Floor van der Zanden

NEI, EGT & Siatsu en VITT Therapeut

Floor van der Zanden

EGT, VITT, NEI & Shiatsu Therapeut

Yogadocent

Wat leuk jou hier te ontmoeten. Ik ben Floor, moeder van twee gevoelige dochters, yogine, therapeut en yogadocent.

Op 17 jarige leeftijd had ik een chronische darmziekte. Ik pleegde continu roofbouw op mijn lichaam.  Ik kreeg medicijnen, maar al snel merkte ik dat ik veel meer bereikte met rust en minimaal eten, zodat mijn lichaam tijd kreeg om zichzelf te gaan herstellen. Zo overleefde ik vele stress perioden, totdat ik er achter kwam... dit kan anders.

Ik deed 3 verschillende energetische opleidingen tegelijk. Hierdoor kwam ik weer in contact met mijn gevoel. Ik begon ook met yoga om meer flexibiliteit en ruimte in mijn stijve pijnlijke lichaam te krijgen. Ik werd verliefd op de vader van mijn kinderen en ging werken bij hem. In deze tijd vergat ik mezelf en kreeg meerdere malen last van mijn darmen.

In 2016 besloot ik dat het tijd werd voor echte veranderingen. Ik begon aan de VITT opleiding in Belfeld. Dit is een 4 jarige energetische opleiding.  Ik voelde hoe het is om vanuit je hart en verbinding  te leven. Zo kloppend voor mij! Heerlijk om die stilte, vrede en liefde te voelen. Tegelijkertijd begon ik ook aan een Yogaopleiding. Beide opleidingen waren voor mij de ideale combinatie.

Vroeg in de ochtend sta ik in stilte op en doe ik mijn Yogapractice. Eerst aandacht en tijd voor wat er leeft in mij. Dit geeft mij iedere dag duidelijkheid over wat er gevraagd wordt van mij en om vanuit de verbinding met mezelf te leven. Ik heb mijn laagzelfbeeld overwonnen!

En jij? Wat gun jij jezelf?

"Zijn wie jij bent en bewegen vanuit jouw hart"

In de opleiding tot VITT Therapeut ontmoette ik Charlotte. Met haar doorliep ik de gehele opleiding en samen hebben we vele mooie stappen gemaakt. Al snel werd duidelijk dat de rode draad in ons leven synchroon loopt. We hadden vele verhelderende gesprekken en oefende veel samen. Haar vader en mijn tante hebben ook vele jaren samengewerkt. Toeval?

Door Charlotte raakte ik enorm geïnteresseerd in de biotensor. Wat een mooie aanvulling op de VITT opleiding. Ze heeft me haar methode geleerd, waardoor ik nu zelf veel mooie consulten geef.  We spreken elkaar dagelijks, testen elkaar waar nodig en zijn daardoor een ontzettende mooie toevoeging in ons ontwikkelingsproces.

Sinds januari 2021 zit ik bij haar op kantoor waarbij ik mijn eigen online bedrijf opzet. Ik maak een programma waarbij je gaat leren om iedere dag tijd vrij te maken voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit doe ik middels Yoga, Chinese Geneeskunde, Meditatie en Voeding. Vanuit hier kunnen mensen ook een consult. Hierbij maak ik ook echt gebruik van mijn ervaringen en de methode van Charlotte.

Ik combineer mijn gevoeligheid met de biotensor, waardoor ik met je kan gaan kijken naar de kern van je uitdagingen. Dit is wat ik van nature doe. Altijd ben ik geïnteresseerd in mensen wat ze beweegt en waarom ze die uitdagingen tegenkomen. Ikzelf sta iedere dag op mijn Yogamat, om mezelf lichamelijk en geestelijk gezond te houden. Ik ga mijn uitdagingen aan waardoor ik kan leven vanuit mijn hart, vanuit mijn ziel. Door mijn eigen ervaringen kan ik met je meevoelen en je begeleiden in het zetten van jouw stappen. Niets brengt me meer geluk dan een stralende vrouw die mooie stappen zet. 

Ik laat mezelf niet zomaar door iedereen testen, maar sinds ik Floor leerde kennen in onze gezamenlijke VITT opleiding is er zo'n fijne band ontstaan, dat zij nu bijna de enige is die een consult met mij mag doen. Floor voelt en test zo puur dat alles als van zelf lijkt te gaan. Het is een mooie aanvulling op onze kennis en ze brengt me naar de diepere lagen toe. Vandaar dat ik haar ook mijn praktijk, kantoor en trainingen toevertrouw, want ze is een prachtmens.

Charlotte Visscher

Waarmee kan ik je helpen?

Bij Asjeblief kun je terecht voor de volgende uitdagingen:

 • Onverklaarbare lichamelijk klachten
 • Vastzitten in familie, relatie, werk of gezin
 • Wie ben ik en wat wil ik?
 • Stagnatie in (veranderende) levensprocessen
 • Transformatieprocessen in hogere zin
 • Alleengeboren Tweelingen
 • Kinderwens of zwangerschapsprobleem
 • Huilbaby’s
 • Persoonlijke groei/niet lekker in je vel
 • Zwangerschapsconsult
 • Vragen over voeding of allergie
 • Familie Opstelling
 • Klachten in de vrouwelijke cyclus
 • Testen van vitaminen en mineralen
 • Emoties en gedrag bij baby's en kinderen

Belangrijk hier bij is dat jij de bereidheid hebt om te gaan kijken, voelen en zien wat er speelt en hier open voor staat.  Wanneer jij de keuze maakt om je groeiproces aan te gaan ontvouwt zich de weg die we kunnen gaan met als gevolg een mooie transformatie waarbij jij weer straalt van binnenuit.

Ik ken Floor al mijn hele leven. We zijn even oud en een samengeboren tweeling. Wij zijn hier om elkaar te helpen en toch ieder ons eigen pad te lopen. Ik heb gezien hoe ze heeft mogen groeien in een kundige, integere en zachte therapeut die intuïtief precies aanvoelt wat je nodig hebt. In de ruim 20 jaar dat ik aan zelfontwikkeling doe, heb ik verschillende goede therapeuten gezien. Ieder op hun eigen manier heeft me geholpen te groeien en te zijn wie ik nu ben. Er is echter nog nooit iemand geweest die de vinger letterlijk en figuurlijk zo goed op de juiste plek weet te leggen als Floor. Ik zou zeggen, gun jij jezelf dit cadeau en ervaar hoe Floor je kan helpen. Je zult jezelf dankbaar zijn.

Susan van der Zanden

€ 95,-

Consult

In een consult ontmoeten wij elkaar, waarbij wij samen gaan kijken naar de kern van jouw vraag. Ik ben er om jouw te begeleiden om mooie groeistappen te zetten. Voor mij is het belangrijk dat we werken vanuit veiligheid en gelijkwaardigheid. Ik ben diegene die even een stukje meeloopt, informatie geeft en jouw begeleidt zodat jij je stappen zet. Ik maak gebruik van mijn kennis, ervaring en mijn gevoel. Ik stem af op jouw energie. We kunnen afspreken bij Charlotte op kantoor of in Uden bij mij. Woon je ver weg? We kunnen ook een online consult afspreken. 

Ja ik wil contact opnemen met Floor

null

Floor van der Zanden

Schansweg 3a

5406 TP Uden

 

06 53 93 04 15

info@asjeblief.nl

www.asjeblief.nl


Boek direct een consult! Klik hier