is zeker de moeite waard om je erin te verdiepen en jezelf te  ontdekken. 

Meriam