KIND 

 ANGSTEN 

 TRAUMA'S 

 SCHEIDING 

 BEDPLASSEN 

 VERLATINGSANGST 

 SCHOOLPRESTATIES 

 ONGEWENST GEDRAG 

Wordt jouw kind gepest, heeft het vaak buikpijn of angsten?

Voelt jouw kind zich buitengesloten? Zich niet fijn in de klas of op school? Is het overal bang voor of blijft het aan je been hangen? Heb je geen idee meer wat jij er nog aan kan doen om dit gedrag te verklaren? Dan is een consult een goed idee!In een consult gaan we kijken wat de emotionele verklaring is achter het gedrag of de klachten van je kind.

Ik werk hiermee met een biotensor. En het fijne hiervan is, dat je ook bij heel jonge kinderen kunt testen wat er aan de hand is. Doordat het de stressreactie van het lichaam meet, en antwoordt met een ja of nee beweging kun je alle vragen stellen die je dwars zitten. Eigenlijk Dé tool voor alle ouders! 

Wil jij antwoorden op alle vragen die je hebt rondom je kind?

Jij bent de vader of moeder - jíj weet wat wel en niet goed is voor je kind. Jouw intuïtie werkt super goed! Dus laat niemand je iets anders vertellen! Met een consult kijken we waarom je kind deze angsten, buikpijn of druk gedrag vertoont. Gaan we antwoorden vinden op de vragen die je hebt of de twijfels.  We kijken naar de emotionele aspecten van het gedrag van jouw kind. Want als het veel huilt, angstig is, een onrustige huid heeft of 's nachts niet wil of kan slapen, er zit áltijd iets achter. Er zit altijd een diepere oorzaak, want om jou te pesten doen ze het niet. 

 

DRIFTBUIEN

Heeft je kind last van driftbuien en weet het zich geen raad? We gaan kijken waarom hij/zij zo boos is, onmacht voelt of zich geen raad weet met de gevoelens die ze voelen. Zijn ze wel van hen? Of nemen ze als een spons de stress, spanning en emoties over van anderen? 

Naar het gedrag of gedragsproblemen kunnen we samen kijken. Vaak zit er veel onmacht of frustratie. Kinderen kunnen vaak zelf al goed verwoorden wat er aan de hand is. Het juist heel fijn om deze bevestiging te krijgen vanuit het onderbewustzijn en om te zien dat het soms helemaal niet van hen is. Dat geeft veel rust.

 

ANGSTEN

Vindt jouw kind het spannend 's nachts op zijn kamer? Heeft het veel dromen of voel je die pure paniek als er een hond in de buurt komt? Ook daar zit vaak een verklaring achter en in een consult gaan we daar naar op zoek. Angsten hebben ons onbewust heel veel te vertellen. Soms is het zelfs heel simpel. Je kijkt naar een ervaring uit zijn jonge kindertijd en de angst is niet meer nodig, omdat de jongen van nu deze kan relativeren, deze kan zien als iets onschuldigs maar waar het destijds wel heel erg van geschrokken was. Omdat we werken vanuit het onderbewustzijn kan deze ons precies leiden naar de juiste plek waar iets ouds vastzit. Alles wat opgeruimd mag worden ruimen we direct op, en dat kan directe opluchting teweegbrengen.

"Wat geweldig! Onze beide kinderen waren bang voor honden en katten. Zo erg zelfs dat mijn dochter het alleen al uitgilde als er honden in de buurt kwamen en wilde bij niemand spelen die huisdieren had. 

Het consult bij Charlotte was heel bijzonder! Ze zorgde ervoor dat mijn dochter zich op haar gemak voelde en met de "toverstok" ging ze aan het werk. Mijn dochter vond het allemaal reuze interessant. 
 

Na een week gingen we bij vrienden op bezoek, geen complete paniek, maar nog wat piepen. Ze werd steeds rustiger en had op een gegeven moment niet eens meer door dat deze er was!

Mijn dochter had dit ook aan haar broer verteld. Bij hem werkte het ook direct door, precies zoals Charlotte al voorspelt had. Hij liet de hond aan zijn hand snuffelen, deze sprong een beetje tegen zijn been op en daarna mocht hij gewoon binnen blijven. En dat terwijl hij nog niet eens bij Charlotte was geweest. 

Wat is dit fijn. We lopen weer rustig door het centrum of ergens anders en vandaag staat mijn dochter vanuit zichzelf plotseling een hond te aaien!

Charlotte bedankt en mocht er iets anders zijn, waar jij iets mee kunt dan komen we zeker bij jou terug.

Rianne, moeder van een zoon en dochter

 

VOEDINGSPROBLEMEN & ALLERGIEËN

Heeft jouw kind vaak buikpijn en heb je een vermoeden van een allergie of overgevoeligheid? Het lichaam van jouw kind kan ons dat precies vertellen. In principe kan ons lichaam als aan. Elke voedingsstof die het binnenkrijgt moet het normaal kunnen verteren. Door blokkades in ons lichaam, of in ons emotionele systeem kunnen er overgevoeligheden ontstaan. Als deze niet gezien of gehoord worden kunnen deze overslaan naar een allergie of intolerantie. 

 

Onbewust weten we precies wat wel en niet goed voor ons is. Maar er zit vaak een emotionele oorzaak achter. Overgenomen emoties van de ouders of de omgeving, een loyaliteit naar de ouder (als deze bijvoorbeeld ook allergisch is), overerfelijke aspecten - die ook vaak uit oude patronen horen die niet van hen zijn en waar ze ook niets van hoeven te leren. Alles is uit te testen en ook weer los te koppelen van het kind zelf. Als ze er niets meer van hoeven te leren heeft het ook geen functie. We ruimen direct op wat er naar boven komt. Het onderbewustzijn van het kind weet precies wat nu voorrang heeft, op die manier gaan we ook te werk. Het kan zijn dat er verschillende dingen onder zitten, maar vaak zie je na één consult al een grote verandering.

CONSULT INPLANNEN

Wil jij ook een consult voor jouw kind plannen? Een consult duurt 1 uur waar hij of zij gewoon mee naar toe mag komen. Het zijn geen lange praatsessies dus neem gerust een ipad of speelgoed mee, de aanwezigheid is al genoeg.

Het aanvragen van een consult kan hier, ook kun je een whatsapp berichtje sturen naar +31 6 55 91 62 18