JOUW START 

 SPRITUALITEIT 

 SAMEN OP REIS 

 JOUW NIEUWE WEG 

 PERSOONLIJKE GROEI 

 ONBEWUSTE PATRONEN 

 ENERGETISCH GEZINSTHERAPEUT 

Workshops als eerste stap richting jouw nieuwe IK

In mijn workshops wil ik je de mogelijkheid bieden om vanuit een nieuw perspectief naar jezelf, je patronen en gezin te gaan kijken. Vanuit positiviteit en heelheid te gaan zien dat jij als ouder de beste persoon bent die jijzelf én je kinderen nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen. 

"Wij mensen groeien, vaak ondanks onszelf"

 

We mogen gaan zien dat we de keuze hebben om uit ons hoofd te gaan, te gaan luisteren naar ons gevoel en daardoor onszelf de mogelijkheid te geven om een stap vooruit te zetten. Te gaan onderzoeken wat de eindeloze mogelijkheden zijn van ons lichaam, van onze ziel en ons persoontje. 

De beste versie worden van jezelf, is dat ook niet waar je van droomt? 

Waarom wachten? Als je nu al de eerste stap kunt zetten? 

 WORKSHOP BIOTENSOR 

Als je een stap wilt zetten, waarin je de vertaalslag kunt leren maken tussen je bewustzijn en je onderbewustzijn, dan is deze workshop perfect voor jou. Je leert te werken met een biotensor. Dit energetisch meetinstrument laat jou precies zien wanneer je gevoel klopt, of wanneer je wat bij mag sturen. Het geeft de stressreactie van je lichaam weer, waardoor je direct ziet of dat wat je verwacht van jezelf, ook strookt met jouw onbewuste plannen. 

"Een instrument dat niet meer weg te denken is uit ons gezinsleven"

 

In deze workshop krijg jij je eigen biotensor en leren we er direct mee aan de slag te gaan. Waarvoor kan je het allemaal inzetten? Voor jezelf, je kinderen en zelfs je huisdieren! Je leert met energie te werken en de vertaalslag te maken van de verschillende manieren waarop je de biotensor in kunt zetten in je gezin of om puur jezelf te ondersteunen bij stress, vragen die je hebt, pijn of kwaaltjes.

Deze workshop is de perfecte start - waarin je een prachtige weg inslaat naar de oneindige mogelijkheden van het werken met energie en de balans tussen je bewustzijn en onderbewustzijn.

Data:

  • Zaterdag 10 oktober 2020 - Wijchen

1 daagse workshop van 09.30 - 15.30

Locatie: Droom! Beuningen - Schoenaker 10

Kosten: € 215,-

Inclusief biotensor, werkboek & lunch

Heb je al een biotensor - dan krijg je € 85,- korting

 2 DAAGSE - NEI BASIS 

Heb jij de workshop biotensor gevolgd en wil je meer weten over het testen van emoties? Dan is deze tweedaagse echt iets voor jou! In deze workshop gaan we aan de slag met het NEI Basis werkmodel. Hierbij leer je uittesten welke emotie er op dit moment speelt bij de klacht die je hebt. Ook kijken we naar de onderliggende trigger die elke keer als jij de emotie voelt ook omhoog komt. Met dit werkmodel krijg jij een goede basis om jezelf en je gezin te gaan testen. 

"Emoties benoemen en loslaten"

 

Het is de tweede stap in de richting tot Energetisch Gezinstherapeut - maar als 2 daagse ook nu los te volgen.

Na deze workshop kan jij zelfstandig aan de slag en oefenen met het leren testen van jezelf én je gezin. Je bent nog geen NEI coach of Energetisch Therapeut. Maar je hebt nu een werkmodel die je stap voor stap kunt volgen om écht iets te kunnen doen aan emotieverwerking!

Data:

  • 12 & 13 februari 2021 (vrijdag - zaterdag)

2 daagse workshop van 09.30 - 17.00

Locatie: Wijchen

Kosten: € 395,-

Inclusief werkboek & lunch

"Wat een leuk en fijn instrument is dat, die biotensor! Ik had er via Charlotte al kennis meegemaakt en stond te popelen om er zelf een te krijgen. Vanuit NLP weet ik dat ik alle antwoorden in me heb; de kunst is het om ze eruit te krijgen. De biotensor helpt hier enorm bij. Ook om anderen te helpen. Wat had ik hier graag meer over geweten toen mijn kinderen nog klein waren! Charlotte legt rustig en duidelijk uit. Ze weet zoveel van het werken met de biotensor; geen vraag werd ontweken. Ze kon ook veel voorbeelden geven in welke situaties ze de tensor had gebruikt en wat dat opleverde. Met de verschillende oliën en oefeningen heb ik voorlopig genoeg oefenstof!"

Andrea, moeder van 3 twintigers, onderneemster

 ONLINE WORKSHOP 

 BIOTENSOR 

Wil jij de workshop Leren Werken met een Biotensor volgen vanuit je eigen huis? Dit kan!

De online workshop bevat alle oefeningen die we ook in de live dag doen, met begeleidende filmpjes die je duidelijk uitleggen welke stappen je kunt zetten.

"Altijd en overal de filmpjes bij de hand"

 

In de online leeromgeving is alle uitleg uitgeschreven in handige lessen. Heb je de les voltooid vink je hem af. Zo kan je precies zien waar je bent gebleven. Snap je het nog niet helemaal kun je gewoon het filmpje terugkijken. Deze blijft tot jouw beschikking.

De biotensor en het papieren werkboek krijg je opgestuurd, dus zodra je die in huis hebt kun je beginnen!

Je krijgt: 

  • Een biotensor opgestuurd

  • Een papieren werkboek opgestuurd

  • Levenslang toegang tot de online leeromgeving

  • Toegang tot de huddle app, waar je ook op je telefoon de filmpjes altijd bij de hand hebt

  • Toegang tot een online community waar je je vragen kunt stellen - dit kan ook via de mail

Kosten: € 249,-

Heb je al een biotensor - dan krijg je € 85,- korting gebruik dan de code BIOTENSOR