Doortje Paridaans-van de Ven

NEI & EGT Therapeut

Mijn naam is Doortje Paridaans-van de Ven en ik ben NEI & EGT therapeut.

Ik ben woonachtig in Oirschot en samen met mijn man heb ik drie kinderen. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in een horecabedrijf als assistent bedrijfsleider, kwam ik in de zomer van 2022 thuis te zitten met een burn-out. Waar ik voorheen dacht heel de wereld aan te kunnen en alleen maar aan het rennen was en proberen alles goed te doen voor anderen, kon ik nu letterlijk niets meer. Mijn hoofd zat vol, mijn lijf was volledig uitgeput en ik ervaarde dagelijks veel lichamelijke & mentale klachten. De klachten welke ik elke dag ervaarde waren onder andere: duizeligheid, hyperventilatie, paniekaanvallen, stress, gespannen, hoofdpijn, geen energie, niet tegen prikkels kunnen, slecht slapen.


Een zware tijd van proberen op te krabbelen volgde en zoals je vaak hoort en leest is een burn-out niet binnen een paar weekjes opgelost, en dat gevoel had ik ook. Mijn lijf en hoofd had meer nodig dan alleen wat weken rust houden. Echter dacht mijn bedrijfsarts hier anders over en ook het contact met de werkgever verliep niet vlekkeloos. Dit zorgde voor nog meer stress en ik raakte alsmaar in een dieper dal. In heel deze periode heb ik heel veel pogingen gedaan om van de klachten af te komen: reiki, psycholoog, haptonomie, cesartherapie, verschillende burn-out trainingen gevolgd. Helaas hielp niks voor de lange termijn, de meeste waren enkel gericht op omgaan met de klachten. Maar ik wilde zo graag van de klachten af, ze waren er voor mijn gevoel opeens, dus moesten ze toch ook weer kunnen verdwijnen. De moed zakte me in de schoenen.

NEI heeft me doen inzien dat er meer is in het leven. Ik voel nu weer verbinding met mijzelf, ik voel me vrij, ben mezelf en kan weer genieten van het leven.

En toen....

Kwam ik aanraking met NEI. Ik dacht misschien (ik hoop het zo) is dit de oplossing voor mijn klachten. Ik boekte een afspraak bij een NEI-therapeut. Het was een bijzondere ervaring, waarbij ik heel veel emoties herkende tijdens de sessie. De dag na de sessie stond ik ’s morgens op en zakte meteen van duizeligheid in elkaar. Ik schrok enorm van deze uitwerking, maar ik had er vertrouwen in dat de sessie iets had losgemaakt.
Hierna heb ik nog tweemaal een sessie bij een NEI therapeut geboekt en ik merkte al zoveel verschil. Hier wilde ik meer over weten. Ik ben me verder in gaan lezen wat NEI precies is en schreef me al snel in voor de opleiding tot Energetisch gezinstherapeut. NEI heeft mij ook doen beseffen dat de baan die ik had, dat ik daar niet meer gelukkig ging worden, ik moest nu voor mezelf kiezen en weer volledig in balans komen. Waar ik tijdens het re-integreren bij mijn baan, steeds niet de energie kon vinden, lukte het me nu wel met deze opleiding. Ik deed eindelijk iets wat ik leuk vind. 

Tijdens mijn opleiding heb ik een mooie reis van zelfontwikkeling en innerlijke groei doorlopen. Jarenlang heb ik geleefd op de automatische piloot, mezelf weggecijferd; ik stond als het ware stil. NEI heeft me doen inzien dat er meer is in het leven. Ik voel nu weer verbinding met mijzelf, ik voel me vrij, ben mezelf en kan weer genieten van het leven.

Deze positieve ervaring wil ik graag doorgeven aan anderen en zo ontstond het idee van een eigen praktijk. Ik kan nu dagelijks anderen begeleiden bij hun innerlijke groei en zorgen dat ook zij weer kunnen gaan genieten van het leven. Iedereen is welkom bij mijn praktijk:  baby’s, kinderen, jongeren en volwassenen. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar mijn website.
Integreren van emoties - Praktijk Charlotte

''Wij zijn met Doortje in contact gekomen, omdat onze jongste zoon (1 jaar) ons al maandenlang ‘s nachts wakker maakte. Iedere nacht rond hetzelfde tijdstip werd hij huilend (bijna schreeuwend) wakker. Troosten, melk geven, laten huilen; niks hielp. Als ouder word je daar ook niet vrolijk van en ook wij werden ‘s morgens niet meer uitgeslapen wakker. Na 2 NEI sessies te hebben gehad, merkten we al duidelijk verschil. Nadat hij eindelijk een nacht had doorgeslapen dachten we nog dat t toeval was, maar gelukkig bleek dit niet het geval te zijn. Inmiddels slaapt hij lekker de gehele nacht door (en wij ook ), waardoor hij ook weer uitgerust wakker wordt. Dat merken we dan ook direct door de dag heen: hij is een super vrolijk mannetje!

We zijn heel blij dat NEI therapie ons daarbij heeft kunnen helpen.''

€ 90,-

NEI Consult

Voor een NEI sessie vraag ik € 90,-. Deze duurt doorgaans 60 minuten, dit kan soms uitlopen tot maximaal 90 minuten.


Wil jij weer (stressvrij) kunnen genieten van het leven? De blokkades of belemmerende gedachten in je lichaam opruimen? En tegelijkertijd werken aan jouw innerlijke groei?
Iedere cliënt is anders, dus iedere sessie is anders en heeft daardoor een persoonlijke aanpak nodig. Maar ben je bereid om de oorzaak van je klachten op te sporen in plaats van enkel de symptomen te bestrijden. Laten we dan samen op zoek gaan tijdens een consult.


Je bent van harte welkom in mijn praktijk.

Ja ik wil contact opnemen met Doortje


Praktijk Innerlijke Groei Oirschot

Spoordonkseweg 57

5688 KB Oirschot

info@praktijkinnerlijkegroei.nl

www.praktijkinnerlijkegroei.nl

06-27901826