Je hebt maar 1 wens...

MAMA OF PAPA WORDEN!

Ik ben NEI Master Therapeut en ik help jou en je partner alle emotionele blokkades op te lossen zodat jullie "zorgenloos" zwanger kunnen worden!

Vaak is er maar 1 consult nodig!

In 2 uur alles uit de weg om jullie droom waar te maken!

Is het proberen zwanger worden geen gezellig tijd meer?

Zwanger worden is een grote wens, maar om de een of andere reden lukt het niet. Misschien ben je al in het ziekenhuis beland of misschien wil je er zelf alles aan doen om natuurlijk zwanger te kunnen worden.

 

"De seks is niet meer gezellig, er ligt een druk op, het MOET, en dat is vreselijk! We willen juist een liefdesbaby!"

Begin je aan jezelf te twijfelen? Of je het wel kan? Of je wel vruchtbaar bent?

"Elke maand is het weer hetzelfde liedje, de teleurstelling, ik kan het bijna niet meer aan!"

Binnen in jou, en je partner ligt het antwoord naar waar je zoekt. Emoties die ertoe leiden dat het nog niet lukt.

 

"Ik kan aan niets anders denken, ik zie overal baby's! Mijn partner wordt er helemaal gek van!"

Ik heb een oplossing!

Een Kinderwens Consult!

Charlotte de Leeuw - Visscher

In mijn werk als kinderwens coach heb ik mij gespecialiseerd in het kijken naar de kinderwens vanuit verschillende perspectieven. Ik verwonder me elke keer weer over de resultaten en hoe moeiteloos die soms bereikt kunnen worden! Deze doelgroep ligt me aan het hart, want iedereen moet de mogelijkheid hebben om zijn of haar dromen waar te kunnen maken. Ik ben gespecialiseerd in zwanger worden, zwangerschap en baby, en gecertificeerd NEI Master Coach en Systemisch Werken Coach.

 

Of je start met een kinderwensconsult voordat je zwanger wilt worden, of al een traject achter je hebt liggen, iedereen is welkom!

De Cijfers!

12

Kinderwens

Consulten

4

Momenteel 

Zwanger

5

Baby's

Geboren

Twijfel je nog of dit iets voor jou is?

Je kunt dan al je vragen aan mij kwijt!

Waarom een Kinderwens Consult bij Praktijk Charlotte?

Ik ben ervaringsdeskundige, als moeder to-be en nu ook moeder heb ik veel ervaring opgedaan op dit element. Na mijn tweede kindje heb ik een aantal miskramen gehad en de kinderwens bleef groot. Niet begrijpend wat er aan de hand was. Het is natuurlijk niet altijd een fijne periode geweest, maar het heeft me veel gebracht doordat ik nu ook anderen kan ondersteunen in hun proces. 

Want de NEI methodiek die ik nu gebruik geeft ons veel antwoorden en laat ons oude traumastukjes loslaten zie ons ervan weerhouden zwanger te worden.

 

Ik begrijp als geen andere dat er een intense wens is, en dat je aan niets anders kan denken. 

 

De resultaten liegen er niet om. De meeste vrouwen zijn na de eerste poging al zwanger! Natuurlijk werkt dit niet voor iedereen zo, maar het blijft me verbazen!

 

Ik ben gespecialiseerd in het zwanger worden, zwanger zijn, baby's en kinderen, je bent bij mij aan het juiste adres!

 

Er is vaak maar één consult nodig!

"Charlotte we zijn je eeuwig dankbaar! Jij hebt ons geholpen dichter bij elkaar te komen en alles uit de weg te halen om opnieuw zwanger te worden! Na 3 weken was ik zwanger! We zijn nu niet meer in verwachting, maar écht zwanger! Door jouw wil om met ons samen te onderzoeken wat er in de weg stond is bij ons de langverwachte tweede op komst!"                    

                                                                     Stephanie

Gun jij het jezelf om "moeiteloos" zwanger te worden? 

Hoe gaaf zou het zijn als jij ook zwanger wordt na 1 consult!

Voor een zwangerschap zijn er 3 partijen nodig, in een kinderwens consult behandelen we alle 3!

Vader

Moeder

Kindje

En zet de volgende stap in jullie kinderwens

Wat gaan we precies doen bij een Kinderwensconsult?

We gaan kijken bij de moeder wat er aan oude patronen / trauma's opgeruimd mogen worden.

Wat zij nodig heeft om haar lichaam open te stellen voor een zwangerschap.

We gaan kijken bij de vader wat er bij hem aan oude patronen / trauma's opgeruimd mogen worden om een zwangerschap te laten ontstaan

Ook gaan we kijken vanuit het onderbewustzijn van jullie toekomstige kindje wat er bij hem of haar in de weg staat om de sprong te wagen om geboren te worden. Een heel bijzonder gesprek waarin echt al karakter naar voren komt.

We kijken naar belemmerende overtuigingen die bij een van de drie aanwezig kunnen zijn.

We kijken of er nog een boodschap is vanuit het kindje naar de ouders.

Wat er naar boven mag komen en opgeruimd mag worden wordt zichtbaar, het kan hierin alle kanten op, maar vertrouw erop dat het onderbewustzijn van alle drie alleen naar boven laat komen wat alle drie de partijen aan kunnen.

Als alles op emotioneel gebied uit de weg is om zwanger te worden is het consult klaar.

De Kosten?  € 120,- 

Duur: 1,5 / 2 uur

In 1 druk op de knop een stapje dichterbij!

Waar is Praktijk Charlotte gevestigd?

Marskramer 50

6603 JH Wijchen

Veelgestelde vragen

Voor wie is een zwangerschapsconsult bedoeld?

Voor iedereen die graag zonder oude ballast een kindje zou willen krijgen. Je maakt hierbij de weg van blokkades die er misschien kunnen zijn door belemmerende overtuigingen van jezelf of van je familie (elke vrouw is bijvoorbeeld laat zwanger geworden of had er problemen mee). Dat zijn overtuigen die opgeruimd mogen worden.

 

Is het zweverig? 

De biotensor is een meetapparaat die de frequentie van je lichaam meet. Als er iets gezegd wordt dat klopt zal jouw frequentie onveranderd blijven en zal de biotensor een "ja" aangeven. Als er iets gezegd wordt dat niet klopt, krijg je een verzwakking in jouw lichaam en de frequentie pakt dit gelijk op. Hij zal als een "nee" reageren. Eigenlijk is het heel technisch, maar doordat het in een voor ons onzichtbaar veld werkt zal het even wennen zijn. Juist omdat het voor jullie ook heel zichtbaar is, kan je zelf goed zien wat er gebeurt. 

Het enige aparte aan het consult is, dat we contact gaan leggen met jullie kindje. Want ook deze heeft al een frequentie. Deze is al bij jullie, anders zou jullie kinderwens niet zo actief gevoeld worden. Door de Ja en Nee antwoorden kunnen we echt een gesprek aangaan en kijken of er ook bij hem of haar wat in de weg zit wat opgeruimd mag worden.

 

We werken overdag, kan het ook 's avonds?

Ja dat kan, dit kan je aanvragen in het formulier, geef hierbij je voorkeur aan. Dit kan bijna elke dag van de week, behalve op donderdagavond.

 

Kan ik ook zonder mijn partner komen?

Het is belangrijk dat in ieder geval de vrouw naar het consult komt. Voor de man is dat een optie. 

Als hij in het consult meegenomen wil worden, om te zien of er bij hem ook blokkades opgeruimd mogen worden is het belangrijk dat hij toestemming heeft gegeven om met hem mee te kijken. Vindt hij het spannend of staat hij er niet achter? Geen probleem, dan gaan we met jou en je kindje aan de slag. We laten zijn stuk hierbij achterwege. Zonder zijn toestemming mag ik geen contact leggen met zijn onderbewustzijn, en dat zal ik daardoor ook niet doen.

 

Hoe kan ik betalen?

In de praktijk is een pinapparaat aanwezig. Er kan ook contant afgerekend worden. 

 

Wat als ik na 1 consult niet zwanger raak?

Dat is altijd een mogelijkheid, ik ben geen tovenaar. Het kan zijn dat er dan nog een laagje vanaf moet. Soms mogen we direct naar de kern van de blokkade en soms moet dat in stapjes. Er kan als je dat wilt later een vervolgconsult worden ingepland. Aan de hand van de duur van het consult wordt de prijs berekend. Duurt het consult 1 uur dan is de prijs € 75,-, duurt het 1,5 - 2 uur dan wordt er € 120,- in rekening gebracht. Vaak als je alleen komt, gaat het consult alleen over jou en zal het een uur duren. Je bent altijd welkom, ik ben er om je in dit proces te ondersteunen.

 

Ik ben al zwanger geweest, kan ik dan ook komen?

Ja absoluut, na een eerdere zwangerschap, ben je ook welkom. Of deze zwangerschap geeft geleid tot een kindje of dat het vroegtijdig is weggaan maakt hiervoor niet uit. Er kan door sommige situaties die in eerder zwangerschappen zijn ontstaan ook blokkades in de weg zitten om opnieuw zwanger te worden. En soms ligt het niet aan de ouders, maar vindt het kindje het nog super spannend. In een consult stellen we jullie alle drie gerust. 

 

Ik heb een miskraam gehad, kan je hier ook iets mee?

Ja zeker, een miskraam kan verschillende redenen hebben. Omdat we contact maken met het kindje, kunnen we ook vragen of het hetzelfde kindje is als de miskraam en kunnen we kijken waarom het de stap nog niet heeft durven zetten of nog niet door heeft durven zetten. 

 

Blijft het consult tussen ons?

Ja altijd. Ik ben therapeut en heb een vertrouwelijke band met mijn cliënten. Er mag niets van het consult naar buiten worden gebracht tenzij aangegeven. Dat geldt ook voor de zwangerschapscijfers. Deze publiceer ik zelf, maar er worden geen namen bij genoemd. Eventuele foto's van baby's die geboren worden, worden met toestemming van de ouders gebruikt op de website of social media. Ook aan derden mag ik de bevindingen van het consult niet overleggen.

Wordt het consult vergoed door de zorgverzekering?

Nee helaas. Alternatieve zorg is een steeds moeilijkere tak om vergoed te krijgen. Ik ben wel bezig om dit in werking te stellen, maar waarschijnlijk wordt dit in 2019 pas toegekend.

Gun jezelf alle blokkades op te ruimen en je grootste wens uit te laten komen!