Robin van Veen

NEI & EGT Therapeut

Robin van Veen 

EGT  & NEI Therapeut

Robin

Ik ben Robin van Veen, moeder van een prachtige zoon en gelukkig in de liefde. Maar de afgelopen jaren vooral veel gewerkt aan het gelukkig zijn met mezelf, want hier ligt toch wel de basis.

De opleiding tot energetisch therapeut heeft zoveel aangeraakt op verschillende vlakken, en dit werpt nog steeds zijn vruchten af. Ik heb deze opleiding eerst gevolgd als cadeau voor mezelf en voor mijn gezin, maar al snel voelde ik dat het mijn missie was om vrouwen te begeleiden in het prachtige pad van zelfontwikkeling.

Mijn werkdagen vullen zich met veelzijdige mooie behandelingen. Zo ben ik ook Holistisch beauty therapeut, coach, geef ik reiki behandelingen, en is NEI therapie in mijn behandelingen een prachtige aanvulling. Want als je de diepere lagen niet opruimt dan kan het niet stromen.

“Al snel voelde ik dat het mijn missie was om vrouwen te begeleiden in het prachtige pad van zelfontwikkeling”

Bij NEI therapie zijn lange praatsessies niet nodig, je hoeft je alleen open te stellen. We gaan de relatie vinden tussen je gevoel en je gedrag.
Zolang je bewustzijn en je onderbewustzijn niet op een lijn liggen kost dat energie.

Bijna altijd hangt een (lichamelijke) klacht samen met niet verwerkte emoties. NEI is een methode om het onbewuste, bewust te maken. Veel van wat we hebben ervaren zijn we vergeten of hebben we weggestopt.

Deze ervaringen, emoties of gebeurtenissen liggen opgeslagen in ons onderbewustzijn als onverwerkte emoties waardoor er een disbalans is in wat je voelt, en wat je doet, dit kan ertoe leiden dat we minder goed gaan functioneren.

“Gevoelens die terugkomen zijn gevoelens die nooit echt weg zijn

geweest” 

Wat kan ik voor je doen?

  Niet alle emoties kun je verwerken, deze stop je in jouw rugzak en draag je met je mee. Hoe voller de rugzak, hoe zwaarder het wordt deze te dragen, met klachten als gevolg.

  ✨Ben jij vermoeid en slaap je slecht?
  ✨Ervaar je onrust in je lijf?
  ✨Voel je dat je niet verder komt op je pad?
  ✨Loop je steeds in dezelfde valkuilen?
  ✨Kom je slecht in contact met jezelf?
  ✨Heb je een onrustige huid?
  ✨Heb je veel lichamelijke klachten?
  ✨Loopt je relatie niet lekker?
  ✨Slaapt je kind slecht?


  Ik kijk graag samen met jou voorbij je klacht op een diepere laag.

€ 75,-

NEI Consult

Nieuwsgierig naar wat ik kan betekenen voor jou? Neem contact

op en dan plannen we een telefonisch kennismakingsgesprek in.


Voor een consult van 60 minuten vraag ik € 75,-

NEI sessie met Robin
Wat een inzicht, geruststelling en ruimte voelde ik na de sessie met Robin. Het was mijn eerste ervaring met NEI, waarbij Robin een fijne veilige sfeer heeft neergezet en de tijd nam rustig uit te leggen wat we precies gingen doen. Tijdens de sessie legden we samen de linkjes tussen het fysieke en emotionele en spirituele aspect. Ik ervaarde veel 'ahaaa' momenten, waarna Robin ook praktische adviezen meegaf en me hielp bepaalde patronen te achterhalen en los te koppelen.


Enorme aanrader, dankjewel lieve Robin ik voelde me ontzettend op m'n gemak!

Ja ik wil contact opnemen met Robin

null

Robin van Veen

Holistisch beauty therapeut 

Nijmegen Centrum - West

Barneveldse Beekstraat 10

Een berichtje sturen via Whatsapp of me bellen mag natuurlijk ook, graag zelfs!
Dat kan via telefoonnummer: 0651861683