Stilte Retreat

in 3 dagen terug naar je echte zelf

Mooie vrouw, roept de stilte jou...?

Stilte Retreat

Prikkelvrij

Ervaar hoe het voelt om zonder prikkels van andere mensen weer tot je eigen energie en creatiekracht te vinden
Stilte Retreat

Neem een pauze

Wat gebeurt als je eventjes niet consumeert? Als er geen boeken zijn of social media? Wat ontstaat er dan vanuit jezelf?

Stilte Retreat

Tijd voor jezelf

Hoe voelt het om eventjes voor niemand te hoeven zorgen? Sterker nog, hoe voelt het om drie dagen lang volledig verzorgt te worden?
Stilte Retreat

Richting geven

Heb je op dit moment gevoel dat je eigen weg niet kan vinden? 

Stilte Retreat

Op je gevoel vertrouwen

Durf je de knoop niet door te hakken? Of bang om een beslissing te nemen? Voel je je onzeker over wat je moet kiezen? 

Stilte Retreat

Jouw leven leiden

Heb je soms het gevoel dat je geleefd wordt? En dat je vooral heel veel gééft?


Stilte komt altijd op het juiste moment op je pad

Stilte Retreat

Maudy - Let Maudy Fix It

Wauw, Lena noemt de stilte vaak een cadeau aan jezelf en dat is het ook echt. Ik heb zo genoten van de omgeving en van het (niet altijd makkelijke) innerlijke proces tijdens de stilte. Regelmatig heb ik nog heimwee naar deze dagen 😉 Ik zou iedereen die het gevoel heeft dat de stilte haar "roept" mee willen geven: twijfel niet. Het heeft mij heel veel waardevolle en blijvende inzichten gebracht. Vooraf twijfelde ik natuurlijk of ik mijn gezin wel 3 dagen achter kon laten maar achteraf zou ik het zo weer doen.
Stilte Retreat
Denise - Denise.cyl
Wat een reis! Drie mooie, intense dagen!  ik heb korte tijd alle emoties doorlopen, hahah. 

Ik wist niet  dat ik in zo'n korte tijd zo diep mijn proces in kon gaan. Het was een uitdaging en fantastisch tegelijk. Alles was tot in de puntjes verzorgd, op een heerlijke plek, met heerlijke begeleiding en een fijne energie.  Een aanrader voor iedereen die dichter bij haar kern wil komen. Zeker doen dit!  Het is echt een cadeau aan jezelf <3

Stilte Retreat
Mirjam

Verbinding is wat de stilte voor mij heeft gebracht. Verbinding met mijzelf. Het open maken van mijzelf. Het vuur aanmaken in mij.

En nu is mijn waakvlam aan en kan ik het vuur laten aanwakkeren wanneer dat nodig is.

Het heeft gedaan waar ik op gehoopt had, punten aangewezen waar zorg nodig was zodat groei mogelijk is.

En het ont-moeten heeft veel gedaan. Ik was er al mee bezig en dit heeft een extra zetje gegeven in hoe fijn dit is.

Ik denk nog vaak aan de stilte en wat het mij heeft gebracht.


Als je nog twijfelt niet doen het is een mooie reis speciaal voor jou!

Wil jij de Stilte alvast horen? 

Lena Rentschler Stilte Retreat

Het verhaal van de Stilte

Stilte Retreat

Hoe de Stilte energetisch werkt

Stilte Retreat

3 Weken Transformatie Traject

De meest kostbare gave die we allemaal hebben gekregen, is vrouwelijke creatiekracht. Er is niets sterker dan deze magie en ze zit in ons allemaal. Creëren betekent gehoor geven aan je intuiïtie en ‘inspired action’ uitnodigen in je leven. Ook begrijpt je hoofd nog niet wat je aan het doen bent, leidt vrouwelijke creatiekracht je naar de meest bijzondere plekken.
De plek waar jij bij jezelf bent.

Waar je jouw eigen rust, liefde en dankbaarheid bewust ervaart. Waar je je energiek voelt, in flow bent en alles moeiteloos gaat. Er bestaan geen vrouwen die niet kunnen creëren. Het is je geboorterecht en taak om te creëren.  Er bestaan alleen vrouwen die hun creatiekrachten zijn vergeten, omdat ze er te lang geen gebruik van hebben gemaakt. Het is tijd om deze magie binnen jezelf aan te wakkeren en te combineren met alle dagelijkse superpowers die je al als vanzelfsprekend benut!


Silence is the portal to your soul

Stilte Retreat

Stilte is écht een cadeau aan jezelf! Sinds ik heb deelgenomen aan een stilte retreat van Lena, heb ik met mezelf de afspraak gemaakt elk jaar mijzelf dit cadeau te geven.

Vroeger had ik hier niet aan kúnnen meedoen. Alles wat niet tot direct zichtbaar of meetbaar resultaat leidde, wuifde ik weg als pure tijdsverspilling, getuttelfruttel en weinig effectief. Nee zeg! Voor dat soort ‘dure onzin’ had ik toch helemaal geen tijd.

Little did she know….

Gelukkig gun ik mezelf tegenwoordig een stuk meer getuttelfruttel. Mijn vrouwelijke kant mag er namelijk ook zijn. Móet er zijn zelf, en stilte is voor mij dé manier om in no-time bij die vrouwelijke kant te komen. En dat wil je, geloof me! Wij vrouwen zijn nu eenmaal magische wezens.

Tijdens het retreat van Lena zit je in je eigen bubbel, wat met vlagen heus wel confronterend en dus uitdagend is, maar ondanks dat, voel je je ontzettend veilig, welkom en geliefd.


Er wordt met de grootst mogelijke zorg voor jou gezorgd en jij hoeft hier helemaal niets voor te doen, of terug te doen. Je mag alles ervaren, ontspannen, heerlijk eten en drinken.

Jij hoeft 3 dagen lang voor niemand anders te zorgen dan voor jezelf. Iets dat mij in het dagelijks leven niet lukt en daarin ben ik geen uitzonderling, toch?

3 dagen zorgen voor niemand anders dan jezelf, waarom zou je jezelf dat niet gunnen?

Monique - Schandalige Vrouwen


Stilte Retreat

De Stilte brengt je naar je binnenste...

Het Stilte Retreat is een proces van in totaal drie weken. Bewust en stapsgewijs werk je door een proces heen. Laagje voor laagje. 


  • Week 1 - Ontvang jouw ‘stilte box’ thuis en begint het proces. Jij werkt met specifieke vraagstukken en opdrachten naar de stilte dagen toe.

  • Week 2 - duik de intensiteit van drie volle dagen stilte in. Dat doe je niet alleen. Dat doen we samen als groep.
    Stilte is een individueel proces maar doe je samen. Altijd.

  • Week 3 ga jij individueel aan de slag met het integreren van jouw inzichten en eye-openers. Uiteraard word je ook hierin stap voor stap begeleid.

Elke stap, elke opdracht, elke vraag en elk contactmoment van dit 3 weekse proces is gecreëerd bij te dragen aan jouw transformatie.

Kijk en luister wat stilte voor jou doet:

Deze vrouwen gingen je voor:

Stilte Retreat
Sivan - Studio Ravivo
De stilte is een bijzondere ervaring. Ik ging erheen om mezelf te verwennen met 3 dagen alleen, rust en fantastisch eten. Niet wetende wat ik daar allemaal nog meer zou ervaren. Er ontvouwde zich op de tweede dag een diepe rust en verbondenheid met alles dat is. Ik voelde heel sterk wie ik echt ben en wat ik voel zonder alle lagen van drukte, contact met andere mensen en zaken als cafeïne. Die sterkte basis die ik daar voelde die heb ik nu altijd tot mijn beschikking. Het was op en top verwennerij, heel inspirerend, waardevol, veilig en ik voelde me gedragen door Lena en de groep. Ik zou iedereen uit willen nodigen dit een keer mee te maken omdat het zo magisch is maar echt iets dat je zelf moet ervaren.
Stilte Retreat
Lenca

Mijn eerste Stilte vond ik onwijs spannend. Ik had mij spontaan opgegeven, iets in mij riep dat ik de Stilte in wilde ondanks de lichte paniek die ik voelde.

Eigenlijk wist ik totaal niet wat ik verwachten kon maar Lena zorgt er voor dat je je echt op je gemak voelt. De Stilte geeft je precies wat je nodig hebt en Lena leidt je daar op een prachtige manier doorheen.

Mijn tweede Stilte was al een half jaar later, ik was duidelijk nog niet klaar met de Stilte.

Ik heb toen echt kunnen loslaten en het gevoel van vertrouwen in mezelf leren voelen: een stevige en warme energie die ik sinds die Stilte altijd nog kan oproepen als ik stil ben.

Ik heb genoten van de dagen niets hoeven, niets moeten en alleen maar te focussen op mezelf. Unplug in de Stilte - echt een cadeautje aan jezelf

Locatie Stilte Retreat

Met gepaste trots mag ik vertellen dat de locatie voor alle Stilte Retreats, Finca Vrij in Schouwen Duiveland is!

Een magische plek waar je kunt baden in het groen, omringt door kruiden, wilde bloemen, bomen en vogels. Een prachtige oase gelegen tussen de prachtige natuur in ons mooie Zeeland.

Dagprogramma Stilte Retreat

Stilte Retreat

Dag 1

9:00 uur


Start Retreat
Welkom en Rondleiding


11:00 uur
Gezamenlijke Start Stilte
Individuele Access Bars behandeling


13:00 uur
Lunch
Nagenieten van je behandeling


18:30 uur
Diner


20:30 uur

Geleide meditatie

Dag 2

8:00 uur


Geleide meditatie
Schrijfoefening


8:30 uur
Ontbijt
Tijd voor reflectie


12:30 uur
Lunch
Intuïtieve oefening


 19:00 uur
Diner


20:30 uur
Geleide meditatie

Dag 3

8:00 uur


Geleide meditatie
Schrijfoefening


8:30 uur
Ontbijt
Tijd voor reflectie


12:30 uur
Lunch
Geleide meditatie
Afsluitende opdracht in stilte


14:30uur
Bewust samen uit de stilte en napraten


16:00 uur
Afscheid

Stilte Retreat
De stilte

Ik was bang.
Bang dat het heel intens en eng zou zijn.
Ik maakte bewust de keuze om het te ervaren en wilde het ook echt, maar ik was bang.

Stel je voor dat ik onwel word. Of dat ik mezelf verlies.
Stel je voor dat de stem in mijn hoofd de weg kwijtraakt.
Of dat spirituele poorten opengaan en ik geen fijne ervaringen heb.
Wat als het ervaren van het leven in stilte niet fijn is?

Dat is wat ik mezelf afvroeg een paar dagen voor ik de stilte inging.
Maar na een gesprek met Lena waarin ze alles erkende en zei dat er overal een oplossing voor was, bevond ik me weer in mijn je kracht en kwam ik weer terug in rust.

Ik deel graag een stuk dat ik geschreven heb in de stilte en voeg eraan toe dat het heerlijk is om weg te zijn. Heerlijk is om stil te zijn. Niks te moeten en geen prikkels te hebben. Ik ontdekte in de stilte wie IK ‘NU’ ben. En dat alles compleet is zoals het is. Nu maar eigenlijk altijd.


‘We zijn in stilte. Inmiddels dag 2.
Mijn gedachtes zijn aangenaam,
Ik voel dat ik ben gegroeid.
Gegroeid door mijn minder fijner ervaringen in het leven.
Mijn mind is gezonder, liever en mooier.
Ik hoor voornamelijk muziek: Jezus walks with me, Paco en de Afrikaanse muziek, nummer uit de 60’s, 70’s & 80’s.
Ik mis mijn vriend, ik mis mijn zoon.
Er is niet meer rijkdom dan het leven met hen te delen. Er is niet meer rijkdom dan te leven. Ik ben dankbaar voor waar ik nu ben maar ook voor waar ik gister en eergisteren stond.
ALLES is goed, ALLES is in balans, ALLES is zoals het moet zijn. Dus ik geniet van het hier en nu. In stilte.

Yanice - Koffiemams

De meest magische reis die je ooit gaat maken

Stilte Retreat
€ 895,-

Stilte Retreat

Mooie vrouw, jij kan mee op reis voor drie weken. Waarvan we 3 intensieve dagen met elkaar door gaan brengen op een van de meest magische plek van Nederland.

Transformatie. Jouw transformatie.


De kosten voor deze reis zijn € 895,- Een investering in jezelf.


En omdat ik deze reis voor IEDERE vrouw mogelijk wil maken, kan jij kiezen tussen een eenmalige betaling van het gehele bedrag of een betaling van 10 termijnen. Een kleine investering per maand. Een groot effect op jou. Jouw leven. Jouw vrouwelijkheid. Jouw creatiekracht.


Het is me een eer je mee te nemen de stilte in. Durf jij het aan? Samen?


Data:

  • 7 - 8  & 9 juni 2022
  • 6 - 7 & 8 september 2022