VROUW 

 ANGSTEN 

 MISKRAMEN 

 VROEGGEBOORTE 

 BEKKENINSTABILITEIT 

 ZWANGERSCHAPSKWAALTJES 

 

ZWANGERSCHAP

Ze zeggen wel eens: 'Een zwangerschap is een magisch moment.' Voor sommigen klopt dit, zij fietsen voor hun gevoel zo door hun zwangerschap heen, hebben weinig kwaaltjes en kunnen lang doorwerken. Anderen voelen zich vanaf het moment dat de zwangerschap begint beroerd, niet zichzelf, hebben bekkeninstabiliteit en/of weten niet meer waar ze het zoeken moeten.

Voor allebei heb ik een passend consult. Want ook als je lichaam je niet terugroept, kan je wel wat hulp gebruiken.

Juist in een zwangerschap is het fijn om goed voor jezelf te zorgen, en niet alleen qua voeding en rust, ook in je persoonlijke ruimte en gezondheid. Want elk kwaaltje heeft je iets te vertellen. Maar wat dan? Dat gaan we uitzoeken! 

Van bekkenklachten, misselijkheid, angsten, onrust en slapeloosheid, voor elke klacht ben je welkom! 

"Sinds het overlijden van onze jongste zoon nog voordat hij 1 jaar werd, voelde me ik raar. Alsof er een diep verdriet altijd maar in de weg bleef zitten. Zijn doodsoorzaak was niet bekent en dat zorgde voor een diepe rusteloosheid. Ik kon het niet afsluiten. Wat ik ook probeerde ik kon niet door met leven. Ik kwam Charlotte tegen en ik wist dat zij de antwoorden kon geven die wij zochten. Daarna kwam er rust, ik kon weer ademhalen, ik kon begrijpen waarom hij niet meer kón leven en waarom ik dat nu wel moest gaan doen. Ik ben zo dankbaar dat Charlotte dit boven water heeft kunnen krijgen. Ik kan nu weer genieten van de kleine dingen en niet meer vastzitten in de rouw. Dit was de sleutel om opnieuw zwanger te kunnen worden. Ons dochtertje is al 2,5! We zijn zo blij, alles is  op zijn plek gevallen.

Karin, moeder van 4* kinderen

ZIEK, ZWAK EN MISSELIJK

Dat wil je helemaal niet zijn! Je wilt niet je hele zwangerschap thuis zitten, niet kunnen genieten en jezelf maar overeind houden! Kom langs voor een consult, en ik kijk met je mee. Hoe kunnen we de kwaaltjes weer omzetten in gezondheid. Wat wil je het je vertellen? Dat je het rustiger aan moet doen? Of dat je lichaam de zwangerschap niet helemaal accepteert. Overal kunnen we een oplossing voor bieden. Omdat ons emotioneel brein in staat is om alle fysieke en emotionele blokkades los te laten, is er veel mogelijk.

"Vanaf het moment dat ik zwanger was ben ik ziek geweest. Vanaf 6 weken zwangerschap kon ik niet meer werken en ik bleef me maar beroerd voelen. Spugen, misselijk. Ik voelde me ziek en kon amper iets binnen houden. Na 12 weken ging het niet weg en medicatie zag ik niet zo zitten, maar ja het leek alsof ik niet anders meer kon. Ik kon ook niet goed meer voor mijn dochtertje zorgen.

Via een vriendin kwam ik bij Charlotte terecht. Daar kwam naar voren dat ik mijn kindje als een bedreiging zag. Ik was als de dood om het niet goed te doen en ook bang om haar of mezelf te verliezen.

Charlotte kon me precies vertellen waar dat vandaan kwam. Daarna kwam er een soort van rust. Alsof mijn hoofd minder bezig was om te 'ontdekken' wat er toch aan de hand was. 

De misselijkheid en het spugen werden snel minder en de laatste weken van mijn zwangerschap heb ik kunnen genieten! Was ik maar eerder gegaan..."

Loes, moeder van 2 kinderen

 

STUITLIGGING

Omdat we ook in "gesprek" gaan met het kindje kan daar ook van alles verteld worden. Ik had onlangs een baby die in stuit lag. Voordat de verloskundigen zouden gaan draaien kwam ze bij mij langs.

We hebben een consult gehad met het ongeboren kindje. Waarom wilde het niet draaien, konden we iets voor haar doen? 

De volgende ochtend belde de moeder op. Ze had zojuist een echo gehad en de baby was gedraaid én ingedaald! Hierdoor kon ze natuurlijk bevallen, iets waar ze erg op had gehoopt.

Het is zo bijzonder dat we zoveel kunnen betekenen voor zowel moeder als kind! 

Wat wil jouw ongeboren kindje je vertellen? Waarom wil het niet draaien?

HELEMAAL JEZELF BLIJVEN

Als vrouw en zeker als sensitieve vrouw voelen we veel. Soms is het heel lastig onderscheid te maken tussen wat van jou is en wat van de ander. In een zwangerschap kan dat nog lastiger zijn. Heeft jouw kindje een sterke energie dan kan deze soms ook zelfs groter of sterker lijken dan die van jou. Je hebt dan het gevoel alsof je er niet meer zo toe doet. Je je eenzaam voelt, of jezelf in allerlei bochten wringt om jezelf weer een beetje te vinden. 

Jij bent als mama ook heel belangrijk, ook jouw emotionele toestand. Jij bent het waard om jezelf ook in je zwangerschap voorop te blijven zetten. Een consult kan helpen om zichtbaar te maken waar je tegenaan loopt.

 

Als je tijdens je zwangerschap meer wilt weten over je eigen gesteldheid, die van je kindje of van jullie samen, ben je meer dan welkom. Het consult geeft je een mooi emotioneel inzicht op wat er bij jou speelt. We kijken of je oude emoties of patronen mag loslaten die je niet meer nodig hebt, en kijken naar onzekerheden, bevallingsangst, of wat er bij jou dwars zit en naar boven wil komen.

Heb je last van depressieve klachten? Kom gerust langs! Alles gaat erom dat je straks kunt gaan genieten van je kindje!

ZWANGERSCHAPSCONSULTEN

CONSULT INPLANNEN

Het aanvragen van een consult kan hier, ook kun je een whatsapp berichtje sturen naar +31 6 55 91 62 18