Ontmoet het team

van Praktijk Charlotte

Wanneer je een bestelling krijgt met de sticker 'met liefde ingepakt' dan heeft een van deze mooie meiden die naar jou gestuurd. Gesterkt met drie mooie krachten op kantoor kan Praktijk Charlotte blijven groeien en ontwikkelen. Ze staan voor je klaar wanneer je een mail hebt gestuurd, wanneer je belt of wanneer je een appt. Tijdens de opleidingsdagen zorgen zij voor de heerlijke lunch, een gevulde winkelkast en een schone ruimte. Iedereen vanuit hun eigen kracht en talent draagt mee in de blijvende ontwikkeling van Praktijk Charlotte. Ze hebben alle drie de EGT Opleiding gevolgd en kennen als geen ander de ontwikkeling en groei die je tijdens de opleiding meemaakt. Alle drie kunnen ze vanuit hun eigen expertise informatie geven over de opleiding en staan ze voor je klaar wanneer er vragen zijn.


Tijd om dit top team aan je voor te stellen! 

TEAM

Marit Visscher - Praktijk Charlotte

 Marit

EGT / NEI therapeut, grafische vormgever & kantoormedewerkster. 
Is het je opgevallen hoe mooi de modules zijn weergeven met afbeeldingen en plaatjes? Marit ondersteund Charlotte op grafisch gebied en maakt van een idee een design. Daarnaast heeft Marit oog voor overzicht en knoopt de eindjes aan elkaar. Ze ondersteund bij de mail en ze kan als geen ander vertellen wat de opleiding haarzelf gebracht heeft en wat het jou kan brengen.

Pauline

EGT / NEI Therapeut in wording, klantenservice en kantoormedewerkster.
Heb je al een mailtje gehad van Pauline? Pauline staat voor je klaar met vragen via de mail, whatsapp en over de telefoon. Ze is vaak de gastvrouw wanneer er oefendagen zijn en zorgt voor een potje humor in het bedrijf met haar droge opmerkingen. Ze is zelf mega enthousiast over de opleiding en maakt iedereen in haar omgeving eraan 'verslaafd'. 
Nina Starink - Praktijk Charlotte

Nina

EGT / NEI therapeut, voorraad beheerder en kantoormedewerkster.
Ben jij al eens welkom geheten door Nina bij een oefendag? Die vrolijkheid zal je vast niet ontgaan zijn. Nina is onze spin in het web. Ze maakt heel veel producten van Praktijk Charlotte met de hand en ze pakt alle bestellingen met liefde in. Ze weet als geen ander hoe het er voorstaat met de voorraad en zorgt elke keer weer voor een heerlijke lunch. Mocht je kantoor bellen voor vragen dan is de kans groot dat je onze Nina aan de telefoon krijgt. 
NEI Opleiding - Biotensor

Charlotte

EGT / NEI therapeut, VITT transformatie therapeut,
Oprichtster en eigenaresse Praktijk Charlotte,
Ontwerper & Ontwikkelaar van de opleidingen en trainingen, 
EGT docent/ EGT trainer
Praktijk Charlotte - Annebel Visscher

Annebel

EGT / NEI Therapeut, VITT transformatie therapeut,
Onderzoekt en ondersteunt de ontwikkelingen binnen
Praktijk Charlotte, teammanager, EGT trainer