Bianca Gertsen

NEI & EGT therapeut

bianca-gertsen-het-energetisch-huis-bussum

Bianca Gertsen

NEI & EGT therapeut

bianca-gertsen-het-energetisch-huis-bussum

Mijn naam is Bianca Gertsen, 53 jaar, opgegroeid in het gezellige kleine dorp Herveld. Hier ben woonachtig met mijn vriend en 3 van mijn 4 kinderen. Sinds 2019 heb ik mijn eigen praktijk aan huis voor diverse soorten massages.

Mijn jongste dochter was altijd aan het kwakkelen met haar gezondheid, een vriendin van mij vertelde mij dat NEI wellicht iets voor haar zou kunnen betekenen. Yael (mijn jongste van 16 jaar) kwam terug van haar consult en zei; Mama dit is zo apart en zo mooi, het zou voor jou ook goed zijn om een keer een behandeling te nemen…. zo gezegd zo gedaan. (Site note: ik ben al jaren aan het tobben: fybromyalgie en nog een paar van die niet noodzakelijke kwaaltjes, zal ik maar even zeggen.)

Wowww…..dit is het dacht ik, hier wil ik meer van weten. Dit is de perfecte aanvulling in mijn praktijk. Een doelgerichte manier om met je onderbewustzijn te kunnen communiceren. Dat er meer is tussen hemel en aarde, dat wist ik al heel lang, maar het werken met een biotensor en je (eigen) energetisch veld, zonder te zweven. Hoe gaaf is dat! 

Ik besloot om informatie in te winnen en ben op zoek gegaan naar een opleiding. En die heb ik inmiddels volledig mogen afronden, wat een cadeau.


Inmiddels is NEI niet meer weg te denken uit mijn leven en dat van mijn gezin. En van cliënten krijg ik mooie resultaten terug.

aanhalingstekens-nei-meer

Ik ben heel blij met de NEI sessie die ik bij Bianca kreeg. Door een fijn en vertrouwd gevoel tijdens de behandeling is mijn energie weer aan het stromen gegaan en kon ik zelf weer in beweging komen. Daarnaast hebben we NINE STAR KI gedaan om de juiste start datum voor mijn eigen bedrijf te bepalen. Inmiddels ben ik ben ik gestart en voel ik dat ik grote stappen heb durven zetten, welke ik eerst niet durfde te nemen, iets hield me tegen en dat is nu weg.

Nynke Feenstra

Nog even terugkomend op de klachten die mijn dochter toen had: 1 consult en weg waren ze. De emotionele blokkade die ze had rondom haar

angsten werd gezien en mocht worden opgeruimd. Mijn dochter durfde meer en haar lichamelijke klachten werden over boord gegooid. Dat gaf bij mij ook zoveel opluchting, want je wilt als ouder maar 1 ding: een gelukkig kind, dat leeft zonder angst en pijn. 

Onbewust wordt er heel veel opgeslagen in ons lijf, we voelen dat lang niet altijd, en wat je ook niet voelt is vaak ook niet zichtbaar, maar wat wel aan borrelen is van binnenuit. Hier gaat het dus fout: Je lijf roept om aandacht, maar wij horen/zien dat vaak veel te laat. Pas wanneer ons lijf tig keer geroepen heeft gaan we hulp inschakelen en dan ook nog veelal via de reguliere geneeswijze. Hoe fijn is het om je lijf goed te onderhouden met NEI? Neem zo nu en dan de tijd voor jezelf en vraag met NEI een check voor je lijf. Je hebt er maar 1 en daar moet je zuinig mee omgaan. 

aanhalingstekens-nei-meer

Ik ben met NEI in aanraking gekomen via mijn dochter, zij kreeg een NEI consult voor haar rugklachten en het altijd verkouden zijn. Een paar weken later werd ik met verdenking van een TIA naar huis gestuurd door een arts in het ziekenhuis, ik moest rust pakken en het zou tijd nodig hebben. Mijn dochter heeft toen Bianca gebeld, en ze kwam dezelfde avond nog voor een behandeling bij mij. Ik liep met een rollator, omdat zonder niet meer kon. Bij elke stap die ik zette had ik het gevoel iedere moment neer te zullen vallen. Toen Bianca mij behandeld heeft, merkte ik niet direct iets, maar de nacht die daarop op volgde, heb ik ontzettend veel pijn in mijn benen gehad. Ik kon nauwelijks slapen van de pijn. Toen het eenmaal ochtend was stond ik op en ik kon mijn ogen niet geloven, ik liep, zonder trillen en beven, zonder rollator.

Edith

En voor ik het vergeet: NEI werkt ook super voor en bij dieren, een dier kan niet vertellen wat er aan de hand is, waar het pijn heeft, noem maar op. Eén van de mooiste ervaringen: een kat die bij een client van mij, zijn behoefte niet op de bak of buiten deed, maar gewoon door het hele huis. Ik mocht hem een NEI behandeling geven en 2 weken daarna kreeg ik een appje van de client; Je zult het niet geloven, maar de kat heeft vanaf je behandeling niets meer in huis gedaan. Hij doet het alleen maar op de bak en buiten, hij is bovendien veel aanhankelijker geworden en komt nu heerlijk bij me op schoot. 

Een collega van mij (naast mijn praktijk werk ik bij OHRA huisdieren verzekeringen) appte mij dat haar hond (14 jaar oud) de volgende geëuthanaseerd zou worden, hij was incontinent, kon niet meer op zijn benen staan en at niet meer. Ik heb aan haar toestemming gevraagd om hem op afstand te mogen testen, met als resultaat: de volgende dag een filmpje van een springende etende hond, die vervolgens nog 8 weken volop van zijn leventje hier heeft mogen genieten en van ouderdom is overleden. Je ziet, ik raak er niet over uitgepraat.

Waarmee kan ik je helpen?

Daar kan ik heel kort over zijn. Wanneer je worstelt met spanningen, onrust, stress of lichamelijke klachten ervaart en dat gevoel liever kwijt wil, neem dan gerust contact met mij op. Wij gaan dan samen kijken waar het vandaan komt. Wat zit er onbewust opgeslagen wat jij helemaal niet meer nodig hebt? Wat mag er worden opgeruimd zodat je bepaalde patronen, gedachten of belemmerende overtuigingen los mag laten? Soms hoeft er niet zoveel aan de hand te zijn. Ook hiervoor geldt dat je lijf niet hoeft te gaan roepen voordat jij actie onderneemt.

NEI therapie en/of EGT is onder andere te gebruiken bij:  

  • Baby’s (onrustige, huilbaby’s)
  • Slaapproblemen zowel bij baby’s, kinderen als bij volwassenen.
  • Zwangere vrouwen of vrouwen die moeilijk zwanger kunnen raken
  • Het ongeboren kindje in de buik.
  • Kinderen en jongeren: Thema’s die aan bod kunnen komen zijn o.a: Zelfvertrouwen, ontspanning, lekker in je vel zitten, je veilig voelen, vriendschap, leerproblemen (ADHD, Autisme, Dyslexie).
  • Volwassenen: Stress, burn-out, vriendschap en relaties, zelfreflectie,  
  • Hormonen/Allergieën/Voeding/Medicatie.
  • Dieren die (on)verklaarbare klachten hebben.

Bij vragen, neem contact met mij op en ik help je verder.

bianca-gertsen-het-energetisch-huis-bussum
€ 70,-

Consult

Laat mij je helpen die balans terug te vinden tussen lichaam en geest!!


Ja ik wil contact opnemen met Bianca

logo-n-e-i--meer-transparant

N.E.I. & Meer
Bianca Gertsen
Tusculum 9
6674 DM Herveld
06-41721374
info@nei-en-meer.nl
www.nei-en-meer.nl