Alleengeboren Tweeling - Praktijk Charlotte

EGT Alleengeboren 

Tweeling Opleiding

Heel jezelf & specialiseer

Praktijk Charlotte Alleengeboren Tweeling OpleidingEGT Alleengeboren 

Tweeling Opleiding

Een nieuwe reis

In alles wat er in je leven gebeurt, heb je patronen gecreëerd om te kunnen overleven. Waaruit een Alleengeboren Tweeling in stress geboren wordt, zit deze stress ook in onze overlevingspatronen ingebakken. Het zijn patronen die zo vast zijn gaan zitten in ons leven, in ons handelen en in ons hoofd, dat het grote invloed heeft op hoe we ons voortbewegen en welke ruimte we innemen. 

Juist op de thema's: Bestaansrecht, veiligheid, grenzen, gaan staan voor jezelf is een heling nodig die jou helpt om weer volledig deel te gaan nemen aan je eigen leven. 

Verbonden met de chakra's

Ik ben opgegroeid op een spiritueel cursuscentrum, daar ben ik opgegroeid met de kennis dat chakra's een heel belangrijk onderdeel zijn van balans in je leven. Ik voelde al langer dat dit meer aandacht mocht hebben, en in het thema alleengeboren tweeling kwam het nog meer naar voren. Wist je dat alle alleengeboren tweelingen moeite hebben met hun eerste drie chakra's? 

Bestaansrecht - mag ik hier helemaal zijn

Landen in je lichaam - het niet kunnen aarden in je lichaam

Veiligheid - nooit helemaal veilig voelen als je alleen bent

Levensenergie - niet voluit kunnen leven

Grenzen voelen en aangeven - vaak leef je meer grenzeloos, je kunt ze niet eens voelen

In je kracht gaan staan - voel heel egoïstisch en niet vrij

In deze vervolgopleiding aan we juist extra aandacht geven aan deze thema's en gaan we ze bij jou helen, zodat je vanuit je eigen ervaring én innerlijke kracht deze oefeningen ook met jouw cliënten kunt gaan helen.

Een reis vol verandering

Je hebt al veel laagjes afgepeld en wilt concreet werken aan de patronen die steeds weer naar voren komen rondom het thema Alleengeboren Tweeling. 

Dat gaan we deze Opleiding doen! In 9 maanden nemen we je mee op reis langs alle thema's die nog geheeld mogen worden.

 • 8 mei - voorbereidend huiswerk - krijg je thuisgestuurd
 • Dag 1: 22 mei 2024 - Bestaansrecht, herhalende patronen die blokkeren
 • Dag 2: 12 juni - Landen in je lichaam - rouwfases
 • Dag 3: 11 september - Veiligheid, intimiteit, huidcontact, cyclus in relatie tot de alleengeboren tweeling
 • Dag 4: 9 oktober - Levensenergie gaan terughalen
 • Dag 5: 13 november - Grenzen voelen
 • Dag 6: 18 december - In je kracht gaan staan - karmische verbinding met jouw tweeling
 • Dag 7: 22 januari  - Je hart openen - de verbroken verbinding helen in relaties
 • Dag 8: 12 februari - Jezelf uitspreken - wat mag eruit? 
 • Dag 9: 19 maart - Je intuïtie volgen - welke stapstenen heb je nodig om volledig te gaan leven

Charlotte Visscher  - trainer

Ik weet als geen ander hoe diep het alleengeboren tweeling thema kan gaan en hoe diep de patronen kunnen doorwerken in je leven. In mijn leven ben ik al 3x bijna dood geweest, de laatste keer was 2 jaar geleden. Mijn overlevingsmechanismen werkte zo goed dat ik mezelf steeds weer overeind hield. Tot daar daar mokerslag verscheen en ik niets anders kon doen dat overgeven. Alweer ging ik niet dood... voor de 3e keer bleef ik leven, terwijl de statistieken hadden kunnen leiden naar een dood. Ik werd wakker, dit moest toch een boodschap hebben? Ik ben gaan graven in mijn verleden, in mijn patronen en toen ik deze opschreef werd het opeens heel erg helder. Dit is een patroon wat ik al mijn hele leven doe, en het komt voor uit het alleengeboren tweeling stuk! Ik ben dit gaan opschrijven, en er kwam allemaal eczeem in mijn gezicht. Ik werd daardoor weer minder zichtbaar en trok me terug, maar ook dit was een oud patroon. Ik ging door en zag steeds meer puzzelstukjes in elkaar vallen. Er ontstond een training, die vooral op mijn proces was gebaseerd. Ik moest nog goed voelen hoe IK het wilde vormgeven, en dat is gelukt. Samen met Floor gaan we een reis maken langs heling, groei en balans. Ik krijg weer overal kippenvel als ik dit schrijf. Want de energie is veranderd, de groei is aangezet. Ga je mee op deze bijzondere reis?

Floor van der Zanden - trainer

Ik ken Charlotte van het cursuscentrum van haar vader. We ontmoette elkaar 6 jaar geleden tijdens een chakra week. Vanaf het eerste moment klikt het en al snel kwamen te tot de ontdekking dat we precies hetzelfde leven leefde. Alles wat zij meemaakte, maakte ik ook mee. Op een andere manier en in een ander tempo, maar als zij in een proces zat, resoneerde dat bij mij ook en andersom. Ik ben een levende tweeling maar samengeboren drieling. Ik voel het gemis, mijn tweelingzus helemaal niet. Ook dit brengt hele aparte dynamieken teweeg. Charlotte en ik blijven maar naar elkaar toegetrokken worden en dit keer hebben we de handen ineen geslagen om dit gave thema samen te gaan geven. Ik ben heel erg van het voelen, lichamelijke balans en weerstand en met de praktische insteek van Charlotte samen is een gouden combi waar jij heel veel bad bij gaat hebben. Beiden zijn we transformatietherapeut en kunnen jouw op alle lagen ondersteunen van dit mooie nieuwe proces.

Wat gaan we doen? 

Grote kwaliteiten weer herstellen

Als alleengeboren tweeling kampen we met steeds terugkomende thema's. Deze thema's zijn gelinkt aan onze chakra's zoals veiligheid, bestaansrecht, en het kunnen verbinden met anderen. Deze komen steeds op verschillende lagen naar boven. We gaan leren om vanuit veiligheid met deze thema's aan de slag te gaan om vanuit kracht en vertrouwen te gaan leven.
Coaching voor jezelf of anderen? 
Jij gaat dit traject aan, we gaan met jouw thema's aan de slag. Maar alles wat je bij jezelf ontwikkeld en opruimt, werkt ook door op jouw gezin én jouw praktijk! Dus indirect krijgen jouw cliënten hier heel veel van mee. We gaan écht leren voelen en een nieuw patroon neerzetten vanuit veiligheid en vertrouwen

De mooie oefeningen die wij met elkaar doen, kan je direct toepassen in jouw praktijk. Het is een vervolgopleiding van de EGT Opleiding.

Voelen, voelen en voelen
Onze alertheid is al ontstaan in de buik, en die willen we vanuit veiligheid gaan benaderen, en dat kan alleen als je alle controle loslaat en vertrouwd op jouw gevoel. We gaan werken op nieuwe lagen, met jouw stressysteem aan de slag. In verschillende werkvormen als opstellingen, biotensorwerk, innerlijke kracht. 

Dus ben jij klaar voor een volgende stap?
Voel jij een JA? Welkom!

2.750,-

EGT Alleengeboren Tweeling Opleiding

 • 9 maanden samen op reis
 • Nieuwe werkmodellen
 • Nieuwe opstellingen
 • Nieuwe oefeningen
 • Heel je eigen proces & specialiseer voor je cliënten
 • Elke dag een edelsteen om het werk te integreren
 • EGT Alleengeboren Tweeling Therapeuten Diploma

Data:

🤍 8 mei - voorbereidend huiswerk - krijg je thuisgestuurd

🤍 Dag 1: 22 mei - Bestaansrecht, herhalende patronen die blokkeren

🤍 Dag 2: 12 juni - Landen in je lichaam - rouwfases

🤍 Dag 3: 11 september - Veiligheid, intimiteit, huidcontact, cyclus als alleengeboren tweeling

🤍 Dag 4: 9 oktober - Levensenergie gaan terughalen

🤍 Dag 5: 13 november - Grenzen voelen

🤍 Dag 6: 18 december - In je kracht gaan staan - karmische verbinding met jouw tweeling

🤍 Dag 7: 22 januari  - Je hart openen - de verbroken verbinding helen in relaties

🤍 Dag 8: 12 februari - Jezelf uitspreken - wat mag eruit? 

🤍 Dag 9: 19 maart - Je intuïtie volgen - welke stapstenen heb je nodig om volledig te gaan leven