Als jij groeit, groeit het hele 

gezin met je mee

Voor de moeder die meer wil

Je hebt een gezin, je werkt, hebt vrienden, hebt een partner, ouders, collega's, wil nog sporten en niemand teleurstellen. Je voelt je gehaast, houdt alle ballen in de lucht en je kinderen gaan aan je trekken, willen niet meer bij je vandaan en voor je het weet hangt er de hele dag een koala op je arm omdat je kind je dwingt om te stoppen met rennen. Maar met alles wat je die dag nog wilt doen, het zorgen voor alles en iedereen geeft alleen maar meer frustratie zodat je door de bomen het bos niet meer kan zien.

Je voelt dat er iets moet veranderen, in jezelf, in je gezin, in jouw manier van leven.

Maar waar begin je? NEI Mama is erop gericht dat je naar alle aspecten van jouw gezin gaan kijken. Maar we beginnen bij jou, want als het met jou goed gaat, zie je dat direct doorwerken in jouw gezin.

Het is nu tijd voor jou, om te stoppen met rennen en te starten met luisteren naar wat jij en je gezin nodig hebben

Kinderen absorberen niet alleen je woorden, je gedrag, je reactie, maar ook je onuitgesproken gedachtes en emoties.

Jij voelt je onrustig en je kinderen worden onrustig. Jij voelt stress, en je kinderen breken de tent af. Je ziet onderdrukte boosheid, frustratie en verdriet bij je kind, waarvan je wellicht nog niet helemaal doorhebt dat zij een oude pijn spiegelen vanuit jou. Hoe zou het zijn als je zelf met deze aspecten aan de slag gaat. De oude onopgeloste emoties in jezelf gaat helen, zonder lange praatsessies, zonder diep te hoeven graven of het te moeten doorleven. Je zult ervaren dat jouw kinderen hier direct op reageren. Want als jij groeit, groeit het hele gezin met je mee.

Waar ik het hier over heb is de NEI methode, wat het eerste onderdeel is waar we in NEI mama mee gaan werken. We hebben hier een vernieuwde versie van gemaakt, want als je met je gezin gaat testen kom je ook fundamentele stukken tegen die gelijk mee mogen worden opgeruimd. 

Het moederschap is een echo die generaties

ver kan dragen.

Een huilbaby én een krijsbaby

Ik ben met NEI begonnen toen mijn 2e kindje werd geboren. Mijn eerste kind was een huilbaby. Maar dan heb je er nog maar één en die zeulde ik de hele dag rond. Mijn dochtertje daarintegen was een krijsbaby. Ik had geen idee wat ik moest doen. Elke dag veranderde haar behoeftes en ik snapte niet wat ze nodig had. Zij was super gefrustreerd dat ik haar niet snapte en ik werd radeloos. 

Met een vader als transformatie therapeut en een moeder die een biotensor had begon ik aan mijn reis in de wereld van NEI, familieopstellingen, Nine Star Ki en transformatietherapie. Ik merkte direct verschil. Mijn kinderen werden rustig en ik kon begrijpen wat ze nodig hadden. Ik groeide, liet oude stukken los en mijn rust zorgde voor hun rust. In mijn praktijk heb ik jarenlang vele gezinnen ondersteund met consulten om ook balans te krijgen in hun gezin. Dat leidde naar ouders die het zelf ook wilde leren en dat werd de EGT Opleiding. Nu is het tijd om weer terug te gaan naar waar mijn bedrijf allemaal door begon. Moeders leren om NEI toe te gaan passen in hun gezin om net als ik in een periode van onrust zelf de touwtjes in handen te gaan nemen en als win win ook aan jezelf te werken. Met z'n allen groeien, dat is het beste wat jij je jezelf én je kinderen kunt geven. 

Wat gaan we doen met NEI Mama?

Deel 1 - Jij als mama

Als het goed met jou gaat, gaat de rest vanzelf

In deze module gaan we met een vernieuwde versie van de NEI methode aan de slag. Het opsporen en inzichtelijk krijgen van emoties van jezelf en van vorige generatiebelastingen. Ook belangrijk om jezelf te leren kennen is de kennis krijgen over de vrouwelijke cyclus en Nine Star Ki. Als je jouw behoeftes leert kennen komt er meer balans bij jezelf en als win win ook bij je gezin.

Deel 2 - Jij en je kind

Wat wil je kind je laten zien? 

Wat wil het gedrag van je kind je laten zien? Is het een emotie van zichzelf, spiegelt het iets van jou of draagt het iets van een ander? In ons gloednieuwe werkmodel over spiegelgedrag krijg je daar antwoord op. Door te snappen wat er speelt komt er rust, bij iedereen. Wat ook een fijn onderdeel is van deze twee daagse is dat we teruggaan naar de zwangerschap. Hoe is de band daar geweest en wat mogen we hierin nog helen. 

Deel 3 - De boodschap van mijn kind

Hoe kunnen we je kind ondersteunen?

In deze module gaan we met het kind aan de slag. We leren werken met allergieën, slecht slapen, angsten, vaccinaties ontstoren, en gaan op onderzoek uit bij een verstoorde broer-zus relatie. We duiken hier in op de kwaliteiten, valkuilen en basisbehoeften van jouw kind zodat je hen kan aansturen vanuit wie ze werkelijk zijn 

Deel 4 - Balans in je gezin 

Familieopstellingen in de basis

Hoe is het met jouw gezin van vroeger? En hoeveel invloed heeft dit op het gezin van nu? Zijn er patronen ingeslepen die opgeruimd mogen worden. We gaan op zoek naar meer balans door simpelweg te kijken hoe je thuis aan tafel zit, en hoe je met je partner in bed ligt? We gaan praktische aan de slag met familie-opstellingen, zodat je nog meer rust krijgt in je gezin.

NEI Mama geeft je een sterke basis

In ieder huis mag een biotensor komen riep ik jaren lang. Maar eigenlijk mag het nog iets uitgebreider, want met alleen een biotensor kun je niet naar emoties kijken, kun je je kind niet helpen om een enge droom los te laten of met angsten om te gaan. Kun je niet achterhalen wat het kind je wil vertellen. In NEI Mama leer ik je de basis van dat wat jij nodig hebt om gezin te ondersteunen. We hebben het zo opgebouwd dat we beginnen met jou, want dat is in mijn ogen het aller belangrijkste. Rust in jou geeft rust in je gezin. En ik geef je de tools om nog meer rust te brengen. Een nieuwe dimensie aan het moederschap toe te voegen. Voor mijn kinderen is het al heel normaal, en ik gun elke moeder dit. 

Annebel Visscher - Praktijk Charlotte

Ik was niet bang als kind

Ik was niet bang als kind, mijn tweede zusje Annebel wel. Ondanks dat we dezelfde opvoeding hadden, dezelfde leefomgeving en dezelfde ouders. Daarom gaat zij ook als trainer mee doen met NEI Mama. Naast trainer in de EGT Opleiding gaat zij ook hier haar ervaringsgerichtheid als moeder van twee jonge kinderen meenemen. Wat heeft NEI binnen haar gezin gebracht? Wonende in Frankrijk, met een cultuurverschil, taalverschil en een man die totaal nieuw was in het hele spirituele stuk. Je krijgt in NEI Mama twee werelden in één. Mijn perspectief, maar ook die van Annebel en alles wat haar als kind bang heeft gemaakt, hoe ze door NEI haar kinderen heeft zien opbloeien, hoe ze zelf haar angsten heeft overwonnen en hoe we dit ook voor jou en jouw kind kunnen helen zodat jullie allebei weer helemaal in je kracht kunnen gaan staan. 

Oh dit is precies het programma waar ik al heel lang naar op zoek ben. Ontzettend benieuwd!

Ik stond als eerste op de wachtlijst, kan ik me al inschrijven?! 🤗

Jeetje ik moest dit even laten bezinken. Maar ik kan haast niet uitleggen hoe enthousiast ik hier van wordt! Ik volg je nu een paar maanden omdat hij mij super lijkt een opleiding bij jullie te volgen maar door de zwangerschap te weinig energie en tijd om te starten

Maar nu dit! 🔥 Ideaal ben hier zoo benieuwd naar 💕

NEI Mama - Start september

NEI Mama Live - met 8 lesdagen

 • Blok 1: 19 & 20 september
 • Blok 2: 10 & 11 oktober
 • Blok 3: 7 & 8 november
 • Blok 4: 28 & 29 november

De lesdagen zijn van 10.00 - 16.00

Inclusief lunch, manual, werkmodellen, koffie, thee, lekkers

Locatie: Praktijk Charlotte - Kruisbergseweg 50, 6601 DD Wijchen


Belangrijk is dat je de workshop biotensor al gedaan hebt voordat we starten in september.
Deze zit niet inbegrepen in de NEI Mama cursus.

€ 2222,- 

NEI Mama online 

Geen tijd of zin in livedagen? Maar wil je wel met deze gave materie aan de slag? Dan is de online versie een goede voor jou 🤗 Ook deze start in september.


 • Volg NEI Mama nu in je eigen tijd en tempo
 • Alle lessen op video uitgelegd inclusief demo consulten
 • Onbeperkt toegang & terugkijken
 • Vanaf september om de week een live online zoom moment
 • 8 online contactmomenten in groep (2x per maand)
 • 4 maanden programma

Inclusief lesmateriaal 

Deze cursus kan je volgen nadat je de workshop biotensor hebt gevolgd

€ 2222,-

Veel gestelde vragen

Studiebelasting 

Tijdens de live lesdagen leren we je de tools die je thuis gaat inzetten. Er is geen vereiste tijdsbesteding omdat we weten dat je zo enthousiast raakt dat je zelf genoeg gaat testen op jezelf en je gezin. 

Er is geen vrijstelling mogelijk op deze onderdelen omdat we alles op een vernieuwde manier gaan toepassen.

Studiemateriaal inbegrepen

 • Theoriemap & Werkmodellenboek
 • Testset Vaccinatie
 • Testset Kinderremedies
 • Startset magnesium
 • Nine Star Ki boekje
 • Set familieopstelling & icoontjes

Is er een examen?

Je krijgt geen diploma na deze cursus, deze doe je puur voor jezelf. Je ontvangt wel een deelname certificaat waarmee je door kunt stromen naar de EGT Mama opleiding waarna je jezelf EGT Therapeut kunt noemen.

NEI Opleiding - Biotensor

Workshop biotensor

  Om aan NEI Mama mee te doen met je eerst de workshop biotensor hebben gevolgd. Deze is niet inbegrepen bij de cursus en kun je zowel online als live volgen. 

Vervolgmogelijkheden

Als je enthousiast bent geworden en verder wilt kun je doorstromen naar EGT Mama. Hierin gaan we alle onderdelen die je nog niet hebt gehad uit de EGT Opleiding toevoegen zodat je aan het einde een gediplomeerd EGT Therapeut wordt.

Ik heb de EGT Opleiding al gevolgd

Dan zal er een stukje overlap in zitten, maar het grootste gedeelte zal nieuw voor je zijn. We gaan op een andere manier NEI met basisbehoeften en belemmerende overtuigingen combineren en ook krijg je nieuwe werkmodellen die niet in de EGT Opleiding zitten. Voel maar of deze specialisatie iets voor jouw praktijk en gezin is. 

Wat is het verschil tussen live en online?

Qua inhoud en materialen niets. Alleen de begeleiding is anders. Leer je graag zelfstandig dan is online heel fijn. Je ontmoet daar ook medecursisten en er is om de week een online zoom moment waar je vragen kunt stellen en je meer uitleg krijgt over onderwerpen die je tegenkomt. Leer je beter van live les dan is deze versie het fijnste voor jou, en kun je tijdens de lesdagen al je vragen kwijt. 

Ik twijfel tussen EGT en NEI Mama

Wil je álles wat we je kunnen leren dan is de EGT Opleiding voor jou. Hier krijg een super breed aanbod van onderwerpen waar je mee leert testen en ga je een groot persoonlijke ontwikkelingsstuk aan. 

In NEI Mama houden we het bij de basis zodat je vooral naar jezelf en je gezin leert kijken en daar balans in kunt krijgen. Dit is een ontwikkeling niet alleen voor jezelf maar ook voor je gezin. 

Ga voor balans in jezelf, dan straalt het uit

naar je omgeving

NEI Mama - Start september

NEI Mama Live - met 8 lesdagen

 • Blok 1: 19 & 20 september
 • Blok 2: 10 & 11 oktober
 • Blok 3: 7 & 8 november
 • Blok 4: 28 & 29 november

De lesdagen zijn van 10.00 - 16.00

Inclusief lunch, manual, werkmodellen, koffie, thee, lekkers

Locatie: Praktijk Charlotte - Kruisbergseweg 50, 6601 DD Wijchen


Belangrijk is dat je de workshop biotensor al gedaan hebt voordat we starten in september.
Deze zit niet inbegrepen in de NEI Mama cursus.

€ 2222,- 

NEI Mama online 

Geen tijd of zin in livedagen? Maar wil je wel met deze gave materie aan de slag? Dan is de online versie een goede voor jou 🤗 Ook deze start in september.


 • Volg NEI Mama nu in je eigen tijd en tempo
 • Alle lessen op video uitgelegd inclusief demo consulten
 • Onbeperkt toegang & terugkijken
 • Vanaf september om de week een live online zoom moment
 • 8 online contactmomenten in groep (2x per maand)
 • 4 maanden programma

Inclusief lesmateriaal 

Deze cursus kan je volgen nadat je de workshop biotensor hebt gevolgd

€ 2222,-