Praktisch

een veelzijdig instrument

Module 1

EGT Opleiding

Online

Ook thuis te volgen

Praktische oefeningen

We gaan alle bewegingen oefenen van de biotensor, ja en nee vragen stellen, energie toevoegen en afvoeren en pijn verlichten.

Jezelf en anderen testen

Je kunt ook contact maken met het energieveld van anderen, hoe je dit doet leer je ik je vandaag ook. Zodat je je gezin ook kunt testen.

Medicijnen ontstoren

Heb je veel last van bijwerkingen na het innemen van medicijnen? We gaan ze leren ontstoren met de biotensor.

Voedingssupplementen

Welke voedingssupplementen kan je het beste slikken? Je leert te testen wat je nodig hebt en leer ze ook in de energie toe te voegen. 

Voeding testen

Welke voedingsmiddelen zijn wel en niet geschikt voor jou op dit moment? Je leert hoe je dit fysiek en met een biotensor kunt testen.

Straling meten

Straling meten in huis, je telefoon en apparaten. Maar vooral hoe je de straling kunt verminderen met simpele stappen.

Als je een stap wilt zetten, waarin je de vertaalslag kunt leren maken tussen jou bewustzijn en je onderbewustzijn, dan is deze workshop perfect voor jou. Je leert te werken met een biotensor. Dit energetisch meetinstrument laat jou precies zien wanneer je gevoel klopt, of wanneer je wat bij mag sturen. Het geeft de stressreactie van je lichaam weer, waardoor je direct ziet of dat wat je verwacht van jezelf, ook strookt met jouw onbewuste plannen.

"Een instrument dat niet meer weg te denken is uit ons gezinsleven"

In deze workshop krijg jij je eigen biotensor en leren we er direct mee aan de slag te gaan. Waarvoor kan je het allemaal inzetten? Voor jezelf, je kinderen en zelfs je huisdieren! Je leert met energie te werken en de vertaalslag te maken van de verschillende manieren waarop je de biotensor in kunt zetten in je gezin of om puur jezelf te ondersteunen bij stress, vragen die je hebt, pijn of kwaaltjes.

Deze workshop is de perfecte start - waarin je een prachtige weg inslaat naar de oneindige mogelijkheden van het werken met energie en de balans tussen je bewustzijn en onderbewustzijn.

Dit is de biotensor -magisch instrument 😊

Workshops

19

JUN
10.00

Module 2 - NEI Basis - Breda

Trainer: Lena Rentschler

Inclusief, biotensor, werkboek, lunch en online leeromgeving

19 & 20 juni - Module 2

Yogasite - Doctor Struyckenstraat 163  - Breda

NEI Opleiding - Biotensor

27

JUN

10.00

Workshop Biotensor - Wijchen

Trainer: Charlotte Visscher

Inclusief, biotensor, werkboek, lunch en online leeromgeving


Kruisbergsweg 50 - Wijchen

4

JUL

10.00

Workshop Biotensor - Breda

Trainer: Lena Rentschler

Inclusief, biotensor, werkboek, lunch en online leeromgeving

Yogasite - Doctor Struyckenstraat 163  - Breda

Nu ook online te volgen

De volgende live workshop biotensor

Wijchen

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Wat anderen zeggen

Spontaan, gezellig en heel veel geleerd!
'Ik had van tevoren niet bedacht dat je zoveel met een biotensor zou kunnen doen! De dag zat bom vol leuke dingen en ik werd steeds enthousiaster! Een dag vol humor en wauw momentjes.'
Charlotte Visscher
Jessica
Ik ben zó enthousiast!
"Ik was ontzettend nieuwsgierig en ook een beetje zenuwachtig over wat mijn onderbewustzijn voor spannends iets zou zijn. Charlotte maakt het werken met de biotensor zo duidelijk en doelgericht. Ik ben thuis alles gaan toepassen en heb de biotensor nu dagelijks in mijn hand. Ik ben blij!"
Esther
Alles gaat weer stromen
"We gingen in tweetallen de bodyscan doen, en terwijl ik die ontving voelde ik alles weer gaan stromen. De pijn in mijn rug zakte weg en ik voelde me ontspannen. Als de energie blokkeert, blokkeer je zelf dus ook. Super handig dit!"
Malou
Online workshop biotensor
243,-

Online Workshop Biotensor

Of start direct met de workshop vanuit je eigen huis! Alle onderdelen uit de workshop nu op film uitgelegd. Niet meer wachten tot de nieuwe live workshop, maar direct beginnen, is dat iets voor jou?


  • 18 lesonderdelen
  • Vele praktische manieren om te werken met de biotensor
  • Alles onbeperkt terugkijken
  • Stel je vragen in de online community
  • Je krijgt de biotensor en het gedrukte live boek thuis opgestuurd en je kunt beginnen

Betalen kan ook in 2 termijnen

"Wat een leuk en fijn instrument is dat, die biotensor! Ik had er via Charlotte al kennis meegemaakt en stond te popelen om er zelf een te krijgen. Vanuit NLP weet ik dat ik alle antwoorden in me heb; de kunst is het om ze eruit te krijgen. De biotensor helpt hier enorm bij. Ook om anderen te helpen. Wat had ik hier graag meer over geweten toen mijn kinderen nog klein waren! Ze leggen rustig en duidelijk uit. Ze weten zoveel van het werken met de biotensor; geen vraag werd ontweken. Ze kon ook veel voorbeelden geven in welke situaties ze de biotensor had gebruikt en wat dat opleverde. Met de verschillende oliën en oefeningen heb ik voorlopig genoeg oefenstof!"
Andrea, moeder van 3 twintigers, onderneemster