Greys Anatomy gaat ALTERNATIEF!
11 november 2020 
1 min. leestijd

Greys Anatomy gaat ALTERNATIEF!

","width":426,"height":240,"duration":428,"description":"Nietsvermoedend zat ik op de bank, Greys Anatomy stond aan, en net als de afgelopen 16 jaar kijk ik dat met mijn zusjes, al is het nu allen in ons eigen huis, een zelfs in Frankrijk! Heerlijke serie vind ik het, vol drama, het volgen van je passie en vriendschap. Ook wel een beetje nostalgie. Ik herinner me die gezellige meidenavonden met mijn moeder en 3 zusjes. Dinsdagavond was echt Greys Anatomy avond! \n\nMaar nu... zo opeens gaat een van de artsen naar een therapeut, bang voor wat hij tegen gaat komen, want dit is een alternatief therapeut, maar dat had ik nog helemaal niet door! Nog steeds nietsvermoedend vertelt de therapeut wie hij is en wat hij doet... WAT?!\n\nDe man is een NET therapeut - Neuro Emotional Therapist. Ik zet de tv op pauze, spoel terug en roep mijn man erbij. 'Kijk eens mee, doet deze man nou wat ik doe?' Hij kijkt mee en begint te lachen. 'Ja! Deze man doet wat jij doet!'\n\nEn dat in GREYS ANATOMY! Niet te geloven dat zij naast het pad van medische wetenschap en geneeskunde ze nu een hele mooie versie laten zien van Emotionele therapie! De uitvoering is wat anders, ik werk met een biotensor, maar dit is wat ik doe! \n\nKijk je mee? Ik heb een compilatie gemaakt van zijn eerste kennismaking. Ik ben benieuwd wat je er van vindt!","thumbnail_url":"http://i.vimeocdn.com/video/787954104_295x166.jpg","thumbnail_width":295,"thumbnail_height":166,"thumbnail_url_with_play_button":"http://i.vimeocdn.com/filter/overlay?src0=http%3A%2F%2Fi.vimeocdn.com%2Fvideo%2F787954104_295x166.jpg&src1=http%3A%2F%2Ff.vimeocdn.com%2Fp%2Fimages%2Fcrawler_play.png","upload_date":"2019-06-02 03:53:21","video_id":339815814,"uri":"/videos/339815814","video_url":"https://vimeo.com/339815814"}}}}}}">
Nietsvermoedend zat ik op de bank, Greys Anatomy stond aan, en net als de afgelopen 16 jaar kijk ik dat met mijn zusjes, al is het nu allen in ons eigen huis, een zelfs in Frankrijk! Heerlijke serie vind ik het, vol drama, het volgen van je passie en vriendschap. Ook wel een beetje nostalgie. Ik herinner me die gezellige meidenavonden met mijn moeder en 3 zusjes. Dinsdagavond was echt Greys Anatomy avond!
Maar nu… zo opeens gaat een van de artsen naar een therapeut, bang voor wat hij tegen gaat komen, want dit is een alternatief therapeut, maar dat had ik nog helemaal niet door! Nog steeds nietsvermoedend vertelt de therapeut wie hij is en wat hij doet… WAT?!
De man is een NET therapeut – Neuro Emotional Therapist. Ik zet de tv op pauze, spoel terug en roep mijn man erbij. ‘Kijk eens mee, doet deze man nou wat ik doe?’ Hij kijkt mee en begint te lachen. ‘Ja! Deze man doet wat jij doet!’
En dat in GREYS ANATOMY! Niet te geloven dat zij naast het pad van medische wetenschap en geneeskunde ze nu een hele mooie versie laten zien van Emotionele therapie! Ze proberen grote issues de wereld in te brengen door te ze bespreekbaar te maken in hun afleveringen. Ik vind het prachtig om te zien dat ze dit ook doen vanuit de wereld van de alternatieve zorg! Een betere methodiek hadden ze niet kunnen bedenken 😉 Al is uitvoering is wat anders, ik werk liever met een biotensor, maar dit is wat ik doe!
‘Kijk eens mee, doet deze man nou wat ik doe?’
Kijk je mee? Ik heb een compilatie gemaakt van zijn eerste kennismaking. Ik ben benieuwd wat je er van vindt! Met NEI therapie ga je echt met je onderliggende patronen, angsten of voedingsproblemen aan de slag. De manier waarop deze therapeut werkt, is lastig voor kinderen. Maar met de biotensor maakt het niet meer uit hoe klein ze nog zijn. Ideaal!
","width":426,"height":240,"duration":428,"description":"Nietsvermoedend zat ik op de bank, Greys Anatomy stond aan, en net als de afgelopen 16 jaar kijk ik dat met mijn zusjes, al is het nu allen in ons eigen huis, een zelfs in Frankrijk! Heerlijke serie vind ik het, vol drama, het volgen van je passie en vriendschap. Ook wel een beetje nostalgie. Ik herinner me die gezellige meidenavonden met mijn moeder en 3 zusjes. Dinsdagavond was echt Greys Anatomy avond! \n\nMaar nu... zo opeens gaat een van de artsen naar een therapeut, bang voor wat hij tegen gaat komen, want dit is een alternatief therapeut, maar dat had ik nog helemaal niet door! Nog steeds nietsvermoedend vertelt de therapeut wie hij is en wat hij doet... WAT?!\n\nDe man is een NET therapeut - Neuro Emotional Therapist. Ik zet de tv op pauze, spoel terug en roep mijn man erbij. 'Kijk eens mee, doet deze man nou wat ik doe?' Hij kijkt mee en begint te lachen. 'Ja! Deze man doet wat jij doet!'\n\nEn dat in GREYS ANATOMY! Niet te geloven dat zij naast het pad van medische wetenschap en geneeskunde ze nu een hele mooie versie laten zien van Emotionele therapie! De uitvoering is wat anders, ik werk met een biotensor, maar dit is wat ik doe! \n\nKijk je mee? Ik heb een compilatie gemaakt van zijn eerste kennismaking. Ik ben benieuwd wat je er van vindt!","thumbnail_url":"http://i.vimeocdn.com/video/787954104_295x166.jpg","thumbnail_width":295,"thumbnail_height":166,"thumbnail_url_with_play_button":"http://i.vimeocdn.com/filter/overlay?src0=http%3A%2F%2Fi.vimeocdn.com%2Fvideo%2F787954104_295x166.jpg&src1=http%3A%2F%2Ff.vimeocdn.com%2Fp%2Fimages%2Fcrawler_play.png","upload_date":"2019-06-02 03:53:21","video_id":339815814,"uri":"/videos/339815814","video_url":"https://vimeo.com/339815814"}}}}}}">
Reactie plaatsen