Gerrie Hegeman

EGT  & NEI Therapeut

Orthomoleculair voedingscoach

Praktijk Charlotte therapeuten

Gerrie Hegeman

EGT  & NEI Therapeut

Orthomoleculair voedingscoach

Praktijk Charlotte therapeuten

Ik ben Gerrie Hegeman, afgestudeerd energetisch gezinstherapeut en NEI therapeut, Orthomoleculair voedingsadviseur en geschoold in de Biologische Natuurwetten. Misschien wel net zo belangrijk, ik ben ervaringsdeskundige van ziek zijn naar gezond, gebruik makend van mijn zelfhelend vermogen.

 

Ik werd ziek

In 2014 kreeg ik Hidradenitis Suppurativa en zat al snel in de derde en ernstigste fase van een nare, chronische ontstekingsaandoening met vergaande gevolgen voor mijn leven. Operatie na operatie volgde en volgens de artsen zou mijn leven voortaan zo blijven. Ik kon me hier niet bij neerleggen en ben werkelijk alles gaan lezen wat mij buiten het reguliere pad zou kunnen helpen. 

 

Het herstel

Bij alles wat ik aan hoopgevende verhalen las, speelde voeding een grote rol. Huh? Ik at toch al gezond. Ik kwam erachter dat gezond eten volgens de schijf van vijf voor mij helemaal niet gezond bleek te zijn. Met hulp van een Orthomoleculair behandelaar ben ik begonnen aan mijn herstelprogramma en dat gaf al snel een prachtig resultaat. De juiste voeding en de voor mij nodige supplementen deden hun werk. Ik kreeg een groot vertrouwen in het zelfhelend vermogen van mijn lichaam. 

 

Mijn persoonlijke groei

Er ging een wereld voor me open en dat was het moment dat ik besloot de opleiding Orthomoleculair Voedingsadviseur te gaan volgen. Bij iedere les waren er momenten dat ik dacht “waarom wist ik dit niet”.  Ik kreeg steeds meer inzicht in de werking en genezende kracht van voeding. 

Tegelijkertijd kreeg ik steeds meer het inzicht dat onverwerkte emoties een hele grote rol spelen in ons welzijn. Met deze kennis heelde ik het laatste stukje in mezelf. Ik ben me gaan bekwamen in de 5 Biologische Natuurwetten. Ziekte door zielsoorzaken uit het onderbewustzijn. Geweldige kennis, maar ik wilde het concreter kunnen maken. Ik maakte kennis met het werken met de biotensor en toen wist ik, dit is het! Ik ben de opleiding tot Energetisch gezinstherapeut en NEI therapeut gaan doen. Dit was waar ik naar op zoek was. De kers op de taart, waarin alle gezondheidsaspecten samen komen. Voeding, emoties, kennis van het bewustzijn en het onderbewustzijn.

"Geeft inzicht in de richting waar ik al zoekende was, echter het echte punt dat je onbewust wellicht als laatste bewaard wordt blootgegeven. Het helpt me om verder te kunnen en verdriet te omarmen. Het heeft me balans, helderheid en duidelijkheid gegeven in lichaam en geest. De biotensor …..geen woorden voor…."
.

Holistisch

Soms zijn er in het leven momenten die lichamelijk of mentaal zwaar zijn. In de reguliere geneeskunde kom je niet verder, is dat het dan? Nee, gelukkig niet. Met NEI therapie (Nieuwe Emotionele Integratie) kun je de oude onverwerkte emotie loskoppelen. NEI is een unieke methode om de oorzaak van onverwerkte gebeurtenissen, emotionele en fysieke klachten op te sporen.

Als holistisch gezondheidscoach kijk ik naar het totale plaatje. Is er een balans tussen jouw lijf, je hoofd en je gevoel? Bij disbalans geeft dit vaak onverklaarbare klachten.


Ken je dat? Je wilt iets graag, maar doet het tegenovergestelde... Je eet super gezond, maar je valt geen gram af?  Je kind heeft soms onverklaarbare driftbuien? Van kinderen tot volwassenen met angsten, boosheid, fysieke klachten, verkeerde voeding keuzes, allergieën, huilbuien en/of ongewenst gedrag brengt een consult veel duidelijkheid over de oorzaak hiervan. In een consult maken we zichtbaar wat het onderbewustzijn jou te vertellen heeft wat jouw blokkeert en/of klachten geeft en wat er opgeruimd mag worden. Dat opruimen doen we ter plekke zodat je weer fijn in balans naar huis gaat.

NEI pakt de diepere oorzaak aan en niet de symptomen. Voor kinderen is het een zeer vriendelijke therapie vorm, non verbaal vindt de Biotensor ook zijn weg in het onderbewustzijn. Het kind kan ook op afstand getest worden, waardoor het niet extra belast wordt. Het is geen zweverig gedoe, met de biotensor is het praktisch en efficiënt werken.

"Beste Gerrie, Wat een fantastische ervaring met de biosensor om de 5 elementen waar we mee verbonden zijn volledig te balanceren. Ik had inderdaad altijd ongemak bij de plekken die je aangaf vanuit mijn onderbewustzijn en dat waren ook mijn zwakke plekken waar ik op leeg liep. De hitte die ik altijd in mijn handen had was ik jarenlang kwijt, deze kwamen gisteren volledig terug. De geestelijke en lichamelijke reacties van het balanceren waren waanzinnig! Echt een healing voor iedereen om aan te raden en jezelf in deze chaotische tijd te resetten. Pracht werk!"

S.  Rimpels op je ziel, maatschappelijk spirituele hulplijn
Praktijk Charlotte therapeuten
€ 70,-

NEI Consult

Het fijne van NEI therapie is dat je oude, onverwerkte emoties niet hoeft te herbeleven. We gaan kijken wat er in het nu getriggerd wordt door een oude emotie, om dat los te koppelen van wie je nu bent. Daardoor voel jij je weer een stuk beter. NEI therapie is ook persoonlijke groei. Hoe mooi is dat?  

Ja ik wil contact opnemen met Gerrie

Distelvink 5
3738 SH Maartensdijk

info@GezondMetGerrie.nl

www.gezondmetgerrie.nl
06-49955517

 

In de oneven weken ben ik op woensdagochtend aanwezig in mijn praktijkruimte in Baarn. 

Body-healt concept

Spoorstraat 2 

3743EG Baarn