NEI Opleiding - Biotensor

Van NEI Naar EGT


Bijscholing NEI naar EGT

Biotensorcursus - Praktijk Charlotte

Van NEI Naar EGT

Opleiding Energetisch Gezinstherapeut

Wil jij ook leren werken met thema's als Alleengeboren Tweelingen, familieopstellingen & de vrouwlijke cyclus? 🤗

Speciaal voor mensen die de NEI opleiding bij het opleidingsinstituut van Jolanda Vleugel hebben gevolgd hebben we een heuse bijscholing van NEI naar EGT! 

Het is een combinatie tussen

 • Nieuwe NEI Werkmodellen: hormonen, vrouwelijke cyclus, verdieping vorige levens, karmische verbindingen, entiteiten
 • Nine Start Ki (gaan ontdekken wie je écht bent - je gedrag, behoeften en valkuilen)
 • Familieopstellingen
 • Specialisaties in de vrouwelijke cyclus, kinderwens, geboorte- en bevallingstrauma en het onderwerp dat deze opleiding uniek maakt: alleengeboren tweelingen
 • Na deze bijscholing kun je de EGT Alleengeboren Tweeling vervolgopleiding volgen

(Heb je de NEI opleiding ergens anders gevolgd? Stuur ons een mailtje en dan kijken we wat jij aan bijscholing nodig hebt 🤗)

"Geef jezelf de verdieping naar een nieuwe laag"

Wat anderen zeggen

Ik omarm mijn gevoeligheid
Tijdens de opleiding heb ik enorm gewerkt aan mijn zelfvertrouwen en het testen van anderen gaf mij ook veel zelfvertrouwen. Ik ben mondiger en kan dingen uitspreken die ik eerst niet over mijn lippen kon krijgen. Ik heb geleerd mijn gevoeligheid te omarmen en mij af te schermen voor negativiteit van anderen. Het testen met de biotensor heeft mijn leven verrijkt. Ik heb jaren gezocht naar een hobby of iets dat ik leuk vond. Dat heb ik eindelijk gevonden in het testen met de biotensor!
Lisanne
Alles is anders - op een positieve manier
Een simpel voorbeeld van hoe ongeveer ALLES veranderd is afgelopen jaar. Mijn praktijk is anders, mijn cliënten zijn anders, de manier waarop ik kijk naar de dingen om mij heen is anders, en ook hoe ik naar mezelf kijk is anders. Zelfs mijn cyclus die met jaar en dag kwam rond volle maan is nu ineens rond nieuwe maan. Ik was vaak ziek, elk buikgriepje pakte ik mee. Nu niet meer. Dus mijn fysieke gezondheid is ook vooruit gegaan sinds de opleiding en ik ook heel veel emoties onder mijn voeding heb opgeruimd.
Sanne
Ik voel me completer
Charlotte, bedankt voor de fijne tijd. Ik heb zo ontzettend veel geleerd, dit is met geen pen te beschrijven. Bedankt voor alle nieuwe inzichten, de rust, de verbinding, het vertrouwen en de combi tussen de theorie en de praktijk. Ik kan oprecht zeggen dat ik mij completer voel en ik anderen heel graag kennis laat maken met de kracht van NEI. Het voelt goed om mijzelf nu NEI/EGT Therapeut te noemen!
Muriël

Ik houd van praktisch en down to earth

dus dat krijg jij ook 

Nieuwe werkmodellen

We gaan een verdiepingsslag maken met vorige levens, we werken met entiteiten, hormonen & de vrouwelijke cyclus

Je krijgt een nieuwe werkmodellenmap

Je krijgt alle werkmodellen die wij gebruiken tijdens de opleiding erbij. Je hebt jouw eigen versie natuurlijk al, maar wij verwoorden sommigen dingen nét anders, dus wel fijn als je dan alles in een nieuw jasje hebt.

Nine Star Ki

Dat is echt iets waar ik heel blij van word. Ik heb mezelf, mijn kinderen en mijn cliënten zoveel beter leren begrijpen door met deze methode aan de slag te gaan. Dus die krijg je er ook bij.

Familieopstellingen

We gaan NEI met familieopstellingen combineren om op een nog diepere laag te kunnen werken met jouw cliënt.

En hier kom je voor - Verdieping

Het unieke aspect Alleengeboren Tweelingen. We nemen we je mee in deze materie. Want wist je dat 1:10 vrouwen zwanger is van een tweeling vaak zonder het te weten? 

Het feit dat jij hier nu op deze website alles aan het lezen bent is ook niet voor niets. Ben jij ook een alleengeboren tweeling? 

Dit thema gaat als een rode draad door de opleiding en op het moment dat we hier aanbelanden ben jij er helemaal klaar voor om met dit thema te gaan werken en de diepe laag aan te pakken die op zoveel facetten in het leven een rol speelt. 

Daarnaast gaan we aan de slag met werkmodellen gericht op geboortetrauma & bevallingstrauma

"Jarenlang heb ik er alles aan gedaan om alles te onderdrukken waar ik zo bang voor was. Op een gegeven moment kon ik er niet meer omheen. Ik moest een stap zetten. Ik ben de NEI opleiding gaan volgen bij Jolanda Vleugel. Er miste nog wat puzzelstukjes dus ben ik de verdieping gaan zoeken bij Charlotte. Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb. Ik sta nu zelf aan het roer en heb de mogelijkheden om te kijken naar mijn eigen emoties. Als bonus kan ik mijn gezin nu ook optimaal ondersteunen. Charlotte voelt feilloos aan wat er mag gebeuren en nodig is. Ik ben blij dat ik met deze opleiding ben gestart."
Mariët
Online workshop biotensor
€ 1550,-

Van NEI naar EGT

Na je NEI opleiding je doorscholen naar EGT Therapeut!

In deze online bijscholing gaan we aan de slag op een diepere laag van het onderbewustzijn. Deze kun je volledig in je eigen tijd en tempo volgen. Wij sturen alle materialen naar je op!

 • Theoriemap
 • Volledige EGT Werkmodellenmap (consultenmap)
 • Testset kinderremedies
 • Opstellingsmateriaal (poppetjes en icoontjes & bootje)
 • Nine Star Ki boekje & pen
 • Onbeperkt toegang tot de online leeromgeving 
 • Elke maand toegang tot het online vragenuurtje voor de deelnemers van de Online EGT Opleiding - ook terug te kijken

Bonus!

 • Basisset magnesium - belangrijk voor de ontspanning;
 • Boek: De mooie vrouw
 • Splitarmbandje
 • EGT jezelf vilten tas
 • Kaartendeck met aanvullingsset Jouw Zielsbestemming


Nu ook in twee of 4 termijnen te betalen

Nicole vertelt

Wat heeft de opleiding voor haar gedaan ✨

Wat ben ik blij mijn gevoel gevolgd te hebben en deze opleiding ben gaan doen! Pas toen ik deze opleiding tegenkwam, realiseerde ik me dat ik al jaren op zoek was. Zo veel verschillende cursussen gedaan (van Reiki tot intuïtieve ontwikkeling en alles er tussen in), maar telkens miste er iets. Nu niet! Alle losse puzzelstukjes zijn op hun plek gevallen en vormen een duidelijk geheel. Charlotte is enthousiast, vindt geen vraag vreemd en deelt graag haar kennis en kunde. Zelfs in huidige Corona-tijd komt zij met oplossingen zodat wij door kunnen met opleiding. En alle informatie, of het nu op beeld of op papier is, is duidelijk en ziet er mooi uit. Een absolute aanrader dus!
Mieke