Puur Marjanne

EGT  & NEI Therapeut

Massage, Voeding & Gewicht

Praktijk Charlotte therapeuten

Puur Marjanne

EGT  & NEI Therapeut

Massage, Voeding & Gewicht

Praktijk Charlotte therapeuten

Niets is belangrijker dan dat jij je goed voelt en in je kracht staat.
Maar wat als je belemmerd wordt en blokkades ervaart en je niet lekker in je vel zit? Wat als je de ene na de andere fysieke of psychische klacht hebt? Wat als je niet meer weet wat of wie je nog kan helpen?

Praktijk Puur Marjanne is er voor jou en helpt je graag!

Ik ben Marjanne en zet jou weer in je kracht! Dit door emotionele ballast op te ruimen en je te laten ontspannen. Zo kun je weer kiezen voor jezelf en staan voor wat jij belangrijk vindt.

Zelf heb ik een tijd lang gewerkt als gedragscoach, maar ik miste een gevoel van ontspanning en van werkelijk naar binnen keren. Door terug te gaan naar de basis, naar wie ik werkelijk ben, ben ik erachter gekomen dat je met behulp van NEI therapie en massages blokkades kunt oplossen en veel meer kunt bereiken.


Loop jij al enige tijd met klachten rond en kun je je vinger er niet op leggen, weet je arts geen raad en wil jij nu eindelijk wel eens weten wat er aan de hand is?

 • Je hebt lichamelijke klachten
 • Je zit emotioneel niet lekker in je vel
 • Je gedrag zit je in de weg
 • Je stagneert in jouw persoonlijke ontwikkeling
 • Je hebt een kinderwens
 • Je wilt je gewicht aanpakken
 • Je hebt vervelende allergieën
 • Je kunt je moeilijk concentreren en leren
 • Je hebt een verslaving
 • Je hormonen spelen op en je weet je geen raad

“Ik ben deze week bij Marjanne geweest voor een NEI sessie en een ontspanningsmassage, omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Met de biotensor heeft Marjanne emoties losgekoppeld. Heel bijzonder en emotioneel wat dan naar boven komt. Na de NEI sessie kreeg ik een heerlijke ontspanningsmassage. Daarna voelde ik me zo rustig en helemaal leeg. Nu, een week verder zit ik nog steeds lekker in mijn vel en voel me heel goed.

Ik mag altijd contact met haar opnemen en dat ga ik ook zeker doen! Het is een echte aanrader. Je staat weer met beide benen op de grond. Dank je wel Marjanne.”

.

Alleengeboren Tweeling

Uit ervaring weet ik dat sommige gevoelens dieper zitten en het lastig is om bepaalde emoties te plaatsen. Soms kun je je vinger niet op bepaalde dingen leggen of loop je je hele leven al met bepaalde emoties rond, waar je de oorzaak niet van weet. Je voelt je misschien niet begrepen of je voelt je altijd maar alleen, ondanks dat je je misschien genoeg vrienden en familie om je heen hebt.

Herken je je in één van de volgende gevoelens?

 – je kunt geen of moeilijk keuzes maken

– je voelt je vaak eenzaam, ook zomaar uit niets

– je bent slordig of juist heel perfectionistisch

– je bent je hele leven ergens naar op zoek, maar weet niet waar naar

– je hebt moeite om je te binden

– je hebt depressieve gevoelens

– je voelt je anders, onbegrepen en onrustig

– je hebt heimwee, maar weet niet waar naar.

Het kan erop wijzen dat jij een van een alleengeboren tweeling bent. Zonder dat jij het wist, maar misschien ook wel zonder dat je moeder het wist.

“Onrust in mijn hoofd en lijf eet ik weg. Samen met Marjanne leer ik kijken wat er achter de onrust zit en zo kom ik tot veel inzichten. Het werken met de biotensor vind ik interessant en helpend. Zo gek dat je onderbewustzijn de antwoorden al weet. Marjanne is eerlijk en puur. Na ieder bezoek ga ik met een blij en leeg hoofd de deur uit”.

.

Gezin

Als energetisch gezinstherapeut en daarnaast moeder van vier prachtige kinderen, heb ik de kennis en ervaring om niet alleen jou, maar ook bij jouw kind meer uit het onderbewuste te halen om vervolgens nog meer te groeien.

In mijn praktijk richt ik mij als energetisch gezinstherapeut op:

 • Kinderen met dyslexie
 • Kinderen met ADHD
 • Alleen geboren tweelingen
 • Huilbaby’s
 • Vrouwen met een kinderwens

Zit jij al een tijd met de handen in je haar, omdat je graag moeder wil worden of jij als moeder weet dat er iets niet in orde is met je kind? Laten we samen kijken of we met jou, je kinderwens of je kind aan de slag kunnen gaan.

"“Marjanne ken ik van voetbal, onze zoontjes voetballen samen. Mijn zoontje, hij is 10 jaar, is ongeveer 2 jaar geleden gediagnostiseerd met ADHD. Een heel traject hebben wij achter de rug samen met gebruik van medicijnen. Samen met Marjanne heeft zij mijn zoontje op afstand getest, zodat hij rustig thuis kon blijven. Hele bijzondere emoties losgekoppeld die mij als moeder erg raakten. En het fantastische van alles is, is dat hij sindsdien vrij is van medicatie. Andere moeders op het schoolplein valt het ook op en zeggen tegen mij: zijn ogen leven weer en hij heeft weer kleur op zijn wangen. Mijn zoon blijft een pittig karakter houden, maar hij slaapt ‘s nachts weer goed en zit lekker in zijn vel! Ongelofelijk dat dit met een NEI consult mogelijk is. Zo fijn Marjanne, dat je dit voor ons hebt gedaan”.

.
Praktijk Charlotte therapeuten
€ 65,-

NEI Consult

Herken jij je in een klacht? Wellicht is NEI therapie de oplossing voor jou en komen er antwoorden naar boven door je onderbewustzijn aan te spreken.

Met NEI gaan we op zoek naar de emotionele blokkades die jouw fysieke klachten veroorzaken.
Tijdens een consult komen we vrij snel tot de kern en zijn ellenlange praatsessie niet aan de orde. Zo kunnen we direct met jouw blokkades aan de slag gaan.

Ja ik wil contact opnemen met Marjanne

null

Praktijk Puur Marjanne
Constantiuslaan 17
6642 BR Beuningen


06 24696919