NEI Therapie Susan

Energetisch Gezinstherapet, NEI therapeut, Beïnvloedingspsycholoog, hypnotherapeut - Lochem

Praktijk Charlotte therapeuten

NEI Therapie Susan

Energetisch Gezinstherapet, NEI therapeut, Beïnvloedingspsycholoog, hypnotherapeut - Lochem

Praktijk Charlotte therapeuten

Dit is het!  Vanaf het moment dat ik de biotensor voor het eerst aanraakte was ik verkocht. Dit was precies waar ik naar op zoek was. Een praktische, snelle en efficiënte manier om met je onderbewustzijn te communiceren. En om energetisch te werken, zonder zweverigheid en met twee benen op de grond.

Je onderbewustzijn is de grote heerser in jouw gedrag en jouw besluiten. Ik vind het razend interessant en bestudeer alles wat er al bekend is over communicatie met het onbewuste.

Dat je meteen voelt of je met iemand een klik hebt of op één golflengte zit, vinden we allemaal heel gewoon. Maar dat je die ‘menselijke wifi’ die we om ons heen hebben ook kunt toepassen vinden we nog wat onwennig. En omdat we allemaal meer met onze voelhoorns communiceren dan we denken, is het ook zakelijk heel interessant.  


Wie ben ik?

Geboren in 1968 in een ondernemersgezin. Getrouwd met Erik, moeder van de volwassen dochters Julia, Emma en Sofie en baasje van hond Sam. Ik kijk graag naar mensen, naar gedrag en naar drijfveren. Als extraverte HSP-er heb ik echt moeten leren om met mijn energie en die van anderen om te gaan. Maar inmiddels lukt dat goed, ik help jou graag om dat ook te leren.

"Ik zou een NEI-sessie bij Susan zeker aanraden! In het algemeen was het al heel prettig om met Susan te praten, ze biedt een fijn luisterend oor. Wat ik waardeerde tijdens de sessie, is dat Susan nuchter is en de sessie pragmatisch aanpakt. Er was geen tijdsdruk, waardoor we op sommige onderwerpen dieper in konden gaan. Voor mij heeft de sessie opgeleverd waarvoor ik kwam: nieuwe persoonlijke inzichten. Echt een aanrader dus!"

.

NEI is heel praktisch en effectief

Dat de NEI-therapie zo praktisch is, vind ik fantastisch. Ik kan op mijn eigen nuchtere en vrolijke manier werken met energie. Nog steeds verbaas ik me over de resultaten. Natuurlijk vinden sommige mensen het zweverig, dat begrijp ik als geen ander. En als je lichamelijke klachten hebt, moet je absoluut in het medische circuit checken wat er aan de hand kan zijn. Maar is er niks aanwijsbaars en hou je vage klachten of lastige patronen? Het is echt de moeite waard om deze methode uit te proberen. Je brein en je energetische straling kunnen nog zoveel voor je doen!

"Met mijn nuchtere instelling ging ik de NEI-sessie in. Ik liet het over me heen komen. Een heel bijzondere ervaring! Heel respectvol ook. En wat ik hoopte gebeurde: de weken na de sessie had ik weer veel meer energie! Daarnaast zette het een bewustwording in gang, die tot op de dag van vandaag doorwerkt. Dankjewel Susan!"

.

Praktijk Charlotte therapeuten
€ 75,- per uur

NEI Consult

Jouw vraag staat centraal in het consult. Je krijgt inzicht in je klachten, je zet stappen in je persoonlijke groei of we zoeken samen uit waarom het blokkeert in je werk of bedrijf. In het consult maak ik gebruik van verschillende technieken: NEI, opstellingen, energie lezen en soms hypnose. Daarnaast ben ik beïnvloedingspsycholoog (specialist in neuromarketing, dus op het zakelijke vlak). 


Samen op zoek naar wat er bij jou blokkeert? Je bent welkom.

Ja ik wil contact opnemen met Susan

null 

Susan Hofs

 M. Naefflaan 24A

 7241 GD Lochem

 06 – 54 25 44 70

 info@neitherapiesusan.nl

 www.neitherapiesusan.nl