VROUW 

 ANGSTEN 

 MISKRAMEN 

 KINDERLOOSHEID 

 VROEGGEBOORTE 

 GEEN VERTROUWEN IN JE LICHAAM 

 

KINDERWENS EN MISKRAMEN

Om je heen wordt iedereen zwanger, soms zelfs moeiteloos of zonder planning vooraf. En dat doet pijn, zeker omdat jullie het zo graag willen het maar niet wil lukken. Misschien ben je al in een ziekenhuistraject beland en is het elke maand weer zo'n teleurstelling als je toch weer ongesteld wordt!

Ik zie het bij steeds meer vrouwen, de twijfel die toeslaat, de eigenwaarde die aangedraaid wordt. Ligt het aan mij? Kan ik het niet? Mag ik het niet? Waarom iedereen wel, en ik niet?

Wil je weten wat jouw kindje weerhoudt om de sprong te gaan wagen?

In mijn praktijk ben ik voornamelijk op de vrouw, de moeder en het kind gericht. Heb je moeite met zwanger worden, zwanger blijven of ben je aan het bijkomen van een miskraam die je net hebt gehad? 

 

Vaak triggeren miskramen en uitblijvende zwangerschappen oude pijnen zodat het ons steeds opnieuw overspoelt.

In mijn praktijk ben ik gespecialiseerd in het zwanger worden proces. Hierbij kijk ik naar het emotionele stuk achter het uitblijven van een zwangerschap of de miskraam die er geweest is.

Voor een zwangerschap om te ontstaan zijn 3 partijen nodig:

Jijzelf, je partner maar ook een kindje, een zieltje dat volledig JA zegt tegen het leven en zich bij jullie wil voegen. 

 

​Als er bij één of meer van deze drie iets blokkeert, kan dit uitgesteld worden. In een kinderwensconsult kijken we naar de emotionele laag van jullie alle drie. We kijken wat er zich aandient, wat er blokkerend werkt, en gaan direct aan de slag om deze weg weer vrij te maken. 

Een ander perspectief op onze miskraam

Charlotte leerde ik kennen de dag nadat we bij de 12-weken echo zagen dat het kindje niet meer leefde. Ontzettend verdrietig en heel onwerkelijk.

Mijn lichaam had ook helemaal geen signalen afgegeven dat het niet meer goed was, dus ik begreep er niks meer van.

Charlotte vertelde me dat er meer kan spelen bij het kindje dan enkel een fysiologische verklaring, dat er iets niet goed is gegaan bij de aanleg. Durfde het kindje misschien niet of was er iets bij ons wat het tegen hield?

Zoals wij mensen een ziel hebben, zo heeft een kindje dat natuurlijk ook en op een bepaald niveau kan dat ook iets meenemen - uit bijvoorbeeld een vorig leven – waardoor het er nog niet klaar voor is of er iets in de weg zit. Nog nooit hebben ik en mijn partner zo’n bijzondere sessie meegemaakt.

Niet alleen een verklaring voor wat er mis is gegaan, maar ook dingen die wij persoonlijk uit vorige levens of uit de generatielijnen meenemen die ons niet dienen of zelfs in de weg zitten.

Daarnaast hebben we met het kindje en nog een ander kindje gewerkt. Alsof we daar al met ons (toekomstig) gezin zaten.

Het gaat razend snel in de sessie met Charlotte en er komt zoveel voorbij. Maar beter nog, op energetisch niveau wordt er veel geheeld en energie toegevoegd/afgevoerd.

We hebben deze kindjes nu al enorm kunnen helpen dankzij Charlotte. En nog geen 3 maanden later ben ik zwanger en dat verloopt goed.

Echt een aanrader als je een miskraam hebt gehad, je zwanger wilt worden of een alleengeboren tweeling bent.

Myrthe, onderneemster met een kinderwens

 

MISKRAMEN

Heb je te maken gehad met een miskraam? In welk moment dan ook is dat een pijnlijke ervaring. Je begin gelijk aan jezelf te twijfelen. Kan ik het wel? Waarom kon ik het niet vasthouden? 

Maar heb je er wel eens aan gedacht dat het niet aan jou ligt, maar dat er iets bij het kindje is gebeurt waardoor het niet door kon zetten? Dat het niet durfde of bepaalde emoties hem letterlijk teveel zijn geweest? 

In een consult gaan we kijken naar het kindje, waarom is het afgehaakt, wat heeft het nodig om opnieuw te springen, en hoe kunnen we die weg helemaal vrij maken

Heb je te maken gehad met een miskraam? In welk moment dan ook is dat een pijnlijke ervaring. Je begin gelijk aan jezelf te twijfelen. Kan ik het wel? Waarom kon ik het niet vasthouden? 

Maar heb je er wel eens aan gedacht dat het niet aan jou ligt, maar dat er iets bij het kindje is gebeurt waardoor het niet door kon zetten? Dat het niet durfde of bepaalde emoties hem letterlijk teveel zijn geweest? 

In een consult gaan we kijken naar het kindje, waarom is het afgehaakt, wat heeft het nodig om opnieuw te springen, en hoe kunnen we die weg helemaal vrij maken

"Na 3 miskramen kwam hebben we en consult geboekt bij Charlotte. Zij vertelde ons dat er in mijn familie meerdere miskramen voor waren gekomen en dat het een familiepatroon was geworden. Dit hoorde niet bij mij, maar bij een eerdere generatie. Heel bizar dat ik dat dan overneem terwijl ik haar nooit heb gekend. Met kerst zaten we met de hele familie bij elkaar en kreeg ik een trouwboekje van mijn opa en oma. Daarin stonden 3 miskramen vermeld. Mijn opa werd emotioneel en deelde met ons zijn verhaal. Kippenvel over mijn hele lijf, we waren net daarvoor bij Charlotte geweest en dit kwam boven water. Het voelde als kloppend en daarin kon ik ook mijn pijn beter helen. Ik vertrouw er volledig op dat wij binnenkort opnieuw zwanger mogen worden en dat  dit kindje blijft. Want het is MIJN leven, en het oude familiepatroon heb ik los mogen laten."

Esther, vrouw met een kinderwens

 

Ook een te vroeg geboren kindje heeft je iets te vertellen.

Is jouw kindje te vroeg geboren? Wat zorgde ervoor dat het niet in jouw buik kon of wilde blijven? Daar waar het de veiligheid kon voelen van jouw lichaam, jouw hart en jouw stem? Vaak zit er een trauma onder, waardoor het  kindje direct wilde vluchten. De snelste weg was om geboren te worden. Maar waarom zette het letterlijk zijn eigen leven op het spel? Wat is er gebeurt waardoor het genoodzaakt was om een andere weg te kiezen? 

Al deze vragen kunnen we stellen. De antwoorden brengen ons naar de emotionele triggers en trauma's die we indien gewenst direct aan mogen gaan en opruimen

Gun jij jezelf én je kindje deze heling? Je zult merken dat je kindje hierna ook veel meer gaat ontspannen

CONSULT INPLANNEN

Een kinderwensconsult duurt 1,5 uur en hiervoor mag de vrouw, maar ook de man meekomen. Het is juist een samenspel en bij allebei gaan we de emotionele blokkades opruimen die in de weg gaan voor een zwangerschap om te ontstaan.  

Het aanvragen van een consult kan hier, ook kun je een whatsapp berichtje sturen naar +31 6 55 91 62 18