JOUW START 

 SPRITUALITEIT 

 SAMEN OP REIS 

 JOUW NIEUWE WEG 

 PERSOONLIJKE GROEI 

 ONBEWUSTE PATRONEN 

 ENERGETISCH GEZINSTHERAPEUT 

Workshops als eerste stap richting jouw nieuwe IK

In mijn workshops wil ik je de mogelijkheid bieden om vanuit een nieuw perspectief naar jezelf, je patronen en gezin te gaan kijken. Vanuit positiviteit en heelheid te gaan zien dat jij als ouder de beste persoon bent die jijzelf én je kinderen nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen. 

"Wij mensen groeien, vaak ondanks onszelf"

 

We mogen gaan zien dat we de keuze hebben om uit ons hoofd te gaan, te gaan luisteren naar ons gevoel en daardoor onszelf de mogelijkheid te geven om een stap vooruit te zetten. Te gaan onderzoeken wat de eindeloze mogelijkheden zijn van ons lichaam, van onze ziel en ons persoontje. 

De beste versie worden van jezelf, is dat ook niet waar je van droomt? 

Waarom wachten? Als je nu al de eerste stap kunt zetten? 

 WORKSHOP BIOTENSOR 

Als je een stap wilt zetten, waarin je de vertaalslag kunt leren maken tussen je bewustzijn en je onderbewustzijn, dan is deze workshop perfect voor jou. Je leert te werken met een biotensor. Dit energetisch meetinstrument laat jou precies zien wanneer je gevoel klopt, of wanneer je wat bij mag sturen. Het geeft de stressreactie van je lichaam weer, waardoor je direct ziet of dat wat je verwacht van jezelf, ook strookt met jouw onbewuste plannen. 

"Een instrument dat niet meer weg te denken is uit ons gezinsleven"

 

In deze workshop krijg jij je eigen biotensor en leren we er direct mee aan de slag te gaan. Waarvoor kan je het allemaal inzetten? Voor jezelf, je kinderen en zelfs je huisdieren! Je leert met energie te werken en de vertaalslag te maken van de verschillende manieren waarop je de biotensor in kunt zetten in je gezin of om puur jezelf te ondersteunen bij stress, vragen die je hebt, pijn of kwaaltjes.

Deze workshop is de perfecte start - waarin je een prachtige weg inslaat naar de oneindige mogelijkheden van het werken met energie en de balans tussen je bewustzijn en onderbewustzijn.

Data:

  • Zaterdag 30 november 2019 - nog 1 plekje

  • Vrijdag 10 januari 2020

  • Zaterdag 8 februari 2020

1 daagse workshop van 09.30 - 15.30

Locatie: Wijchen

Kosten: € 215,-

Inclusief biotensor, werkboek & lunch

Heb je al een biotensor - dan krijg je € 85,- korting

 OPSTELLEN DOE JE ZO 

We zijn allemaal onderdeel van een systeem. Op ons werk, de voetbalclub, de school, de klas, maar ook ons gezin. In dat systeem is er altijd een drang naar balans. Ontbreekt deze balans, zal het wringen, ongemakkelijk aanvoelen en zal je het gevoel hebben dat er iets ontbreekt.  Een disbalans kan zich uiten in een kind dat voor zijn of haar ouders gaat zorgen, ruzie maakt met broertjes of zusjes over de plek die ze zouden moeten hebben. Iedereen verdient het om op zijn of haar eigen plek te gaan staan en te ontspannen.

"Wij zijn de ouders, zij zijn de kinderen, wij zorgen voor hen"

 

In deze workshop gaan we aan de slag met de balans in je gezin. Niet alleen in je huidige gezin, maar ook in je gezin van herkomst. Je krijgt de mogelijkheid om dankbaar te zijn voor het leven dat je gegeven is, wat de rest ook met zich mee heeft gebracht. 

Deze workshop is de perfecte start - waarin je een prachtige weg inslaat naar de oneindige mogelijkheden van het werken met opstellingen en de balans in je gezin te verwezenlijken.

"Wat een leuk en fijn instrument is dat, die biotensor! Ik had er via Charlotte al kennis meegemaakt en stond te popelen om er zelf een te krijgen. Vanuit NLP weet ik dat ik alle antwoorden in me heb; de kunst is het om ze eruit te krijgen. De biotensor helpt hier enorm bij. Ook om anderen te helpen. Wat had ik hier graag meer over geweten toen mijn kinderen nog klein waren! Charlotte legt rustig en duidelijk uit. Ze weet zoveel van het werken met de biotensor; geen vraag werd ontweken. Ze kon ook veel voorbeelden geven in welke situaties ze de tensor had gebruikt en wat dat opleverde. Met de verschillende oliën en oefeningen heb ik voorlopig genoeg oefenstof!"

Andrea, moeder van 3 twintigers, onderneemster

Kan je dit allemaal in één dag leren?

We maken een goede start, bij de opstellingen komt wat meer bij kijken, maar je krijgt bij alle workshops de eerste handvatten zodat je thuis direct aan de slag kan.

Het werken met een biotensor lukt je zeker in één dag! Het werken zoals ik in mijn praktijk vergt meer kennis en oefening, maar de basis zodat je thuis aan de slag kunt is zeker in één dag te leren.

"Toen ik Charlotte vertelde over onze zoon die het lastig vond om zijn biologische ouders te zien, vertelde ze me over familieopstellingen.  Ze haalde poppetjes tevoorschijn en het werd als snel duidelijk hoe ons zoontje de situatie voor zich zag. Door zichtbaar te maken waar hij last van had, konden wij ook begrijpen hoe de hele situatie voor hem was. We hebben zijn gevoel en behoefte gedeeld zoals we het op tafel hadden staan. Het was fijn om te zien dat hij duidelijk kon maken op welke manier hij zijn ouders om hem heen wilde hebben.

 

Ik heb direct mijn eigen set poppetjes besteld en we gebruiken het regelmatig om zichtbaar te maken wat we allemaal nodig hebben."

Inge, moeder van een geadopteerde zoon