Sophie Donders 

NEI / EGT Therapeut / Programma & Verandermanager


Sophie Donders 

NEI / EGT Therapeut / Programma & Verandermanager

Eindelijk een manier om je intuïtie te verwoorden zodat je precies op het juiste moment krijgt wat je lichamelijk of mentaal nodig hebt; hoe gaaf is dat?


Al jarenlang weet ik dat ik een enorm sterke intuïtie heb waardoor ik mensen en situaties haarfijn aanvoel. Dit helpt mij enorm in mijn baan als programma en verandermanager maar ook als moeder van twee kinderen. Anderhalf jaar geleden kwam ik in contact met Lena Rentschler en daarmee met NEI en de biotensor. Ik had zo’n sterke connectie met de biotensor dat ik het instrument eerst afhield. Toch was ik zo nieuwsgierig dat ik besloten heb om bij Lena de opleiding tot energetisch therapeut te volgen. Tijdens de opleiding merkte dat ik zoveel mensen kan helpen en dat ik zoveel positieve reacties kreeg dat ik heb besloten om ook professioneel neuro-emotionele integratie (NEI) consulten te geven naast mijn andere baan. Ik kijk er enorm naar uit om mijn opgedane ervaring met jou te delen!

Een enorm sterke intuïtie waarmee

ik mensen en situaties haarfijn aanvoel

Hoe ziet een NEI consult eruit?

In een (digitale) sessie van ongeveer één uur testen we met een biotensor waar er emotionele blokkades in jouw systeem vast zitten aan de hand van een werkmodel.

De biotensor is een meetinstrument dat met jouw onderbewustzijn communiceert en aan de hand van de uitkomsten van het werkmodel de gevonden blokkades en de lagen daaronder opheft.

Vaak zijn blokkades met 1-3 sessies opgeheven. Een NEI sessie is zelden erg emotioneel, aangezien het werkmodel in combinatie met wat mijn intuïtie mij doorgeeft afdoende is. Hierdoor hoef je je blokkade niet helemaal opnieuw te vertellen en te doorleven.

Een NEI sessie kan face-to-face op locatie in Zeist, maar ook digitaal en zelfs aan de hand van een foto gegeven worden, dit laatste is met name fijn voor (kleine) kinderen. Ik werk ook in de avond dus makkelijk om in te plannen na een (lange)werkdag.


Mocht je nog meer informatie willen over NEI klik dan hieronder. 

Referenties 

“Mijn dochter van twee heeft sinds haar geboorte moeite met slapen 's nachts. Sophie heeft haar behandeld en het inslapen is sindsdien een wereld van verschil. De communicatie met Sophie is fijn, duidelijk en professioneel. Dit zorgt bij mij voor veel vertrouwen.”


- Margot, Hilversum”
“De connectie die zij overduidelijk maakt is enorm sterk. Zij voelt nog beter wat ik voel dan ikzelf! Dit is het laatste zetje dat ik nodig had om aan de slag te gaan met bepaalde inzichten”


- Manon, Breda

“Is een NEI consult nu iets voor mij?''
Wellicht herken jij jezelf in één van de volgende situaties?

Je ziet dat je kind thuis of op school door een moeilijke periode gaat, maar je weet niet hoe je je kind kan helpen

Je laat je altijd leiden door je hoofd en vindt het lastig om naar je intuïtie te luisteren en wil dat graag veranderen

Je hebt opeens fysieke klachten zoals eczeem, jeuk of een voedselintoleranties en hebt geen idee waar het vandaan komt
Hormoonbalans - LEV&Healthy - Praktijk Charlotte
Je wil een carrière switch maken maar je voelt dat iets je belemmert om de volgende stap te nemen
Je bent zwanger of hebt een kinderwens en wil graag contact maken met je ongeboren kindje of je bent bevallen en wil alle emoties en bijbehorende hormonen weer in balans krijgen
Je zit al een tijdje niet lekker in je vel en je hebt geen idee waar deze klachten (minder energie, hormonale schommelingen en stemmingswisselingen) vandaan komen maar voelt wel dat je lichaam je iets wil vertellen
Of……  je hebt geen klachten maar voelt gewoon dat dit iets is wat je jezelf cadeau wil gevenAanhalingstekens - LEV&Healthy - Praktijk Charlotte

“Wat maakt een goede NEI therapeut een unieke NEI therapeut? De manier waarop de therapeut het consult aan kan vullen met haar eigen intuïtie. Sophie is één van die unieke therapeuten die ware diepgang uit een consult kan halen. Dus een consult bij haar is een echte aanrader.”  

Lena, Breda

€ 95,-

NEI Consult

Heb je nog vragen?

Heb je nog een vraag over mij, over een NEI consult of wil je een check doen of ik de juiste persoon ben om je te helpen? Vul dan het contactformulier in

Ja ik wil contact opnemen met Sophie

null

Sophie Donders

Zeist 

sophie@sophies-wine-wisdom.nl

www.sophies-wine-wisdom.nl