EGT AT - Praktijk Charlotte

EGT Alleengeboren Tweeling

Vervolgopleiding EGT

EGT AT - Praktijk Charlotte

Vervolgopleiding EGT

Ontmoet jezelf
Verdieping
Voel & Ervaar

Je hebt leren werken met Alleengeboren Tweelingen in de EGT Opleiding, en waarschijnlijk ook ontdekt dat jij er zelf ook een bent. Een alleengeboren tweeling, drieling of zelfs vierling. Dit proces heeft bij jou al flink wat teweeggebracht en met het werkmodel ben je aan de slag gegaan. Maar wat komt er daarna? Hoe zie je jouw patronen? En hoe verander je ze naar iets positiefs? Hoe leer je steeds meer ontdekken wie jij werkelijk bent? 


Er ontstond een nieuw verlangen, een nieuwe stap, een transformatie✨

In alles wat er in je leven gebeurt, heb je patronen gecreëerd om te kunnen overleven. Waaruit een Alleengeboren Tweeling in stress geboren wordt, zit deze stress ook in onze overlevingspatronen ingebakken. Het is tijd om deze stressreactie aan te gaan pakken, om deze te transformeren naar een nieuwe laag van een ontspannen zenuwstelsel, hoofd en lichaam. 

Als ik (Charlotte) naar mezelf kijk, heb ik al mijn hele leven een stressysteem opgebouwd wat zich nu zo groot parten heeft gespeeld dat ik voor de 3e keer in mijn leven bijna dood was. 

Deze hele periode heeft mij geleerd om te kijken naar mijn patronen en te onderzoeken welke stresssystemen er in mijn leven zo normaal zijn geworden, dat het een grote tol heeft ingezet op mijn fysieke lichaam. En deze methoden, handreikingen, oefeningen en inzichten wil ik met je delen zodat jij dit ook voor jezelf én je cliënten in kunt gaan zetten.

Het alleengeboren tweelingstuk. Je hebt er ook al veel mee gedaan, maar er mist nog iets. Er mag nog meer van jou naar boven komen, geheeld worden. Jouw potentie ligt nog verscholen achter controle, onveiligheid of de reactie om jezelf te beschermen. Hoe fijn zou het zijn, als we je meenemen, op een reis waarin je de controle steeds meer leert loslaten. Waarin je jouw ware IK kunt gaan voelen, ervaren en mag ontmoeten? Waarin jouw groei voor rust zorgt binnenin jezelf én ook een groot effect heeft op jouw omgeving.


In dit 7 daagse transformatietraject nemen wij je een half jaar mee op reis ✨


Wat voor groei maak je mee in dit half jaar? Je hebt een reis naar binnen gemaakt, op zoek naar de schaduwkanten van jouw alleen geboren tweeling stuk. We stappen in vertrouwen, jouw intuïtie tegemoet, zodat jij je 100% veilig gaat voelen binnen jezelf als geheel. De magie van het vrouw zijn, vanuit innerlijke kracht, waarin je draagt en gedragen wordt.

We zullen je niet in één keer in het diepe gooien, want van de bekende werkmodellen en de biotensor als houvast naar álles loslaten en alleen maar voelen, is wellicht wel een erg grote stap. Dus ook deze gaan we inzetten om jou de tools te geven om met je eigen patronen aan de slag te gaan, maar deze oefeningen en werkmodellen ook mee te nemen in jouw werk als therapeut.

We nemen je mee op reis, naar de plek waar alles begon

Voel je eigen energie en vindt de veiligheid binnenin jezelf

Ontmoet jouw innerlijke kracht, wijsheid en vertrouwen

Open je hart

Zie en ervaar wie je werkelijk bent vanuit veiligheid

Kan jij de controle loslaten en ontvangen wat mag komen?

Je hebt niemand nodig, behalve jezelf, de magie zit in jou

Lena Rentschler  - trainer

Na jarenlang 70 uur per week te hebben gewerkt in de harde saleswereld, werd mij duidelijk dat ik iets anders mocht gaan doen. Steeds meer werd mijn interesse gewekt in het energetsich werk. De zachtheid, de magische wijze waarop onze mind werkt en ons lichaam soms zo tegenwerkt. Ik ben gaan kijken naar mijn lichaam, in eerste instantie in mijn cyclus, op welke manier ik mijn lichaam en geest kon ondersteunen. Nu is het zovele meer... ga ik met vrouwen 3 dagen in stilte, ga ik met een groep van 13 vrouwen de woestijn in, op zoek naar de oervrouw in jezelf. En op het thema alleengeboren tweeling is het ook tijd voor transformatie, dus ga je mee?

Charlotte Visscher  - trainer

Stressbestendig... dat lukte me steeds minder goed. En eigenlijk maar goed ook, want stress is een killer voor jouw systeem. Ik heb het aan levende lijve ondervonden wat stress met mij deed. Maar er los van komen is heel lastig, want de patronen zijn zo ingesleten en ik vond dat ik voor iedereen alles moest geven. Toen ik doorhad dat de thema's van Alleengeboren Tweelingen precíes op de thema's van de chakra's aansloten ben ik die verbanden gaan zoeken in mijn ziekteherstel. Het is wonderbaarlijk wat er gebeurt als je écht gaat luisteren naar je lichaam, maar het schreeuwende stemmetje diep van binnen die heel goed weet wat het nodig heeft.

Is dit jouw uitnodiging?

Wat houd het in

Alleengeboren tweelingen

Als alleengeboren tweeling kampen we met steeds terugkomende thema's. Deze thema's zijn gelinkt aan onze chakra's zoals veiligheid, bestaansrecht, en het kunnen verbinden met anderen. Deze komen steeds op verschillende lagen naar boven. We gaan leren om vanuit veiligheid met deze thema's aan de slag te gaan om vanuit kracht en vertrouwen te gaan leven.
Coaching voor jezelf of anderen? 
Jij gaat dit traject aan, we gaan met jouw thema's aan de slag. Maar alles wat je bij jezelf ontwikkeld en opruimt, werkt ook door op jouw gezin én jouw praktijk! Dus indirect krijgen jouw cliënten hier heel veel van mee. We gaan écht leren voelen en een nieuw patroon neerzetten vanuit veiligheid en vertrouwen

De mooie oefeningen die wij met elkaar doen, kan je direct toepassen in jouw praktijk. Het is een vervolgopleiding van de EGT Opleiding.

Voelen, voelen en voelen
Onze alertheid is al ontstaan in de buik, en die willen we vanuit veiligheid gaan benaderen, en dat kan alleen als je alle controle loslaat en vertrouwd op jouw gevoel. We gaan werken op nieuwe lagen, met jouw stressysteem aan de slag. In verschillende werkvormen als opstellingen, biotensorwerk, innerlijke kracht. 

Dus ben jij klaar voor een volgende stap?
Voel jij een JA? Welkom!

€ 2.250,-

Jij als Alleengeboren Tweeling

Duur: 7 maanden traject

Data: 's Maandags 10.00 - 16.00

  • Start april 2023 - data volgen

Locatie: Kruisbergseweg 50 - Wijchen

Trainers: Charlotte Visscher & Lena Rentschler


Betalen kan ook in 5 of 10 termijnen