Praktijk Charlotte

EGT Alleengeboren Tweeling

De Reis naar jezelf - vervolgopleiding EGT

Praktijk Charlotte

EGT Alleengeboren Tweeling

De Reis naar jezelf - Vervolgopleiding EGT

Ontmoet jezelf

Verdieping

EGT Opleiding

Voel & Ervaar

Je hebt leren werken met Alleengeboren Tweelingen in de EGT Opleiding, en waarschijnlijk ook ontdekt dat jij er zelf ook een bent. Een alleengeboren tweeling, drieling of zelfs vierling. Dit proces heeft bij jou al flink wat teweeggebracht en met het werkmodel ben je aan de slag gegaan. Maar wat komt er daarna? Hoe zie je jouw patronen? En hoe verander je ze naar iets positiefs? Hoe leer je steeds meer ontdekken wie jij werkelijk bent? En hoe kan jij jouw cliënten (nog) beter en dieper begeleiden in dit proces?


Er ontstond een nieuw verlangen, een nieuwe stap, een transformatie✨

In alles wat er in je leven gebeurt, heb je patronen gecreëerd om te kunnen overleven. Waaruit een Alleengeboren Tweeling in stress geboren wordt, zit deze stress ook in onze overlevingspatronen ingebakken. Het is tijd om deze stressreactie aan te gaan pakken, om deze te transformeren naar een nieuwe laag van een ontspannen zenuwstelsel, hoofd en lichaam. 

Als ik naar mezelf kijk, heb ik al mijn hele leven een stresssysteem opgebouwd wat zich nu zo groot parten heeft gespeeld dat ik voor de 3e keer in mijn leven bijna dood was en mijn bloeddruk door het dak gaat. 

Deze hele periode heeft mij geleerd om te kijken naar mijn patronen en te onderzoeken welke stresssystemen er in mijn leven zo normaal zijn geworden, dat het een grote tol heeft ingezet op mijn fysieke lichaam. En deze methoden, handreikingen, oefeningen en inzichten wil ik met je delen zodat jij dit ook voor jezelf én je cliënten in kunt gaan zetten.

Je bent al met jezelf aan de slag gegaan, maar er mist nog iets. Er mag nog meer van jou naar boven komen, geheeld worden. Jouw potentie ligt nog verscholen achter controle, onveiligheid of de reactie om jezelf te beschermen. Hoe fijn zou het zijn, als we je meenemen, op een reis waarin je de controle steeds meer leert loslaten. Waarin je jouw ware IK kunt gaan voelen, ervaren en mag ontmoeten? Waarin jouw groei voor rust zorgt binnenin jezelf én ook een groot effect heeft op jouw omgeving en jouw werk als therapeut.


In dit 9 daagse transformatietraject nemen wij je 9 maanden mee op reis ✨


Wat voor groei maak je mee in deze 9 maanden? We gaan een reis naar binnen maken, op zoek naar de schaduwkanten van jouw alleen geboren tweeling stuk. We activeren jouw vertrouwen, en reizen jouw intuïtie tegemoet, zodat jij je 100% veilig gaat voelen binnen jezelf als geheel. En door jouw stappen ook in jouw praktijk andere alleengeboren tweelingen kunt begeleiden naar een dieper stuk van verwerking.


Het is een combinatie tussen het testen met de biotensor, familieopstellingen en oefeningen die je vanuit coaching en intuïtie begeleid. We zetten dit in om jou de tools te geven om met je eigen patronen aan de slag te gaan én deze oefeningen en stappen ook mee te nemen in jouw werk als therapeut. Want alles wat je binnen jezelf heelt, kan je ook bij een ander helen.

Je krijgt handvatten om met je eigen proces aan de slag te gaan, oude trauma's te helen en samen met medecursisten aan dit thema te gaan werken. Zodat je ervaringsdeskundige wordt en zowel met als zonder biotensor cliënten kunt gaan ondersteunen. 

De thema's komen in laagjes

Vanaf het moment dat je geboren bent staat jouw alertheidssysteem aan, en dat heeft invloed op heel veel lagen. We hebben het gekoppeld aan de thema's van de chakra's, want net als deze grote energiecentra in ons lichaam blokkeert oude pijn je om écht te connecten met jezelf en jouw potentie. Het is een reis langs de chakra's om de kwaliteiten die nog vast zitten vrij te laten. 

Jouw Bestaansrecht

Je hebt het gevoel dat je iets fout gedaan hebt, dat je er niet helemaal mag zijn, en dat zie je terug in je schoolperiode, relaties, werksituaties en vriendschappen. Jij bent het waard om hier helemaal te zijn, je bent geen foutje van de kosmos ✨

Jouw veiligheid

Veiligheid in jezelf, in je leven, in je kamer, in je werk, in relaties, in de supermarkt, in de auto of met vrienden. Als je eens goed gaat opletten, wanneer voel jij je onveilig? En wat voor impact heeft dat op jou en jouw leven? Zie welk patroon jij hebt gecreëerd om je schijnveilig te voelen✨

Controle loslaten

Controle is een overlevingssysteem. Alles in de gaten willen houden, vooral in je hoofd leven zodat je niet hoeft te voelen wat er in je lichaam voor emoties liggen opgeslagen. Als we de controle loslaten en gaan voelen dat ons lichaam veilig is, kan het helen en kom je dichter bij jezelf ✨

Grenzen voelen

Nee zeggen, of uberhaupt jouw grenzen voelen, is ontzettend lastig voor een alleengeboren tweeling. Omdat er in het intiemste moment in de buik je je grenzen al hebt verlegd om te zorgen dat de ander het zou overleven. Ook al ging het ten koste van jezelf, daar gaan we mee stoppen✨

Jouw intuïtie volgen

Dat stemmetje in je hoofd die je weg probeert te houden van nieuwe dingen is jouw overlevingssysteem. Het gevoel in je buik of hart zegt dat je het toch echt mag gaan omarmen en leven is jouw intuïtie. Jouw intuïtie heeft je nog veeel meer te veretllen, zullen we gaan luisteren? ✨

Vol gaan leven

Altijd het gevoel van niet vooruit te kunnen zonder dat iemand anders je steunt, helpt of aanwezig is. Het is jouw tijd om jouw stappen te gaan zetten in jouw ontwikkeling en jezelf te ontpoppen tot jouw ware zelf, vanuit verbinding met dat deel dat ondergesneeuwd is geweest ✨

Charlotte Visscher  - trainer

Stressbestendig... dat lukte me steeds minder goed. En eigenlijk maar goed ook, want stress is een killer voor jouw systeem. Ik heb het aan levende lijve ondervonden wat stress met mij deed. Maar er los van komen is heel lastig, want de patronen zijn zo ingesleten en ik vond dat ik voor iedereen alles moest geven. Toen ik doorhad dat de thema's van Alleengeboren Tweelingen precíes op de thema's van de chakra's aansloten ben ik die verbanden gaan zoeken in mijn ziekteherstel. Het is wonderbaarlijk wat er gebeurt als je écht gaat luisteren naar je lichaam, maar het schreeuwende stemmetje diep van binnen die heel goed weet wat het nodig heeft. Het gekke is dat de patronen die je hebt opgedaan in de baarmoeder, zich steeds blijven herhalen. We gaan de stap zetten om deze patronen om te zetten naar groei - zodat je een stevig fundament neer kunt zetten en jouw alleengeboren tweelingstuk een kwaliteit gaat worden in plaats van een valkuil waar je steeds opnieuw in geworpen wordt.

Wat gaan we doen? 

Grote kwaliteiten weer herstellen

Als alleengeboren tweeling kampen we met steeds terugkomende thema's. Deze thema's zijn gelinkt aan onze chakra's zoals veiligheid, bestaansrecht, en het kunnen verbinden met anderen. Deze komen steeds op verschillende lagen naar boven. We gaan leren om vanuit veiligheid met deze thema's aan de slag te gaan om vanuit kracht en vertrouwen te gaan leven.
Coaching voor jezelf of anderen? 
Jij gaat dit traject aan, we gaan met jouw thema's aan de slag. Maar alles wat je bij jezelf ontwikkeld en opruimt, werkt ook door op jouw gezin én jouw praktijk! Dus indirect krijgen jouw cliënten hier heel veel van mee. We gaan écht leren voelen en een nieuw patroon neerzetten vanuit veiligheid en vertrouwen

De mooie oefeningen die wij met elkaar doen, kan je direct toepassen in jouw praktijk. Het is een vervolgopleiding van de EGT Opleiding.

Voelen, voelen en voelen
Onze alertheid is al ontstaan in de buik, en die willen we vanuit veiligheid gaan benaderen, en dat kan alleen als je alle controle loslaat en vertrouwd op jouw gevoel. We gaan werken op nieuwe lagen, met jouw stressysteem aan de slag. In verschillende werkvormen als opstellingen, biotensorwerk, innerlijke kracht. 

Dus ben jij klaar voor een volgende stap?
Voel jij een JA? Welkom!

€ 2.750,-

EGT AT - De Reis naar jezelf -
Start mei 2024

Duur: 9 maanden

Data:

✨ Dag 1: 22 mei 2024

✨ Dag 2: 12 juni

✨ Dag 3: 11 september

✨ Dag 4: 9 oktober

✨ Dag 5: 13 november

✨ Dag 6: 18 december

✨ Dag 7: 22 januari 

✨ Dag 8: 12 februari 

✨ Dag 9: 19 maart


Locatie: Kruisbergseweg 50 - Wijchen

Trainers: Charlotte Visscher & Floor van der Zanden


Betalen kan ook in 5 of 10 termijnen