Praktijk Speciaal voor Jou

Kim Thijssen

EGT Therapeut

Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen bij mij. Ik ben Kim en al 25 jaar werkzaam in de zorg

Samen met mijn vriend en twee dochters Lotte en Saar woon ik in Wijchen. Ik ben opgegroeid op een verbouwde boerderij, waarbij we veel dieren hadden. Het zorgen voor andere zit vanaf jongs af aan al in mij. Ik wil graag zorgen voor anderen. Na de middelbare school ben ik de verzorgende kant opgegaan. Na 3 jaar in het verpleeghuis te hebben gewerkt, ben ik de opleiding in het ziekenhuis gaan volgen waar ik inmiddels al 17 jaar werkzaam neuroverpleegkundige in het Radboud ziekenhuis ben. 

Ik kan me nog goed herinneren dat ik de eerste keer bij Charlotte binnenkwam. Daar zat ik als onzekere moeder met een kind van 3 jaar die niet wilde slapen, ze wilde continu bij mij zijn. Na het eerste consult vertelde Charlotte dat wanneer ik er voor klaar was, ik een keer een consult voor mezelf moest komen doen. Ik dacht baat het niet, schade doet het ook niet. Na een consult van 1,5 uur kwam ik erachter dat ik een alleen geboren tweeling was. Wat vielen de puzzelstukje in elkaar. Na een aantal consulten voor mijzelf en mijn kinderen kwam er rust in mijn gezin en werd ik zo enthousiast dat ik begonnen ben met de opleiding tot energetische gezinstherapeut. Waar ik het eerst voor mezelf en mijn gezin deed, vond de zorgdrager in mij dat ik ook jou mag ondersteunen in het proces om meer rust te krijgen.

"Na mijn eerste consult voor mijn dochtertje was ik om, dit wil ik ook!"

Van baan in het ziekenhuis naar een eigen praktijk

Waarin ik eerst de opleiding echt voor mezelf deed, ben ik nu te enthousiast om niet ook jou te helpen meer rust in jezelf én je gezin te vinden.

Ik werk graag met vrouwen die gewend zijn alle ballen hoog te houden, en daar mee willen stoppen. De vrouw die tijd voor zichzelf vrij wil maken om met haar eigen onderbewustzijn aan de slag te gaan én daarbij ook meer harmonie in het gezin te bereiken. Ook werken met kinderen vind ik fijn, ze zijn zo puur en eerlijk en met behulp van mijn 'toverstaf' wil ik ook hun graag helpen met het creëren van rust in hun hoofd. Zodat ze beter in hun vel gaan zitten en er weer echt rust in het gezin komt. Iedereen krijgt weer zijn eigen plekje binnen het gezin!

Wat kan ik tijdens een consult voor je doen?

Slaapproblemen

Heb jij last van slaapproblemen, samen kunnen we gaan kijken wat hier vastzit in je onderbewustzijn. Zijn er overgenomen emoties of triggers die in jouw onderbewustzijn vastgezet zijn waardoor jij hier nu last van hebt? Wat zou het toch fijn zijn als we die loskoppelen zodat jij weer lekker kunt gaan slapen.

Burn-out of voorkomen van..

Na twee keer een burn-out te hebben gehad en ook nog een longcovid traject te hebben doorlopen, kan ik wel zeggen dat ik hier ervaringsdeskundige ben. Samen kunnen we kijken hoe we dit kunnen voorkomen en wat je daarvoor nodig hebt.

Alleengeboren tweelingen

Heb jij het onverklaarbare gevoel dat er iets niet klopt? Voel jij je vaak alleen en niet begrepen? Mogelijk ben jij een alleengeboren tweeling. 

Geboorte en bevallingstrauma

Na een miskraam en twee gecompliceerde bevallingen waarbij ik bijna ben overleden door hevige nabloedingen. Zijn we gaan kijken naar mijn bevallingstrauma. Hierbij kwamen overgenomen emoties en traumastukjes naar boven die mij in dit leven nog triggerde. Nadat we deze hadden losgekoppeld en verwerkt, kwam er meteen een rust over mij heen waarbij dit doorwerkte naar mijn gezin. 

Kinderen

Voelt jouw kind zich niet begrepen, voelt hij of zij zich anders. Op school een lief sociaal meisje maar thuis ontploft de bom. Dit gebeurde bij mij thuis met grote regelmaat. Samen met mijn dochter ben ik gaan kijken wat haar belemmerde. Ze voelde zich onbegrepen maar durfde geen hulp te vragen. Door te kijken naar de faalangst, en deze belemmerende overtuiging weg te blazen ging ze weer vrolijk naar school en durfde zelfs hulp te vragen in een volle klas.

Persoonlijke groei

Wil jij groeien in je persoonlijke ontwikkeling dan kunnen we daar samen naar kijken wat hier voor nodig is en of er een saboterend of belemmerend deel op zit. Durf jij hier naar te kijken? 

Waarin ik eerst de opleiding echt voor mezelf deed, ben ik nu te enthousiast om ook jou te helpen meer rust in jezelf én je gezin te vinden.

"Ik kwam bij Kim omdat ik me somber voelde en slecht kon slapen, ik voelde me direct op mijn gemak. Alles klopte precies en mijn slaapproblemen en somberheid waren al na 1 consult verminderd. kim weet waar ze het over heeft en het voelde heel vertrouwd. Ik plan nu elke maand een consult, want het helpt zo goed!" 

Nanne
€ 95,-

NEI Consult

In je leven maak je een hoop mee, zowel positief als negatief. Niet alle emoties kun je verwerken, deze stop je in jouw rugzak en draag je met je mee. Hoe voller de rugzak, hoe zwaarder het wordt om deze te dragen, met klachten tot gevolg. Als Energetisch therapeut kijk ik samen met jou voorbij je klacht en gaan we op zoek naar de oorzaak hiervan. Met NEI-therapie haal ik de emotionele lading van klachten weg, waardoor ze verminderen of zelfs verdwijnen.


Consultduur: 1 uur

Ja ik wil contact opnemen met Kim

Praktijk Speciaal voor Jou

Kim Thijssen

Kruisbergseweg 50

6601 DD Wijchen

tel. 06 24224065

Email adres: info@praktijkspeciaalvoorjou.nl