EGT Opleidingen

Charlotte Visscher

Vrouw, Moeder, Th​​​​​erapeut & Trainer

Charlotte Visscher

Vrouw, Moeder, 

Therapeut & Trainer

Spiritualiteit is er met de paplepel ingegoten

Ik ben Charlotte Visscher, en ik heb twee kinderen. Ik kom uit een gezin met vier meiden, waarbij allebei mijn ouders vanaf mijn geboorte met spiritualiteit bezig zijn. Mijn vader heeft een spiritueel cursuscentrum, waar ik de VITT-opleiding heb afgerond. Ook mijn moeder heeft een eigen NEI-praktijk voor spirituele therapie. 

Al mijn hele leven wist ik dat ik moeder wilde worden.  Op mijn 5e had ik mijn hele leven al uitgestippeld. Ik had een vriendje, hij wilde met mij trouwen en we zouden 3 kinderen krijgen. Huis was al geregeld, auto, werk. Dus toen mijn ouders naar de andere kant van het land verhuisden en ik mee moest, brak mijn hart. Ik moest weer opnieuw beginnen, maar mijn doel was gesteld. Mama worden, dat is wat ik wilde.

We woonden 7 jaar op een spiritueel cursuscentrum dat mijn ouders leidden, maar wat ik met mijn spirituele achtergrond ging doen was voor mij nooit heel duidelijk. Ik dacht dat het wel zou komen als ik het nodig had. 

 Twee weken voor mijn eindexamen van de havo belande ik in het ziekenhuis met een streptokok bacterie in mijn hersenen. Mijn zusje had deze bacterie een aantal jaren daarvoor ternauwernood overleefd, en ik was ervan overtuigd dat ik het niet zou redden. Ik trok me volledig terug, sloot mijn gevoel af en voelde me klein en bang. 

Iedereen wist dat we er op tijd bij waren, maar ik had die memo niet gekregen. Dus toen ik een week later het ziekenhuis mocht verlaten was ik verbaasd dat ik er nog was. Alleen de terugtrek reactie was niet verdwenen. Ik beschouwde mijn vriend als mijn bodyguard, en voelde me veilig als hij bij me was, al voelde ik bijna niets meer. 

Het heeft nog jaren geduurd voordat mijn emotie en gevoel weer een beetje terug waren. We hebben alles uitgesteld, zelfs onze kinderwens omdat ik er wel van wilde genieten. Ik ben aan mezelf gaan werken, ging met onverwerkte emoties aan de slag en kwam steeds een stapje dichter bij mezelf uit.

En toen werd ik mama

Op het moment dat ik mama werd, vond ik het allemaal heel spannend. Hier had ik jarenlang naartoe geleefd. Ik hoopte zo dat ik me kon verbinden met dit mannetje, nu mijn gevoel weer wat meer terug was. Het duurde even, maar het lukte. Hij huilde veel en had voedselallergieën, waardoor ik bijna dag en nacht met hem bezig was. Maar omdat ik fulltime moeder wilde zijn, kon ik mezelf ook de rust gunnen om hem te leren kennen.


Nog geen twee jaar later werd, na een pittige zwangerschap waarin al mijn emoties me overspoelden en ik me niet meer mezelf voelde,  ons dochtertje geboren. Mijn dochtertje had een flink temperament. Ze huilde niet, maar gilde. Haar vader en ik hadden geen idee wat er aan de hand was, en elke dag veranderden haar patronen en wensen. Met een moeder en vader als hulplijn kwamen we de eerste weken door

Dat was voor mij de druppel. Radeloos ben ik gaan zoeken naar een manier waarop ik kon gaan begrijpen wat zij nodig had. En die vond ik. Zoals ze wel eens zeggen 'het zal wel zo moeten zijn' - begon de NEI Coach opleiding een dag later. Ik ben gelijk gegaan en niet meer gestopt. Eindelijk had ik de tools om haar te kunnen begrijpen en te ondersteunen. 

Ik ben niet meer gestopt met ontwikkelen

Ik ben halverwege mijn NEI opleiding bij het opleidingsinstituut gaan werken. Ik wilde toch weer het huis uit en iets anders zijn dan alleen moeder. Ik werd officemanager en assistent trainer, en heb daarnaast de NEI Master en Opleiding Systemisch Werken gevolgd. Ik heb daar alles geleerd wat ik wilde leren, en daar ben ik heel dankbaar voor. 

Maar er was een drive naar meer in mij, naar mijn eigen manier ontdekken, onderzoeken hoe het voor mij werkt. Ik ben dit in kaart gaan brengen, en om mij heen werden er mensen enthousiast, wilden dit ook leren. Dus is het omgezet naar een verdiepende NEI opleiding, waarin ook familieopstellingen en al mijn specialisaties zijn opgenomen. In deze opleiding leer ik je alles wat ik ook toepas in mijn praktijk, én is het een grote stap in je persoonlijke ontwikkeling. Voor mij werd het belangrijk dat ik doe waar ik blij van word, mijn eigen pad lopen en anderen begeleiden om ook hun eigen pad te gaan vinden en bewandelen. 

Het fijne van de NEI methode, is dat ik niet alleen mezelf nog steeds kan ondersteunen, maar ook mijn kinderen en mijn omgeving. En dat juist het zichtbaar maken van onbewuste patronen ervoor kan zorgen dat je kunt groeien, dat je lekker in je vel kunt zitten, en dat je antwoorden kunt krijgen waar je al jarenlang naar op zoek was.

Wat anderen zeggen

Nu wil mijn man ook
'Charlotte heeft zo ontzettend veel kennis, ze weet wat ze doet en ik voel me altijd veilig bij haar. Ik kan alles zeggen, want ze kijkt nergens van op.'
Patricia
Zo bijzonder
'Ik ben bij Charlotte gekomen via een consult. Daarna zo enthousiast over de methode dat ik me gelijk op heb gegeven voor de opleiding! Dit wil ik ook!'
Maaike
Ik wil meer!
'Ik kwam voor een alleengeboren tweeling consult, wat was dat bijzonder! Er vallen zoveel puzzelstukjes op zijn plaats. Dank je wel Charlotte.'
Christel

Wat kan ik voor je betekenen?

Workshop Biotensor

 • Praktische oefeningen 
 • Leren testen met voeding
 • Energie en pijn afvoeren
 • Vitamines en mineralen testen
 • Werken met dier en mens
 • + online filmpjes terugkijken

Nine Star Ki Trainingen

 • Leer jezelf beter begrijpen
 • Kwaliteiten en Valkuilen
 • Leer anderen te begrijpen
 • Leer vertrouwen op de energie
 • Elk jaar is anders, elke maand
 • Online direct aan de slag
NEI Opleiding - Praktijk Charlotte

Therapeuten Opleiding

  • Verdiepende NEI opleiding
  • Praktische werkmethode
  • Werken op een diepe laag
  • Leer jezelf écht kennen
  • Familieopstellingen & Nine Star Ki
  • Zowel online als offline

De volgende live workshop biotensor

Wijchen

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden