Linda NEI Therapie 

Energetisch Gezinstherapeut & NEI therapeut

Linda NEI Therapie

Energetisch Gezinstherapeut & NEI therapeut

Mijn naam is Linda, ik woon in Roosendaal en ik zou het fijn vinden als ik jou mag gaan helpen!

Toen ik negentien was, ben ik verhuisd naar Den Haag. Daar heb ik zes jaar als doktersassistente in het ziekenhuis op de polikliniek Oogheelkunde gewerkt, en nu werk ik een jaar in een oogkliniek, ook in Den Haag. Maar mijn heimwee naar Roosendaal werd te groot, dat ik de keuze maakte om terug te verhuizen. Nu ben ik weer lekker gesetteld in Roosendaal.

Ik kan me mijn eerste ervaring met NEI therapie nog goed herinneren. Daarvoor had ik al verschillende therapieën gehad, maar zonder het gewenste resultaat. Een beetje sceptisch ging ik naar een NEI therapeut op aanraden van een vriendin. Maar wat zei deed vond ik zo bijzonder. Op een hele fijne en rustige manier kwamen we tot de kern van de oorzaak van mijn klachten, zonder lange praatsessies. Na deze ervaring dacht ik 'dit wil ik ook heel graag kunnen'. Toch heeft het toen even op een laag pitje gestaan. Onzeker, denken het niet te kunnen, de veilige weg kiezen en blijven werken waar ik al werkte als doktersassistente.

‘’Op een hele fijne en rustige manier kwamen we tot de kern van de oorzaak van mijn klachten, zonder lange praatsessies.’’

Totdat ik na zeven jaar dacht 'is dit het nou?' Ik ben gelukkig in de liefde en ik heb de liefste (schoon)ouders, zus, neefje en vrienden om mij heen. Maar toch voelde ik mij niet zo gelukkig en daar moest ik wat mee doen. Dus ben ik de opleiding Energetisch Gezinstherapeut gaan volgen. En wat ben ik blij dat ik die stap heb gezet! Door de opleiding heb ik mezelf kunnen helpen om de rust in mij terug te krijgen, omdat ik een alleengeboren tweeling ben. Het heeft mij zoveel gebracht, dat ik niet kan wachten om jou ook iets te mogen brengen.


Waar kan ik jou onder andere mee helpen tijdens een consult?

  • Slaapproblemen
  • Angsten
  • Geboorte- en bevallingstrauma
  • Kinderwens/zwangerschap
  • Alleengeboren tweelingen
  • Persoonlijke groei

Er zijn nog veel meer thema’s waarbij NEI therapie kan helpen. Twijfel je of ik jou kan helpen met een bepaalde klacht? Stuur mij dan gerust een berichtje en dan kijk ik wat ik voor jou kan doen.

‘Na diverse NEI sessies ben ik heel blij met wat mij dit gebracht heeft. Ik kwam voor angst in de auto, en ik nu al een stukje rustiger in de auto! Ik voel mij veilig, comfortabel en vertrouwd me te openen bij Linda.’

Sam

‘Na de eerste NEI sessie was de drang naar een sigaret al een stuk minder. Het was een erg prettige ontspannen ervaring. Dit had zeker te maken met dat Linda je op je gemak laat voelen. Moeite hebben met het stoppen met roken was voor mij de aanleiding van de sessies, maar uiteindelijk kwamen er ook andere overtuigingen en interne struggles naar boven die me inzicht geven over wat ik voel en dat andere bepalende momenten in mijn leven invloed hebben gehad op mijn verslaving.’

Kane

€ 65,- per uur

NEI Consult

Als je iets meemaakt wat je niet kan verwerken, wordt dat als een blokkade opgeslagen in jouw systeem en komt als het ware in jouw rugzak terecht. Hoe voller de rugzak, hoe zwaarder het is om dit te dragen. Hoe lekker zou het zijn als je deze rugzak weer wat leger kan maken? Tijdens een NEI sessie gaan we opzoek naar de oorzaak van jouw klacht om deze vervolgens los te koppelen.

Ja ik wil contact opnemen met Linda

 

Linda NEI therapie

Boulevard 101

4701 ES Roosendaal

+31611142038

info@lindaneitherapie.nl

www.lindaneitherapie.nl